• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kesin 5.gun embriyosu transfer edecegiz demedi. Murat bey 5.gun embriyosu tercih ediyor ama 3.gun de transfer edilebilir dedi.
5.gun embriyosu transferi icin garanti veremeyiz dedi.
Bana da aynen böyle dedi Enis Bey.
2 2be embryo garantisi veren yer var. Kıbrısta British 2 embryo garantisi veriyoruz dedi. Onun dışında Repromeda 2 embryo garantisi veriyor. Pek çok başka Çek merkezi de veriyor.

Hayatım doğal akış bu ama insanlar biraz anlamalı 1-2 kere sordun aldığın cevapta belli oluyor zaten üsteleme aynı şeyi ama biz millet olarak biraz fazla meraklıyız evlenmezsin neden evlenmedin evlenirsin cocuk 1.cocuk olark 2.ciyi ne zaman yapacaksınız vs vs bitmiyor sorular. Yani cocuk olunca o soranlar mı bakacak cocuga madi manevi... Sanane bırak artık sorma insanlara bu tarz sorular :KK43: İnan görümcemin 2 oğlu ve biz toplamda 6 ay içinde düğün yaptık ve son evlenen görümcemin gelini hamile kalmış ekim sonu evlendi şuan 4 aylık hamile onun adına çok mutlu oldum ama o ortamlara bende giremiyorum bu tarz sorular olacak diye :KK43: Bn hak vermiyorum o sorulara. eskiden beri arkadaşlarım evlendiğinde hiç onlara bebek olayını sormadım onların hayatı ne zaman isterlerse yaparlar yada bi problem varsa onları üzmemek adına sormadım bizlere de kımse sormasın yaa gerçekten çok hassasız bu konuda ki ben çok güçlü bir kadınım her zaman dik durmaya çalışırım ama bunlar beni/bizleri yıpratıyor
Aynen canim Bu döylediklerine sonuna kadar katiliyorum. Cok zor bir süreç ve yaşamayan anlamıyor. Belli bir süreyi geçirince istemiyoruz da diyemiyorsun artık olmuyor demeye başlıyorsun. Birde sorun sendemi eşindemi diye soran dengesizlerde var maalesef. Bende yada eşimde kimi ilgilendirir, sen bilsen ne değişir. Çok yorulduk, çok yıprandık. İnsanlardan kaçmaya hiçbir kalabalığa girmemeye başladım. 😢
İnşaallah Birgün bizimde yüzümüz gülecek bizde bu duyguyu tadacağız

Arkadaslar ben almanyada nasil yapsamda kadin dr ikna edim diye düsünürken inanamadim cünkü cok yardimci oldu ve ben bunu beklemiyodum rahim filmi cektirmekti amacim ama amelyati Q yapcagini ve hemde rahim icine hemde disina bakcagini yani laparaskopi ve rahim filmini biarada yapcakmis tabi mutluluktan uctum, sizlere sormak istedigim eger tüplerim saglikli olsa bile aldirmalimiyim? Saglikli tüplerin alinmasinin riskleri varmidir. Bilgisi olanlar yada böyle bi durum yasayanlar lütfen paylasin

Buarada dr hidrosalpenks oldugunu düsünmüyo. Sonucta disardan herzaman hersey görünmüyo ultrasonda..icinde sivi vardir belki diye düsündüm bende

Şimdi iyisin geçti demi yapışıkların tamamen temizleniyo demi ınsallah birdaha oluşmaz rabbim kimsenin başına vermesin ya tam herşey düzeldi diyoruz sonra başka bisey çıkıyor bir hatam var keşke ilk tedavi olmadan önce yatırsaydım şimdi bu sıkıntıları çekmezdim istemediler ki isteselerdi histeroskopi böyle olmazdi
Canım eskilerden okusan nakadar ağır bir yoldan geçtim bilirsin
Histeroskopilerle toparladık,ama ne yazık ki labaratuvar yalnışlığından bebeğimi kayb edince yine kürtaj,yine yapışıklık,yine histeroskopiler
Bu defa adetim çok sancılı oldu
2-3 gün sancı çektim
Adet bitsin gidicem baksınlar şimdi ne boynuzu çıkarmış rahim

Buarada dr hidrosalpenks oldugunu düsünmüyo. Sonucta disardan herzaman hersey görünmüyo ultrasonda..icinde sivi vardir belki diye düsündüm bende
Bende tüplerımı aldırdım. Dr tüp bebekde cok negatıv aldıgım ıcın tüplerın alınmasının ıyı olacagını söylemıstı. Ve zaten fazlada ıyı gözükmedıgını sölemıstı ve yumurtalarım hep boş cıkıyordu.

