Canimm çok teşekkürler ❤️ Darısı burada bu haberi bekleyen tüm guzel kalpli guzel anne adaylarının başına inşallah ♥️♥️

• Beğen
Reactions: 2be
Bana merkezden biraz daha sabir edin dediler hiçbişey belli deil demişlerdi 2 3 gün önce vaktim olmadı tekrar sormaya sanirim benim anne olma umudum simdilik baska bahara kaldi sizlerin haberleriyle seviniyorum rabbim hepinizin yüzünü güldürsün ınşallah. Dualarimdasiniz.hamile olan arkadaşlarım inanın çok sevindim ınsallah sağ salim kucağınıza alırsınız bebislerinizi transfer sonucunu bekleyen canlar güzel haberlerinizi tez zamanda duyacağız ınsallah kocaman öpüyorum hepinizi❤❤❤❤❤❤❤❤
Canim Tradioscum lütfen kalbini karartma hemen. Bu hastalık isi hic belli olmuyor. Belli mi olur belki herşey iyi gider ve kısa sürede yine açarlar kapilari. Sen simdi kafanı ferah tut arkadaşım. Olması gereken zamanda olacak inşallah ♥️ ♥️ ♥️♥️♥️
😘😘😘

Çok sevindim canim rabbim kucağına almayida nasip etsin insallahhh sende kolay süreç yaşamadın sonunda çok şükür canim benim ❤❤❤❤❤
Canım çok çok teşekkürler ❤️ En kısa sürede senin de bebisine kavusmani diliyorum. Bir de aynı merkezdeyiz. Benim Gynolife da ilk transferim biliyorsun. Ben Murat Beyi cok sevdim ve çok güvendim. Bence dürüst bir adam. Bebisine kavusman için ellerinden geleni yapacaklardır. ♥️

Maşallah çok sevindim adınıza. İnşallah sağlıkla dünyaya gelir küçük mucizeniz. Hayırlı olsun gözünüz aydın 🙏🥰❤ Darısı hepimizin başına
Canım çok teşekkürler ❤️❤️. Bu arada siz de transfer olmuşsunuz. Kusura bakmayın 3 hafta girmeyince yazilar birikmiş. Kaçırmışım. Bir de forum kısmında cevap yazınca akışta ki siralar karışıyor. İyice kaçırmışım 🙈😂 Sizi de tebrik ederim. Umarım güzel,pozitif sonucunuzu yazacaksınız 😍🤞🤞

Benim ilk denemeydi geriye 8 dondurulmuş kaldı 4 ü AA mış öyle dediler. Tekrarını bilemiyorum ne zaman motive olurum, olurmuyum o zaman denerim belki.
Canım çok teşekkürler ❤❤. Bu arada siz de transfer olmuşsunuz. Kusura bakmayın 3 hafta girmeyince yazilar birikmiş. Kaçırmışım. Bir de forum kısmında cevap yazınca akışta ki siralar karışıyor. İyice kaçırmışım 🙈😂 Sizi de tebrik ederim. Umarım güzel,pozitif sonucunuzu yazacaksınız 😍🤞🤞
inşallah canım güzel haberler veririm sizlere. O kadar çok istiyorum ki anlatamam

Merhaba sonuç olumsuz oldu halil ibrahim tekin de yumurta donasyonu yaptırmıştım.
Canım çok üzüldüm. Umarım sonraki denemende bebislerine kavuşursun. Söyleyecek laf bulamıyorum. Ama lütfen moralini yüksek tut. O kadar çok insan sonraki denemelerinde gebe kaldi ki. İnsallah senin de olacak.

Benim ilk denemeydi geriye 8 dondurulmuş kaldı 4 ü AA mış öyle dediler. Tekrarını bilemiyorum ne zaman motive olurum, olurmuyum o zaman denerim belki.
MYA cim 8 dondurulmus hem de 4 tane AA cok iyi bir rakam. Lütfen umutsuzluga kapılma. Bu embryolarla bence olur. Benim de 3.deneme de pozitif oldu. Hiç kolay degil tekrar motive olmak. Sana katılıyorum. Ama tekrar motive olup bebislerini alıp gelmelisin. Embryolarin çok iyiymiş. Bu süreçte rahimde herhangi bir sıkıntı var mi diye baktirirsin. Ben ilk olumsuzum da tatile çıkmıştım. Covid var ama belki kısa sureli de olsa kafayi dagitmak iyi gelebilir. İkincisinde zaten babamin kanser hastaligiyla uğraşıyorduk. Bir de sokağa çıkma yasaklarının oldugu mart sonu nisan başıydı. Balkonda oturmaktan başka birsey yapmamıştım. Biraz dinlen sonra tekrar yola koyul arkadaşım 👍 Gercekten kaliteli ve iyi sayida embryon var. Eger rahimde problem yoksa çözemeyecegin birşey değil. 😘

Canım çok çok teşekkürler ❤ En kısa sürede senin de bebisine kavusmani diliyorum. Bir de aynı merkezdeyiz. Benim Gynolife da ilk transferim biliyorsun. Ben Murat Beyi cok sevdim ve çok güvendim. Bence dürüst bir adam. Bebisine kavusman için ellerinden geleni yapacaklardır. ♥
Canim benim evet gerçekten murat bey iyi bir insan ınsallah canim benimde bu sefer son olur. ❤❤❤❤❤❤

Elfin cnm senınde tedavin hayırlı olsun inşallah🥰
Bende dogus yolcusuyumm rabbım nasip ederse pozıtıf haberleri gördükce heycanlanıyorumm ben kliniğe cok güvenıyorum ilk gitcem ama cok yakın arkadaslarım gitti ve olumlu sonuc aldılar inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürür🥰
İnşallah canım. 3. çünkü denemem çok istiyorum artık. Maddi manevi yoruluyorum.

