• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizin hangi merkez acaba ya. bana resim göstermediler ama hemşireyi darlayıp nerdeyse robot resmını cıkaracak kadar bilgiye ulaşmıştım. :)
Gynolife canim bende çok uğraştım aa başaramadım maalesef bak 2.tedavi olucam hala donor hakkında bilgiye sahip deilim sanırım top secret

Erteledim canim çok şükür erteledim zaten ameliyat olucam yapisikliklarim alinacak erteledim iyi oldu diye düşünüyorum herseyde vardır bir hayır diyorum
[/QUOTE🙏🙏🙏🙏 ameliyatın ne zaman olcak hayırlısıyla. Hazırlığını tam yap için rahat etsin inşallah hersey yoluna girer herkes için bu sayfadaki tüm anneadayları için

Gynolife canim bende çok uğraştım aa başaramadım maalesef bak 2.tedavi olucam hala donor hakkında bilgiye sahip deilim sanırım top secret
Benim 3 arkadaşım orada anne oldu hepside fiziksel özelliklerini liste halinde öğrendi.Valla çok şaşkınım.Şuan bizi o merkezden okuyan varsa lütfen arkadaşımızı merakta bırakmayın.Ve sorularının yanıtını verin.

Canım ben de gynolife'ta yaptırmayı düşünüyorum ve bana da işaretlemem için ayrıntılı liste yolladılar sana nası bilgi vermezler çok şaşırdım

Tradiaos senin ilk transferde kac embriyo konmustu? Kimyasal olmustu demi? Memnunmusun klinikten?

Tradiaos senin ilk transferde kac embriyo konmustu? Kimyasal olmustu demi? Memnunmusun klinikten?
ilk transferimde 3 embriyo kondu canim yok kimyasal olmadı canim ilkinde olmadı klinikte memnunum birkaç sıkıntılar yaşadım hemşireyle sorun yaşadım ben biraz ama doktor bey iyi orda 3 kişi var zaten iyi olan önemli olanda onlar zaten gerisi boş.

Canım ben de gynolife'ta yaptırmayı düşünüyorum ve bana da işaretlemem için ayrıntılı liste yolladılar sana nası bilgi vermezler çok şaşırdım
Benim karışıklık oldu liste telefondan yolladılar sorun yaşadık. oraya gittiğimizde hemşireye ben söyledim bana benzeyen biri olsun dedim ben kendim söyledim bana söylenen bu oldu canim çokta sıkıntı etmedim yabancı olduğunu duyunca tamam dedim geçtim zaten

Evet canim bende okumustum dedigini hatta bunu arastiriyo doktorlar ve doguran kadindan gecixomus biseyler. Inanki ben kucagima alamasamda sonucta 17-18 haftalik kaybetmekte kolay degil kocamandilar kipirdanmalari bile hissetmistim onlari kaybettigimdee dünyam yikilmis ömrümden ömür gitmisti yemin ederim baskasinin yumurtasi zerre kadar aklima bile gelmemisti
Ayy Cewlik çim ☹️
Kolay değil ,olur mu hiç. Senin sabrını bebekle mukafatlandirsin cnm. O bebekleri ben yaşıyorsam benim kanım canimdir. Aksini aklıma bile getirmem. Biz şimdi büyütüyoruz bu durumu ama bundan 50 sene sonra donasyon sadece tüp bebek tedavi türlerinden biri olarak görülecek. 🙂

Donasyon bir tüp bebek şekli tüp bebekten ayrı başka bir tedavi değil. Ama 50 sene sonra çoğunluk bunu kabullenmiş olcak. Ben şunu merak ediyorum transfer olcak gebe adayı arkadaşlarım ya da başarı şansını arttırmak için dikkat ettikleri neler var? Yani vücudun embriyoya hazır hale gelmesi için? Bunu hiç drlarla konuşan oldu mu? Aslında benim merak ettiğim transfer sonrası dönem değil biraz daha önceki dönem vücudun hazırlığı.beslenme yaşam tarzı vs bunları burda paylaşıp çoğumuzun hiçbişey yapamadığı şu durgun zamanlarda daha iyi ne yapabiliriz ve dezavantajı avantaja cevirebiliriz belki?