Icinde sivı olsa hsg de mutlaka çıkardı tatlim. Vallahi benim de bir tupumun baglanti yolunu kestiler. Tüpün oldugu yerler yapisik oldugu için sanirim çıkarmadılar. Ilk transferimin basarisizligi %100 hidrisalpenksden. Simdi ki aklim olsa bu kadar saflik yapıp hidrosalpenksle embryo transferine gitnezdim. Sorun var derlerse hic düşünme bence 🖒

Tüp bebek tedavisinde çok sayıda yumurta geliştirmek amacıyla gonadotropin denilen yumurta geliştirici iğneler veya haplar kullanılır. Yaklaşık sekiz-on gün süren bu tedavinin sonunda yumurtalar, yeterli olgunluğa ulaştığında, hafif anestezi altında toplanıp, erkekten alınan sperm ile mikroenjeksiyon tekniği ile laboratuvar ortamında döllenir. Bu aşamadan sonra embriyoların gelişimi takip edilir ve uygun gelişim döneminde ya embriyo transferi yapılır ya da embriyolar dondurularak rahim dinlendirme işlemi başlatılır. Görüleceği üzere; rahim dinlendirme tekniği, embriyoların transfer edilmeyip dondurulması ile başlar. Böylece yumurta geliştirici ilaçların etkisiyle yükselen hormonların endometrium (rahim iç zarı) üzerindeki olumsuz etkilerine bağlı embriyonun tutunamaması riskinin önüne geçilmiş olur. Bir-iki ay tedaviye verilen ara, rahmin dinlendirildiği ve hormonların etkilerinin geçtiği dönemdir. Yumurta rezervi fazla olan olgularda, fazla sayıda gelişen yumurta ve buna bağlı olarak artan hormonlar, rahmin tutunabilirliğini olumsuz etkileyebilirken, düşük rezervli olgularda yüksek doz ilaç kullanımı bu olumsuz etkiden sorumlu olabilir. Bu iki grup hastanın yanında; tekrarlayan tüp bebek başarısızlığı olguları, özellikle taze transferler yapılmışsa, tedavi seyri esnasında başarıyı olumsuz etkileyebilecek rahim içinde veya tüplerde sıvı birikimi, polip, enfeksiyon gibi bir patoloji tespit edilmişse de rahim dinlendirme tekniği uygulanabilir. Yazilmis bi makalede acaba bende busek8lde bir yontem mi denesem mantikli geldi banada cunku dondurulmus olmazsa eger ikinci bir deme sansim olmicak

Aynen canim Bu döylediklerine sonuna kadar katiliyorum. Cok zor bir süreç ve yaşamayan anlamıyor. Belli bir süreyi geçirince istemiyoruz da diyemiyorsun artık olmuyor demeye başlıyorsun. Birde sorun sendemi eşindemi diye soran dengesizlerde var maalesef. Bende yada eşimde kimi ilgilendirir, sen bilsen ne değişir. Çok yorulduk, çok yıprandık. İnsanlardan kaçmaya hiçbir kalabalığa girmemeye başladım. 😢
İnşaallah Birgün bizimde yüzümüz gülecek bizde bu duyguyu tadacağız
inşallah ama şimdi de bu pandemi bela oldu :( hakkımızda hayırlısı rabbim yüzümüzü güldürsün hepimizin

Kızlar gördünüz mü şimdi de biotex i pazarlayan kişiler dadanmış foruma yeni konu açmışlar, kazen de hepsinin sahte profil olduğunu tespit etmiş, heryere yumurtayı onlar gönderiyormuş diye reklam yapmışlar 🤣🤣

Kızlar gördünüz mü şimdi de biotex i pazarlayan kişiler dadanmış foruma yeni konu açmışlar, kazen de hepsinin sahte profil olduğunu tespit etmiş, heryere yumurtayı onlar gönderiyormuş diye reklam yapmışlar 🤣🤣
Aaaa nerde🥳 valla kadınlar klubu olarak dünyayı yerınden oynatcak güce sahıbıyız🤣

Aaa konu başlıgı ne?? Bakalım. Biotex ile 3 kisi konustuk galiba. Üçümüz de konustugumuz yetkilinin kibrisa donmus yumurta gönderiliyor dedigini yazdık. Kendileriyle irtibata gecene yazıyorlar bunu ama forumda konu acmak??? Inanmak gelmedi. Konunun basligi ne acaba?

Back
X