Ayyy bi de oyle mı dedı inanamıyorum yuh yaBeni ilk gördüyünde eşime bir bu karıyı boşa demesi kaldı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy bi de oyle mı dedı inanamıyorum yuh yaBeni ilk gördüyünde eşime bir bu karıyı boşa demesi kaldı![]()
Canım,Canım 3 ülke hariç diğer ülkelere giriş çıkış yasağı yok
Aaa saka ediyorsun. Hesabını mı kapattılar Hit yuzunden. Artık nasıl paralar yediriliyorsa buralara da. Terbiyesize bak ama ya embryolar bozuldu demek. Çözdürmeyi beceremedik demiyor da. Embryo çözdürmek iyi bir labaratuar ve uzmanlık istiyor. Demek laboratuarı da kötü onların. Yahu layakıtlığa bak. Bunun doktorluk yapması yasak olmalı.Burda bir arkadaşım vardı hitte tedavi görüyordu
İlk transferi negativ ve dondurulmuş embriyoları vardı
İkinci tedavisine transfer odasında halil kızın ayağının arasında,sizin dondurulmuş embriyolar bozuldu,istersiniz hazır embriyo koyum dedi
Kız şok
Eşim bilmeden etmeden nasıl böyle bir şey tavsiye edersin dedi
Ve bu olaydan sonra ordan kaçtı
Neyse uzun konuşsam çok şeyini açarım
Sonra halil destesi benim profilimi kapatırlar
Keza iki kere bunu yaşadım![]()
Bu bilgiyi ben de yeni ogrendim ama vize uygulamayan ukrayna icin durum nasil?Canım,
konsoloslugun sayfasından aldım bilgiyi. Türkiyeye acmamıs kapıyı. Sadece oturma izni olanlara ve avrupa birliği vatandası olanlara seyahat serbestliği var. Ulkeye giriş cıkışlar yasak değil. Ama bizim iznimiz yok. Ayrıca hemen hemen tüm avrupada durum boyle. Benim vizemi Fransadan diye oranın resmi vize merkezi ile gorustum bugun. Fransaya oturma izni olanlar, calısma izni olanlar ve vatandaslıgı bulunanlar dısında fransaya seyahat su anda mümkün degil cevabını aldım.
Sen nereden aldın bu bilgiyi.
Eski çalıştığım acentadan aldim canim arkadaşlarım hala orda çalışıyorlar turistler gelecek hazırlık yapılıyor acentada onlar söyledi birde yurtdışı turları aktif oldu yani açıldı ordan biliyorumCanım,
konsoloslugun sayfasından aldım bilgiyi. Türkiyeye acmamıs kapıyı. Sadece oturma izni olanlara ve avrupa birliği vatandası olanlara seyahat serbestliği var. Ulkeye giriş cıkışlar yasak değil. Ama bizim iznimiz yok. Ayrıca hemen hemen tüm avrupada durum boyle. Benim vizemi Fransadan diye oranın resmi vize merkezi ile gorustum bugun. Fransaya oturma izni olanlar, calısma izni olanlar ve vatandaslıgı bulunanlar dısında fransaya seyahat su anda mümkün degil cevabını aldım.
Söyle bisey var konslolosluktan aldıysan bilgiyi doğrudur zaten seyahat acentaları birliğininde fransa sayfası offline henüz turist başvurusu yok iskocyada arkadaşım şuan çok uğraşıldı turkiyeye dönmesi için herşey aktif olsada acentada türk vatandaşlarımızda bir korku var yurtdışı turları için genelde çok başvuru yok ve fakat yabancı ülke vatandaşları 50 bin rezervasyon var bütün acentalarda toplam.bizim konsolosluklarimiz gerçekten sıkı çalışıyor bu konulardaCanım,
Doğru orada oturma izni bulunan ve vatandaşı olanlara ve yeşil pasaport olanlara serbest. brezilya hala offline peru offline amerikada vaka sayısı çok olmasına rağmen giriş çıkış kısıtlı amcam 42 senedir amerikada oranın vatandaşı olduğu için giriş çıkış serbest turist vizesiyle giderseniz çok zorluk çıkarıyorlar bu dönemdeVize merkezi ve Cekya'nin kendi internet sitesinden. Sadece eu vatandaslarina ya da eu da oturna izni olanlara dolaşım açık. Bize açık değil.
Öyle deseydi daha iyiydiAyyy bi de oyle mı dedı inanamıyorum yuh yaInsanlar hala nasıl tercıh edıyo hakaret hoşlarına gidiyo heralde nasıl kaçtgmı haturlamıyorum ordan bi de ne umutlarla gitmiştim hiç unutmuyorum
Benim hesabım burda iki defa kapandı bu konular yüzündenAaa saka ediyorsun. Hesabını mı kapattılar Hit yuzunden. Artık nasıl paralar yediriliyorsa buralara da. Terbiyesize bak ama ya embryolar bozuldu demek. Çözdürmeyi beceremedik demiyor da. Embryo çözdürmek iyi bir labaratuar ve uzmanlık istiyor. Demek laboratuarı da kötü onların. Yahu layakıtlığa bak. Bunun doktorluk yapması yasak olmalı.