Benim karışıklık oldu liste telefondan yolladılar sorun yaşadık. oraya gittiğimizde hemşireye ben söyledim bana benzeyen biri olsun dedim ben kendim söyledim bana söylenen bu oldu canim çokta sıkıntı etmedim yabancı olduğunu duyunca tamam dedim geçtim zaten
Ne güzel canım kimseye zorluk çıkarmamıssın İnşaAllah sen de zorluk çekmeden bebişine kavuşursun ❤️

Donasyon bir tüp bebek şekli tüp bebekten ayrı başka bir tedavi değil. Ama 50 sene sonra çoğunluk bunu kabullenmiş olcak. Ben şunu merak ediyorum transfer olcak gebe adayı arkadaşlarım ya da başarı şansını arttırmak için dikkat ettikleri neler var? Yani vücudun embriyoya hazır hale gelmesi için? Bunu hiç drlarla konuşan oldu mu? Aslında benim merak ettiğim transfer sonrası dönem değil biraz daha önceki dönem vücudun hazırlığı.beslenme yaşam tarzı vs bunları burda paylaşıp çoğumuzun hiçbişey yapamadığı şu durgun zamanlarda daha iyi ne yapabiliriz ve dezavantajı avantaja cevirebiliriz belki?
Bence doktora da sorsak diyice şey stresten uzak durun dengeli ve sebze ağırlıklı beslenin yürüyüş yapın ve pozitif düşünün olurdu. E yapalım o zaman :) 🧡

ankarada gen-artta prof. aysun hoca benim kk.dan tanıdğım arkadaşa tutunacak embriyo duvara yapışsa tutunur demiş .o arkadaşın ngs den gelen embriyosu orta kalite ve aysun hoca pek ümit vermemiş.ben hoca halt etmiş demiştim ama sonuç negatif olmuştu. bende ne bileyim, şu tutunma konusu bana çok etkileyici bir laf olarak geldi.
sağlıklı beslenmek transferden sonra ilk bir iki gün haşlama etler falan protein yiyin deniyor ondan diyorum.rahim temizse bu iş olur gibime geliyor.daha öncede yazdım benim ngs li embriyo ayrı bir rahatlık onu transferden sonra beklemek.ayrıca sigarayı bırakmıştım transferden önceki bir kaç gün 1 tane içtim.sonra su içmek bildiğimiz yiyip içmelerle sonuç pozitifti.akupunkturu bile bahçeci fulyada kübra hanım ve mustafa hoca "etkisi olmadığını, psikolojik olarak rahat hissedeceksen yaptır" dediler gülümseyerek.
1 seansta nefes terapisine gittim hani didem uzel sarının bebeği olmuş ya.bu forumdan bir üye bunun onun pozitif almasındaki etkisini yazmıştı.ona istinaden gittim valla. sonra 90 tl belki 2. seansa gidemedim transfer öncesi 2 seans çağırmıştı.açtım youtobe da videolar var onlardan hafif düzeyde yaptım maksat iç enerjiyi yükseltmek.
benim tavsiyem moral moral moral transferden sonra biraz kafa dağıtmak gezmek eşinle mesela.başka da bu şeylere para harcamamak :)) bunların etkisi bence yok

Bebek sağlıklı bir bünyeye tutunmak isteyecektir.Sıgara ve alkol drek tüm hücreleri etkiliyor.Bence içmek için bahanelere sarılmamak gerekir.Paketlenmis gıdalar doğallıktan uzaklaştığı için kimyasal islem gören herşeyden vazgeçilmeli.Taze sebze_protein_kaliteli karbonhidratlar kuruyemiş gibi. Tüketilmeli.Nefes egzersizleri ve yürüyüşün rahim kasları açısından çok faydalı olduğu için mutlaka hergün 1saat yürüyüş yapılmalı.

Back
X