• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biotexı dıom cnm garanti paketlerı uygun dıye yazdım
Beyzacım bir kliniğe leke atanda çok
Ben bunu gördüm
Belkide biotexcom hakikatende yazılanları yapmış,bir Allah biliyor
Ama burdan o merkezde tedavi gören çok arkadaşlarımız var:Arya,Secey
Mgu arkadaşımız şuan yedi aylık hamile bu merkezde yaptırmış
Ne deyim vallah
Ama lütfen kızlar başına gelen olayları yazın bizde ne yapacağımızı bilelim

Aynen giden bilen ne yasadıysa paylassın lütfen. Benım adamı zor kandırdım zaten bir kiewin eksıktı dıyo🤭kıbrıs dıodun simdi kiewe gectın dıyor. Hepten kafan karıstı dıyor. Bu karısıklıgın tek sebebi korona 🤭😀
Aynen😂😂
Bir sınır açsaydılar gidip embriyolarımı alsaydım
Allahım nolursun anne olsaydım ohhh deyerdim
Artık merkez araştırmaktan bıktım

Aynen😂😂
Bir sınır açsaydılar gidip embriyolarımı alsaydım
Allahım nolursun anne olsaydım ohhh deyerdim
Artık merkez araştırmaktan bıktım
İnşallahhh allahın ıznıyle canım 🥰
Bende kararımdan vazgecmıcem kıbrıs dan alayım ilk bebegımı dogurayım. 2 .ci bebıste biotexde olur artık ayıp olmasın oraya🤭

Canım eskilerden okusan nakadar ağır bir yoldan geçtim bilirsin
Histeroskopilerle toparladık,ama ne yazık ki labaratuvar yalnışlığından bebeğimi kayb edince yine kürtaj,yine yapışıklık,yine histeroskopiler
Bu defa adetim çok sancılı oldu
2-3 gün sancı çektim
Adet bitsin gidicem baksınlar şimdi ne boynuzu çıkarmış rahim
Evet canim rabbim birdaha yasatmasin ınsallah sorun yoktur ben adet olduğumda geceyi acil de geçiriyorum iğne vurulmadan gecmiyo bu adet maalesef rabbim seni korusun insallah en kisa zamanda anne olacaksin 🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲

Hangi merkezdi canım? En azından dürüst davranmışlar diyorum ben artık. Evet iyi künde ertelemişsin...
Doğuş cnm dün bırı yazdı ona şuanda donmus kullanıoruz demıslerdı kım yazdıydı bakmam gerekıyor baska neler dedılet acaba 🤔 ben gecen günlerde konustum erteledıgımı söyledım

neler oldu buralardaaa sanki enson 5 binli sayfalar vardi 2181 e düşmüş zor buldum bayadir girmiyordur korktum kaybettim diye yada kapandi diye 😢

Doğuş cnm dün bırı yazdı ona şuanda donmus kullanıoruz demıslerdı kım yazdıydı bakmam gerekıyor baska neler dedılet acaba 🤔 ben gecen günlerde konustum erteledıgımı söyledım
Tesekkurler 🌸 benim için bu kadar bilgi yeterli zaten orda kim var çok bilmiyorum😘

Canım olay şu. Beni drum gonderecek Kıbrısa. Drtor donmuş olacak dedı. Bende donmuş duymamıştım. Başladım araştırmaya. Çünki bir kez gıdebılırım.imkanlarım sınırlı. Sizler gıbı sureklı gidemem. Arastırmam gerekli. Yanlış birsey yapmamak için. Facede tup bebek grubu var. Orda Bı arkadas dogusta donmuş 3.gun embrıyo suyla hamile kalmış. 3donasyon 2kendı yumurtası 5transfer dogus yapmış. Donmuş taze takılma dedı. Bana embrıyolog telı verdı. Embrıyolog sordum. Donmuş kullanıyoruz. Şuan donor sıkıntısı var. İstersen z taze donor buluruz dedı. Guvenemedm. Bırde o grupta Kıbrıs tup bevek Vedat ugurel drtır var. Oda kendı secıyo muş donorleri. Ona gıdeyım istedım. Eşim olmaz dedı. Kendı dr. Unun gonderdıgı yere gıdıcez. Sorarsın donmuş böyle taze boyle dogruluk payı varmı dıye dedı. Druma sorucam. Donmuş kalıte dusuyormu. Vs. Drtır akrabalarını yollamış ıkızler olmuş hep. Oda kafamı karıstırfı. Bende banada şans getırırsınız İnşl. Dedım. Gırdık bu işe artık. Nasipte varsa. Kaderde bevek varsa o bızı mutlaka bulacaktır. Drum nereye gonderecek bılmıyorum. Esım soyleme dedı. Afedersiniz boku çıkar dıye. Bıraz haklı g ad lıba😊bence sızde donmuş veya tazeyle takılmayın. Olacaksa en kotu embrıyo yada olur. Ben arastırmayı bıraktım. Bİr kez gıdıcem. Şansım varsa olur olmazsa da aklımda kalmaz. Evlat edınme sırasında yım. Bur umudum var en azından.

Pablocum ben bir şey anlamadım
Bu 39,60 bin euro ne??

Canım, arkadaş biotexcom reklamcıları yasaklanmış deyince arama çubuğuna biotexcom yazdım kazenin yazdıkları çıktı. Beyza, murakami konu başlığını sorunca ekran resmi attım.
Reklamcılar bugün kayıt olmuşlar hemen konu başlığıda açmışlar :)
Kazende nasıl koku alıyorsa :) nasıl bi burnu varsa :) helal olsun yakalamış yerin dibine sokmuş:)

Canım embrıyog tonguz çakmak. İsterseniz Bı arayın. Telı bulayım atayım buraya. Dıyelım dedı 10yumurtadan 2sı dollenmıyo gerı kalanlar taze yle aynı dedı. Yanı yuzde 10yada 15kayıp.

Tonguz çakmak doguş tup bebek embrıyolog tel no. 0533 862 92 01. Arayınca dersınız. Bı arkadasım verdı nonuzu. Dıye herseyı sorun.

Sizler facebook 40 yaş üstü tüp bevek grubuna katılsanıza. Orda Kıbrıs dru. Herseyı anlatıyor canlı yayınla. Herkes ona gıdıyo. Op. Dr. Vedat ugurel. Kıbrıs tup bevek. O grupta herseyı takıp edıyorum ben

Back
X