• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zazam adam çok kaba ve hadsiz hala o adamdan nefret ediyorum eşim sizi neden tercih edelim dediğinde eşime ağza alınmayacak bir kaç kelime söyledi o günden beri sinirliyim canim senin kalbin çok temiz rabbim seni korumuş ınsallah senin yüzün gülecek ben buna yürekten inanıyorum.rabbim en kısa zamanda herkese anne olmayı nasip etsin.
Amim canım
Seninde güzel haberini alalım tezlikle

Arkadaslar ben halil icin yasadiklarimi yazdigimda birinizde girip ya banada sunu yapti böyle oldu demediniz. Kazen beni engelledi hicbirinizde bisey yazmadiniz. Keske ozamanda bu yasadiginiz olunsuzluklari yazsaydiniz
Nedense bir halil ibrahim tekinle olumsuz şey yazarken şikayet ediliyoruz kazene
Burada firdevs,berk angün hakındada kötü şeyler yazılıyor,ama hiç şikayet eden yok kazene
Sizce burda tuhaflık yokmu

arkadaşlar sayfanın kıdemlilerinden kıbrısta hangi merkezler var hangi doktorlar var, isimlerini bilen biri anket hazırlayabilir mi. donasyon yaptıran arkadaşlar hangisinden memnunsa hamile kaldılarsa oy verseler bizde merkezler hakkında fikir sahibi olsak nasıl olur? kimi Firdevs iyi diyor kimi murat iyi hit kötü diyor. bir iki soru ve şıklar ile bu oylama sayfa tepesine sabitlense bizde fikir sahibi oluruz. benim isimler merkezler konusunda taze donasyon yapmayan yada yapan yerler konusunda dönor resmi gösteriyorlarmı göstermiyorlar mı mesajları okuyup fikir sahibi olmaya calışıyorum ama o kadar çok ve alalasız mesajlar var ki yeterli fikir sahibi olamıyorum. ne dersiniz biriniz bi anlet hazırlayabilir mi yada sayfayı açan

Aslında tam olarak önermiyorlar yani bize özellikle dinlenin mutlaka demediler. evde hastam var onu birkaç gün yalnız bırakmam mümkün değil maalesef. doktorla konuşmuştum transfer sonrası mutlaka yatmam gerekiyor mu diye, o da hayır çok ağır iş yapmadan normal hayatınıza devam edebilirsiniz dedi. bu garantiyi aldıktan sonra günübirlik işlemimi yaptırıp dönmüştüm.
Sonucunu aldın mı pozitif mi ben de bu transferde çok rahattım herşey gönlünüzce olsun

Bugün transferimin sekizinci günü testim pozitif inşallah değerim artar çok dua edin kızlar
İşte hugul sen şu an pozitif olmanın iyi düşünmenin sonucu nasıl etkileyeceğinin resmisin. Seni ilk tebrik eden ben oluyum. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin taze anne 🌸🌸🌸

Teşekkür ederim inşallah şimdi başka endişe başladı kese olacak mı kalp atışı olacak mı pozitifi görmekle bitmiyormuş🙂
Emin olun dogana kdr bitmeyecek bu endişeler hatta dogduktan sonra bile anneliğin verdiği bir baglanma allahim kucagina aldığın günüde saglikla en başta göstersin burda bizlerede umut ol destek ol canim benim 💓

Back
X