Karantina süresinde kendinize dikkat edin havaalanında gişelerde giriş çıkışlarda mesafenizi koruyun.
Çok taktir ettim sizi çok akıllıca bir yol izlemişsiniz bize böyle örneklet lazım. Hangi merkezde tedaviniz yapılmıştı. Önümüzdeki günler için ne öngörüyolar?

Kızlaaaaaaar kurban olurum beni aff edin
Bugün transferin 7 günü ve ben ucuz idrar testi yapıb negativi görünce ilaçları buraktım
Kan sonucum beta hcg 9 çıktı
Yani yavrum orda tutunma çabasında bende ilaç burakmada
Ben nakadar akılsız kadınım
İnşallah yavrum benimle kalır
Beni burakmaz
Seninledir , saglikla gelecek Allahin izniyle...

Bugün transferin 7 günü ve ben ucuz idrar testi yapıb negativi görünce ilaçları buraktım
Beni burakmaz
Hem kızdım sana hem sevindim. Nasıl böyle bi hataya düşersin. Son dakıkaya kadar umudunu kaybetmeyeceksin.
O Yumurta sana emanet son test gününe kadar. İnşallah saglıkla devam eder.

Çok taktir ettim sizi çok akıllıca bir yol izlemişsiniz bize böyle örneklet lazım. Hangi merkezde tedaviniz yapılmıştı. Önümüzdeki günler için ne öngörüyolar?
Ben Lefkoşa’da doğuşa gidiyorum kızlar 3. Kez dir kıbrıstada Türkiye’de de aynı doktorla devam ediyorum. Diğer 3 si kimyasal oldu. Aynı doktorla devam etmenin en iyi yanı doktor seni daha da iyi tanıyor sebepleri daha güzel araştırıyor bende çölyak hastalığı çıktı. 6 ay Glutensiz diyet yaptım. Bu tedaviye öyle başladım

Ben Lefkoşa’da doğuşa gidiyorum kızlar 3. Kez dir kıbrıstada Türkiye’de de aynı doktorla devam ediyorum. Diğer 3 si kimyasal oldu. Aynı doktorla devam etmenin en iyi yanı doktor seni daha da iyi tanıyor sebepleri daha güzel araştırıyor bende çölyak hastalığı çıktı. 6 ay Glutensiz diyet yaptım. Bu tedaviye öyle başladım
Çok tesekkurler cevabın için . Karantinayı gözünde büyüten karantinadan korkan herkes için çok açıklayıcı oldu. İnşallah en kısa sürede sağlıklı bir gebelikle anne olursun🙏🙏🙏

Çok tesekkurler cevabın için . Karantinayı gözünde büyüten karantinadan korkan herkes için çok açıklayıcı oldu. İnşallah en kısa sürede sağlıklı bir gebelikle anne olursun🙏🙏🙏
Karantinayı asla dert etmeyin eğer tedavi hazırlığında iseniz. Tamam kolay değil bu işlerle uğraşmak ama biz zoru başarıcaz. Gerekirse ağlıcaz gerekirse zorlarız. Ama kimse bizi pes ettiremez.

Beni burakmaz
canım sonuna kadar mücadele et devam et rabbim verecekse degerde artacak inanki şu an çok zorlanıyorum senın adına çünkü bu acıları çok iyi biliyorum ama eger durum olmazssa bırak artık şu kıbrısı yeter ukraynaya gel hem dillerini iyi biliyorsun ama kalbim diyorki bu bebek lütfen seninle kalsın en içten ve samimi dileklerimle diliyorum bak kendinde söylüyorsun ucuz test diye bekle zamanını inşallah olur eger ki olmazsa artık başka ülke başka tedavi düşün derim ve yinede vazgecme diyorum seni tüm kalbimle kucaklıyorum

canım sonuna kadar mücadele et devam et rabbim verecekse degerde artacak inanki şu an çok zorlanıyorum senın adına çünkü bu acıları çok iyi biliyorum ama eger durum olmazssa bırak artık şu kıbrısı yeter ukraynaya gel hem dillerini iyi biliyorsun ama kalbim diyorki bu bebek lütfen seninle kalsın en içten ve samimi dileklerimle diliyorum bak kendinde söylüyorsun ucuz test diye bekle zamanını inşallah olur eger ki olmazsa artık başka ülke başka tedavi düşün derim ve yinede vazgecme diyorum seni tüm kalbimle kucaklıyorum
Melis canım sen ne yaptın?
Başladınmı?

Kızlar gününüz aydın olsun
İstekleriniz çin olsun
Malesef benim bu survivorum negativ oldu
İdrar testi yaptım
Bugün 7 gün
Eskiden hep olmadıysa devam diyordum
Ama artık son
Keşke başka türlü olsaydı sonum
Malesef umut olamadım sizlere
Vede buranı terk etmemin zamanı geldiyini düşünüyorum
Çünkü beni başlardan okuyan bile bıkar
Bitmeyen kitap oldum
Ömrümün sonuna kadar dua edicem size
Allah hepinizi anne etsin ve hayırlı evlatlar versin❤
Merhaba arkadsm nacizane tavsıyem sakın ılacları bırakma benm ılk tadavıde trasferın 6. Gunu hemen cıkmıstı üçüczdu bebekler cunku hemen kana ıdrara gecmıs deger tabı dusuk oldu hepsı sonra 2. Tesavımde yıne 6. Gun evde test yaptm cıkmadı şok oldum Hergun test yaptm 12. Gune kadae bır turlu ıdrarda cıkmadı hep farklı testler denedm ama cıkmadı kanda cıktı yınede en saglıklısı 12. Gun beklemek

Beni burakmaz
ilk yazını okudum bir kelime bile yazamaıd m donmaktan başka evladına asahip çık bırakma onu........... yüzüm kolarım gerim gerim gerilmiş durumda seni idol alıp senden akıl alanlara verdiğin akılları dinle lütfen

Karantinayı asla dert etmeyin eğer tedavi hazırlığında iseniz. Tamam kolay değil bu işlerle uğraşmak ama biz zoru başarıcaz. Gerekirse ağlıcaz gerekirse zorlarız. Ama kimse bizi pes ettiremez.
Uçular yoktu biletlerinizi siz önceden almıştınız galiba. Sanırım Türkiyeden kıbrısa girişlerde türkiyelilern grişine kapanmış şu anda. O yüzdn ben dert ediyrm ister istmez hergün bişe çıkarıolar. Şu ara hiç sağlıklı deil gidişler bu karmaşa içinde güme gitmek istemem. Ben bu işler düzelnice gidicem. Herkeste bence öyle yapmalı

Kızlar çok çok özür dilerim sizleri gerdiğim için😞🌹
Gerildik ama şimdi iyiyiz senin bilgilerinden faydalanırken kendinde bunu yapman üzmüştü yavrun yada yavruların tutunsun seni bırakmasın kucağına almak nasip olsun inşallah Allaha emanet olun güzel haberlerle dön bize inşallah

Back
X