• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba kızlar minik oğluma kavuşalı 8 gün oldu. Ben tereddütü olan arkadaşlarıma şunu söylemek istiyorum inanın severken içime sokasım geliyor. Bir an bile donör olduğu aklıma gelmiyor. Herkes eşime benzetiyor arada bana benzeten bile oluyor🙈
Elimde olsa Oğlumla 7/24 yapışık yaşayacağım. Aklınızda en ufak bir acaba olmasın. Sevgisi kokusu dünyaya bedel. Doğum esnasında hepinize dua ettim, Allahım en kısa zamanda hepinize bu duyguyu yaşatsın inşallah 🙏
sizin bu mutluluğunuza çok sevindim.çok zor yollardan sonra minik oğlun Allahın mucizesi.hep mutlu mesut olman dileğiyle bebişi iyi günlerde büyütün kolaylıkla büyütün inş. öpüyorum :nazar: :nazar: :sampiyon:

Karyotipin spermle hiç ilgisi yok
O kanda bakılıyor ve kromozomların sağlam olup olmamasına
Evet spermle alakasi yok ama karyotip ve sperm iyi görünüyo olsa bile sperm dna hasar testi yapilmali bence. Biz önce karyotip yaptircaz iyi ciksin cikmasin dna hasar testi yaptircaz yapilmadik bisey kalmasin

Benım klınık bunu paylaşmışs
7032D918-DDA6-46F0-B08D-2330FA58DD71.webp

Kızlaaaar az önce drCem beyden çıktım
Çok şükür kistim falan yok
Sağ yumurtamda folikül var
Ağrılı adetin nedeni rezerv bitiyormuş ve yumurtlama olmadığı için oluyormuş
Ohhh içim rahatladı
Cok sevindim yollar acildigi gibi uc bebeklerini al gel

Bu olay benim kafamı çok karıştırıyor açıkçası. Eşimin testlerinde bir sorun gözükmüyor ona rağmen gittiğimiz Doktorlara sordum acaba Sperm genetik analizi yapılsa mı diye. Doktorlar kesinlikle gerek olmadığını bir sorun olsa tahlilleri iyi çıkmazdı dediler. Eşime diyorum yinede yaptıralım saçmalama diyor Doktorlardan iyimi bileceksin diyor. Gerçekten genetik analizine gerek varmı sizce Kızlar ??
Canim mesajimi okuyunca sperm icin karyotip bakilsin gibi anlasiliyo. Sunu demek istedim esimin spermi iyi olmasina ragmen dna hasar testi yapilmali. Ama benim cok negatiflerim oldugu icin acaba krimozonlarda bisey varmi diye önce kromozon testi yapilsin dendi. Sorun cikmadiysa karyotipte sperm dna hasar testide yaptirmak istiyoruz.

Aslında yine aynı ;) görüntülenen sayfada 10 adet kişi mesajı karşınıza çıkıyordu, şimdi ise 20 adet kişi mesajı göründüğünden, sayfa sayısı da 6000'den 3000' ne düştü ;)
Bu konuyla ilgili bilgi paylaşılmıştı. Hatta artık sayfada görüntülenen 30 adet mesaj oldu ve sayfaların silinmesi değil, sayfa sayısının doğal olarak azalmasına sebep ;)

Merhaba kızlar minik oğluma kavuşalı 8 gün oldu. Ben tereddütü olan arkadaşlarıma şunu söylemek istiyorum inanın severken içime sokasım geliyor. Bir an bile donör olduğu aklıma gelmiyor. Herkes eşime benzetiyor arada bana benzeten bile oluyor🙈
Elimde olsa Oğlumla 7/24 yapışık yaşayacağım. Aklınızda en ufak bir acaba olmasın. Sevgisi kokusu dünyaya bedel. Doğum esnasında hepinize dua ettim, Allahım en kısa zamanda hepinize bu duyguyu yaşatsın inşallah 🙏
Allah analı babalı büyütsün.darısı bize ınş

Ayyy hayırlı uğurlu olsun cennet kokulun rabbim analı babalı büyütsün harika bir duygu eminim :KK200: rabbim bizlere de yaşatır inşallah :dua:

Sevgili Hayalet çok tebrik ederim. Güzel haberlerini okumak ne güzel oldu ❤️ Analı babalı sağlıklı büyüsün 😘

Kızlar dun gyno life ile görüstüm su dondurulmuş yumurta olayını sordum yurtdışından donor almıyoruz kıbrıs da yeteri kadar donörümüz var oyuzden dondurulmuş yumurta ile donasyon yapmamız söz konusu bile değil dediler 5.Gün garantisi veriyorlar dondulmak üzere yumurtada %90 kalıyor dediler gerçi benim son denemem ama bilginiz olsun

Kızlar dun gyno life ile görüstüm su dondurulmuş yumurta olayını sordum yurtdışından donor almıyoruz kıbrıs da yeteri kadar donörümüz var oyuzden dondurulmuş yumurta ile donasyon yapmamız söz konusu bile değil dediler 5.Gün garantisi veriyorlar dondulmak üzere yumurtada %90 kalıyor dediler gerçi benim son denemem ama bilginiz olsun
İnşallah öyledir

Back
X