Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen. Benım drtor gonderecek olan 5000euro otel ucak harıc dedı. 1000euro otel ucak desek
Yanı bu deli paraya bana ıkız garantı vermedı gerek. Dogusu aradım. Orasıda 5000euro ucak otel tedavı dedı. Tutturanılene
Sizin doktorunuz hangi merkeze yönlendirmiştiAynen. Benım drtor gonderecek olan 5000euro otel ucak harıc dedı. 1000euro otel ucak desek
Yanı bu deli paraya bana ıkız garantı vermedı gerek. Dogusu aradım. Orasıda 5000euro ucak otel tedavı dedı. Tutturanılene
maşallah 4 çocuk yapacak herhalde bu gidişle 4 çocuk istiyor sanırım :)Benim arkadasım donmusla hamile degil
Fresh hersey kızlar ikize hamile ya 2 tanede dondurmus onlarıda gıdıp alcam dıyor![]()
Beyzacım ilaçların ne olucak yazsın türkiyeden alYumurta donosyonu icin
Bana
Sadece 4000 € tedavi
1050 € otel hersey dail tedavı boyunca kalıncak.
Ucak bize ait
Bızde tese de var 1000€
500€ dondurma
Bıde ılaclar gelıcek exttahay masallah bakalım daha neler gelcek extra extra
![]()
benım arkadas dedıkı klınıkte satıorlar ilac sakın alma dedı cok pahalı verıorlarmış. . Dısardan eczaneden al dedi. Toplam 100€ ya yakın ilacları tutmus cnm eczanede. Arkadasım 3 aya kadarda kan sulandırıcı igne kullanmıs onu mutlaka tr den al dedı almanyada cok pahalıymıs .Beyzacım ilaçların ne olucak yazsın türkiyeden al
Kıbrısta ilaç fiyatları türkiyenin iki katı
Halil bana da yaptı aynısını. Herkesi kotuledi. Hsg'yi ceken adamı bile. Böyle hsg raporu mu olur? Yanlış bu,senin hidrosalpenksin yok. Hemen donasyon yapalım diye. Sayesinde Ab kalite embryomu heba ettim. Kapisina dayanıp parasini istemek lazım. Yasal olsaydi bu Turkiye'de kapisina coktan dayanmıştım.Katılıyorum
Bunu biz seninle halilde yaşadık![]()
Embryo transferi olanlarin şansı düşük muymus??? Daha neler. Ben arada yabanci arastirmaları okuyorum. Yok 2 bin transfer olan kadini takip ettik onlarin su kadari şöyle oldu gibi araştırmalar. En fazla basari olani embryo donasyonu ile transfer. Çünkü genclerden alinan yumurta ve sperm ile döllenmiş iyi kalite embryo transfer ediyor. Hangi doktorsa bu soylemi yanlış olmuş.O grupta Kıbrıs doktoru var. Mesela embrıyo transferi olanların şansı çok dusuk dıyo. Hamıle kalanlara muvıze dıyo. Sprem yumurta kimin oldugu belli degıl dıyo. Şans işte. Mesela kariyer yapanlara yumurta dondurun denılıyo. O zaman onlaronkıde saglık sız oluyo. Valla arastırdıkca kafam karısıyo iyice
1000€ otel ucreti ne demek ya?? Kac gün kalacaksiniz ki? Mega 5 yildizli bir otel herhaldeBeyzacım ilaçların ne olucak yazsın türkiyeden al
Kıbrısta ilaç fiyatları türkiyenin iki katı
Canım bız yaklasık 1 ay düsünüoz . Intden bakıoruz devam daha uygunlarda var. Ben bayadır klınıklede konusmuom en son aradılar 1 temmuzda acılcaz dedıler ben erteledım. Bu fiyatlar konusunda tekrar bır görüsme yapcam zaten1000€ otel ucreti ne demek ya?? Kac gün kalacaksiniz ki? Mega 5 yildizli bir otel herhaldeYahu ben 1000€ ile nerelerde konaklarım yazmayayım. Şu kalma islerini merkezlere birakip para kazandırmayın, tekrar ve tekrar yaziyorum. Cooook ucuza kendiniz konaklamayi halledersiniz. Yazık paraniza.
Göbekten vurulan enoxapari(clexan,enox,oksopar) hiç bir yerde yokBu klınıkler galıba herkese ayrı ücret sölüyor işte bunu sevmıyom sabıt olsalar ne alaa
benım arkadas dedıkı klınıkte satıorlar ilac sakın alma dedı cok pahalı verıorlarmış. . Dısardan eczaneden al dedi. Toplam 100€ ya yakın ilacları tutmus cnm eczanede. Arkadasım 3 aya kadarda kan sulandırıcı igne kullanmıs onu mutlaka tr den al dedı almanyada cok pahalıymıs .
Özel ankara tüp bebek merkezinde dr Cem AkarsuHalil bana da yaptı aynısını. Herkesi kotuledi. Hsg'yi ceken adamı bile. Böyle hsg raporu mu olur? Yanlış bu,senin hidrosalpenksin yok. Hemen donasyon yapalım diye. Sayesinde Ab kalite embryomu heba ettim. Kapisina dayanıp parasini istemek lazım. Yasal olsaydi bu Turkiye'de kapisina coktan dayanmıştım.
Z Zaza74 hangi Cem Beye gidiyorsun? Benim doktor da Cem de![]()
Yok mu muadili o çok kritik bir ilaçGöbekten vurulan enoxapari(clexan,enox,oksopar) hiç bir yerde yok
Korona tedavisinde yapıldığı için yoka girmiş
Buda bir kötü haber
Tamam 1 aysa mantikli oldu fiyat 🖒Canım bız yaklasık 1 ay düsünüoz . Intden bakıoruz devam daha uygunlarda var. Ben bayadır klınıklede konusmuom en son aradılar 1 temmuzda acılcaz dedıler ben erteledım. Bu fiyatlar konusunda tekrar bır görüsme yapcam zaten
Şaka ediyorsunGöbekten vurulan enoxapari(clexan,enox,oksopar) hiç bir yerde yok
Korona tedavisinde yapıldığı için yoka girmiş
Buda bir kötü haber