Yakın zamanda gittim geldim çok zor bir prosedürü yok dolaşıma izin verilmeme durumu yok sadece havaalaninda inince pcr testi alıyorlar onun çıkması 8 ile 24 saat arası bizim ki 12 saatte çıktı o süreçte izolasyonda kalıyorsunuz otelde transferden iki gün önce gidince sorun olmuyor ama kuralları okumayan çok hasta var yanlış bilgi yayıyorlar mesela türkiye'den giderken 3 ile 5 gün arası testinizin olması lazım transferden önce 2 gün de orda olmanız lazım ama transferden iki gün önce Türkiye den test yaptırıp uçağa binmeye çalışıyor ki binemedi şahit oldum ya da transfer günü orda oluyor sonucu çıkmadan alınamaz kliniğe transfer olmaz ona da şahit oldum ama sağlık Bakanlığı ile alakalı değil kesinlikle şahısların bilgisizliģi eksik ya da yanlış yorumlayıp mağdur oluyorlar yazık üzüldüm. Biz hiç sıkıntı yaşamadan gittik çok şükür tatil gibi geri döndük darısı sizlere olsun inşallahHerkese merhaba, kıbrıs'ta bu donasyon konusuyla ilgili olarak sağlık bakanlığı ile görüşmeler yapılıyormuş. en azından sadece bu konu için, oraya gitmek zorunda olan insanlar için bir ayrıcalık ya da daha kolay bir prosedür uygulanması için. perşembe günü sağlık bakanlığı ve klinikler toplantı yapacak cuma günü net bir bilgi paylaşımı olacakmış. bu dönemde ciddi problemler yaşayanlar olmuş. bazı klinikler açılmış "sorun yok gelin" denilmiş ama sağlık bakanlığı şehir içinde dolaşıma izin vermemiş. transfer günü gelen kadınların transferleri yapılamamış. çok fazla problem yaşanmış bu dönemde oraya gidenlerle. bakalım bir uzlaşmaya varabilecekler mi?
umarım bu sorun çabucak çözülür ve bizde bebeklerimize kavuşuruz sağlıkla![]()
Zazam adam çok kaba ve hadsiz hala o adamdan nefret ediyorum eşim sizi neden tercih edelim dediğinde eşime ağza alınmayacak bir kaç kelime söyledi o günden beri sinirliyim canim senin kalbin çok temiz rabbim seni korumuş ınsallah senin yüzün gülecek ben buna yürekten inanıyorum.rabbim en kısa zamanda herkese anne olmayı nasip etsin.Öyle deseydi daha iyiydi
Eşimin sperm sorununu ola ola bana odaklandı
Çok kötü durumdasınız
Taşıyıcı anne tavsiye ederim dedi
Ben zaten donasyonu zar zor kabul etmiştim
İnanın ordan çıktım höngü höngür ağladım
Keşke aklı olsaydı bu görüşmeden sonra klinik değiştirseydim
Keşke bu forumu erkenden bulsaydım da halilde rezillik çekmeseydim
7 denemem oldu halilde
Bir ilk denemedd hamile kaldım
Gerisin 6 denemede hepsi negativ
Inşallah tamaracim herşey düzene girerde hepimizin yüzü güler artik.herşey belirsiz çünkü.Herkese merhaba, kıbrıs'ta bu donasyon konusuyla ilgili olarak sağlık bakanlığı ile görüşmeler yapılıyormuş. en azından sadece bu konu için, oraya gitmek zorunda olan insanlar için bir ayrıcalık ya da daha kolay bir prosedür uygulanması için. perşembe günü sağlık bakanlığı ve klinikler toplantı yapacak cuma günü net bir bilgi paylaşımı olacakmış. bu dönemde ciddi problemler yaşayanlar olmuş. bazı klinikler açılmış "sorun yok gelin" denilmiş ama sağlık bakanlığı şehir içinde dolaşıma izin vermemiş. transfer günü gelen kadınların transferleri yapılamamış. çok fazla problem yaşanmış bu dönemde oraya gidenlerle. bakalım bir uzlaşmaya varabilecekler mi?
umarım bu sorun çabucak çözülür ve bizde bebeklerimize kavuşuruz sağlıkla![]()
MRHABA hugul. transferın hayırlı olsun. güzel haberlerini verirsin inşallah bizlere hepimize de umut olursun. pcr testi çok zor dıyorlar doğru mu acaba? burun deliğinden göz pınarlarına kadar cubuk sokup sürüntü alıyorlarmış. benı bu test cok korkutuyor yaa...Yakın zamanda gittim geldim çok zor bir prosedürü yok dolaşıma izin verilmeme durumu yok sadece havaalaninda inince pcr testi alıyorlar onun çıkması 8 ile 24 saat arası bizim ki 12 saatte çıktı o süreçte izolasyonda kalıyorsunuz otelde transferden iki gün önce gidince sorun olmuyor ama kuralları okumayan çok hasta var yanlış bilgi yayıyorlar mesela türkiye'den giderken 3 ile 5 gün arası testinizin olması lazım transferden önce 2 gün de orda olmanız lazım ama transferden iki gün önce Türkiye den test yaptırıp uçağa binmeye çalışıyor ki binemedi şahit oldum ya da transfer günü orda oluyor sonucu çıkmadan alınamaz kliniğe transfer olmaz ona da şahit oldum ama sağlık Bakanlığı ile alakalı değil kesinlikle şahısların bilgisizliģi eksik ya da yanlış yorumlayıp mağdur oluyorlar yazık üzüldüm. Biz hiç sıkıntı yaşamadan gittik çok şükür tatil gibi geri döndük darısı sizlere olsun inşallah