• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar çoğunuz yumurta donasyonu olduğu için eşlerinize sperm genetik analiz i yaptırmışsınız. Ben tam tersi sperm donasyonu yaptırdım 4 kere 3 başarısız 1 başarılı ama başarılı olanda da erken doğum oldu bebeğimi kaybettim. Benden hiç genetik test istemediler. Benim yaptırabileceğim bir test var mı acaba? bilgim de yok bu konuda
[/cok genc olupta nasilsa cok gencim karyotipimde sorun yoktur diye düsünmekte yanlis cünkü insanin genetigi bu kan gurubu gibi degismeyen bi durum diye biliyorum hatta sunuda yeni ögrendim saglikli yumurta vew saglikli spermden olusan embriyoya bile test yaptirmak gerekiyomus. Cünkü ben hamileligimin 12. haftasinda kan vermistim dovn sendrom vs baktirmistim prag bana bosuna paran gitmesin yaptirma demist. Biz donörlerimize baya testler yapiyoruz gerek yok demisti. Oysa kesinlikle 11-12 haftada yaptirmak gerekiyomus

Merhaba kızlar minik oğluma kavuşalı 8 gün oldu. Ben tereddütü olan arkadaşlarıma şunu söylemek istiyorum inanın severken içime sokasım geliyor. Bir an bile donör olduğu aklıma gelmiyor. Herkes eşime benzetiyor arada bana benzeten bile oluyor🙈
Elimde olsa Oğlumla 7/24 yapışık yaşayacağım. Aklınızda en ufak bir acaba olmasın. Sevgisi kokusu dünyaya bedel. Doğum esnasında hepinize dua ettim, Allahım en kısa zamanda hepinize bu duyguyu yaşatsın inşallah 🙏
Amin. rabbim senin ve evladını korusun insallah.vatana milete hayırlı bir evlat olsun ınsallah.

Arkadaşlar çoğunuz yumurta donasyonu olduğu için eşlerinize sperm genetik analiz i yaptırmışsınız. Ben tam tersi sperm donasyonu yaptırdım 4 kere 3 başarısız 1 başarılı ama başarılı olanda da erken doğum oldu bebeğimi kaybettim. Benden hiç genetik test istemediler. Benim yaptırabileceğim bir test var mı acaba? bilgim de yok bu konuda
Canım sen kendi yumurtalarını kullandığın için kariyotipe bakılmalı
Kanda kariyotip

Çok teşekkür ederim
Sorun bende 40 yaşımdayım ve yumurta kalitesiz işte
Aslında 3. Deneme sonrasında donasyonu araştırmaya başladık beraber razı olduk
Üzerine 2 deneme daha yaptık o kadar üzgünüz ki şimdi iyi mi oldu böyle. O üzülmesin diye susuyorum çünkü ben o 3. Denemeden sonra gidelim dedim de o çok rica etti diye bu noktalara geldik işte
Merhaba , durumumuz çok benzer. Ben de 40 yaşındayım , rezervim çok az ..3 negatif tüp bebek denemesi var.. donasyonu baştan beri araştırıyorum aslında ama aynen benim eşimde birkez daha deneyelim diye diye .. 3 kez denedik .. hala da demeyelim diyor , hiç yumurta görmeyene kadar deneyelim diyor , haklı aslında ama bu seferde yaş geçiyor, her seferinde yaşadığın yıkım da cabası.. siz n’aptınız son olarak merak ettim ? Donasyon yaptırdınız mı ? Nasıl hissediyorsunuz ?

Bu olay benim kafamı çok karıştırıyor açıkçası. Eşimin testlerinde bir sorun gözükmüyor ona rağmen gittiğimiz Doktorlara sordum acaba Sperm genetik analizi yapılsa mı diye. Doktorlar kesinlikle gerek olmadığını bir sorun olsa tahlilleri iyi çıkmazdı dediler. Eşime diyorum yinede yaptıralım saçmalama diyor Doktorlardan iyimi bileceksin diyor. Gerçekten genetik analizine gerek varmı sizce Kızlar ??

Bu olay benim kafamı çok karıştırıyor açıkçası. Eşimin testlerinde bir sorun gözükmüyor ona rağmen gittiğimiz Doktorlara sordum acaba Sperm genetik analizi yapılsa mı diye. Doktorlar kesinlikle gerek olmadığını bir sorun olsa tahlilleri iyi çıkmazdı dediler. Eşime diyorum yinede yaptıralım saçmalama diyor Doktorlardan iyimi bileceksin diyor. Gerçekten genetik analizine gerek varmı sizce Kızlar ??
Benimde cok negatifim var bebeklerimi düsürdüm esimin spermi iyi olmasina ragmen dr bizden karyotip analiz istedi önce onun sonucuna bakalim dedi

Birde onuda söyleyim kızlar ben cikloproginovayla adet siklüsümü yoluna koymak istedim doktorum bunu dedi,vicudun östrojen salgılıyor yaşın olsada,bunu yumurtada oluşan folikül gösteriyor
Boşuna ciklo kullanma içinde estrojen var
En iyisi adet siklüsümü 40 güne kadar bekle,olmasa tarlusalla söktür
Hocam yumurtamda follikülü alsa ve bir şey yapsak diyorum😂
Adam razı olmuyor
Boşuna para harcama bundan bir şey çıkmaz
1 milyon kadında bir oluyor
Bende acaba bende o milyonda biri ola bilirmiyim dedim
Oda parana piyango biletlerine ver şansını orda dene dedi😂😂😂😂
Çok severin Cem beyi
Dürüstüyünü ❤️

Birde onuda söyleyim kızlar ben cikloproginovayla adet siklüsümü yoluna koymak istedim doktorum bunu dedi,vicudun östrojen salgılıyor yaşın olsada,bunu yumurtada oluşan folikül gösteriyor
Boşuna ciklo kullanma içinde estrojen var
En iyisi adet siklüsümü 40 güne kadar bekle,olmasa tarlusalla söktür
Hocam yumurtamda follikülü alsa ve bir şey yapsak diyorum😂
Adam razı olmuyor
Boşuna para harcama bundan bir şey çıkmaz
1 milyon kadında bir oluyor
Bende acaba bende o milyonda biri ola bilirmiyim dedim
Oda parana piyango biletlerine ver şansını orda dene dedi😂😂😂😂
Çok severin Cem beyi
Dürüstüyünü ❤
Yaş süper doktormus 👍

Merhaba kızlar minik oğluma kavuşalı 8 gün oldu. Ben tereddütü olan arkadaşlarıma şunu söylemek istiyorum inanın severken içime sokasım geliyor. Bir an bile donör olduğu aklıma gelmiyor. Herkes eşime benzetiyor arada bana benzeten bile oluyor🙈
Elimde olsa Oğlumla 7/24 yapışık yaşayacağım. Aklınızda en ufak bir acaba olmasın. Sevgisi kokusu dünyaya bedel. Doğum esnasında hepinize dua ettim, Allahım en kısa zamanda hepinize bu duyguyu yaşatsın inşallah 🙏
ohh çok şükürler olsun arkadaşım saglıkla mutlulukla büyüt minnak oğlunu hayırlı ugurlu bir evlat olsun seni anne yaptı tekrar tebriklerrrrr

Back
X