Çok üzüldüm mya bende şuan transfer oldum bekleme aşamasındayım. Fakat olumsuz gibi hissediyorum. Geride dondurulmuş yumurta kalmışmıydı tedaviye devam edecek misin 🙏 üzülme diyemiyorum eminim çok üzülmüşsündür. Sana pes etme diyebilirim sadece benimde 3. Ü yumurta donasyonu denemem bu.
Kac yasindasiniz acaba 3. Donasyonu nerde yaptirdiniz

Kızlar herkese tekrar merhaba. 1 eylulden beri foruma ilk defa bugün girdim. Size pcr surecini, Kibrus'a geldikten sonra bekleme sureci, yol vb yi anlattiktan sonra beta hcg testimi yapana kadar buraya girmek istemedim. Keza tamamen rahatlamak, unutmak istedim. Biz 31 agustosta kibrisa geldik. Karantina surecleri biz oradayken yoktu biliyirsunuz. 2 eylul de spermlerimizi verdik. 7 Eylül'de 1 adet 4aa embryo transferim oldu. Benim özel bir hastalik durumum olduğu için çoğul gebelik tavsiye edilmiyor bende. Geri kalanlari dondurduk. Vallahi bugüne kadar ben kafamı işle,kitaplarla mesgul ettim. Buraya heyecanlanmamak,gerilmemek için girmedim. Sürekli kafamda bebek olmasin istedim. Bu sayede rahat,stresdiz bir 12 gün geçirdim. Sabah da kan testi sonucumu aldım. Hamileyim 🤰 arkadaslar. Darısı bekleyen herkesin başına. Nolur bana kızmayın bu sürede foruma girmedim diye. Ben de stresle böyle başa çıkıyorum. Hicbirsey yokmuş gibi davrandim 😂 @Zaza74 cim iyi ki de girmemisim. Senin mesajları okurken nasil üzüldüm, nasıl gerildim. Kuzum idrara geç geciyor beta hcg biliyorsun. 7.gun testi ne nasil guveniyorsun ki sen 🙈 Ah kuzum. Sakin kuxularindan vazgecme. Ptsi 12.gunun. Daha da güzel sonuçlarını yaz bize kuzum.
Umarım en kısa sürede buradaki tüm arkadaşlarım pozitif sonuclar alır. Hepinizi cooook öpüyorum 😘
Canım gözün aydın Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bizlere çok dua et lütfen

Merhaba sonuç olumsuz oldu halil ibrahim tekin de yumurta donasyonu yaptırmıştım.
Canım ne yaşadığını nasıl hissettiğini burda en az 1 kez negatif sonuç almış olan herkes çok iyi biliyor. Üzüleceksin elbet ama sonra ayağa kalkıp savaşmaya devam edeceksin taki anne olana kadar. İnşallah bu yolda çok yorulmadan yavruna ya da yavrularına kavuşursun.

Kac yasindasiniz acaba 3. Donasyonu nerde yaptirdiniz
32 yaşındayım. 3 ünü de aynı yerde yaptırdım. Doğuş tüp bebekte. Ben kliniği değiştirmedim. Çünkü diğer 2 denemem kimyasal gebelik oldu. Kimyasal gebeliklerde genetik bir sorun var mı diye araştırılıyor. Nitekim öylede çıktı sorun benden kaynaklı bu yaşıma kadar ben bir çölyak hastasıymışım fakat bilmiyordum. Testlerde çıktı. 6 ay glütensiz beslenme diyeti uyguladım.3 cü tedaviye öyle başladım. O yüzden diğer 2 kimyasal gebelikle sonuçlanan tedavilerde merkezi suçlayamıyorum. Artık bu tedaviden sonra karar veririm heralde ☺️

Ayyyyyyy insalahhhhhhhhhhhhh
TE="Elfin88, post: 65239920, member: 911235"]
Hayır canım ödeme almadılar. Sonradan alırlarsa bilmiyorum. Ben giderkende ücretli biliyordum almayınca şaşırdım. Yeni düzenleme geldi ücret alınmıyor dediler
[/QUOTE]
yyyyyy

32 yaşındayım. 3 ünü de aynı yerde yaptırdım. Doğuş tüp bebekte. Ben kliniği değiştirmedim. Çünkü diğer 2 denemem kimyasal gebelik oldu. Kimyasal gebeliklerde genetik bir sorun var mı diye araştırılıyor. Nitekim öylede çıktı sorun benden kaynaklı bu yaşıma kadar ben bir çölyak hastasıymışım fakat bilmiyordum. Testlerde çıktı. 6 ay glütensiz beslenme diyeti uyguladım.3 cü tedaviye öyle başladım. O yüzden diğer 2 kimyasal gebelikle sonuçlanan tedavilerde merkezi suçlayamıyorum. Artık bu tedaviden sonra karar veririm heralde ☺
👍👍👍 ya okudum tekrar mesajlarını ucuz olur diye yurdun resimlerini paylaşmışsın çok tesekkurler. Bu arada 6 ay diyet sonucunun vücutta ortaya çıkması için ideal bir süre. Diyet konusunda kimden destek aldın. Kimyasallarla çölyakın bağlantısı olduğunu hazırlayan tüp bebek dr un mu söyledi yoksa çölyak tanısını koyan dr mu söyledi

Kızlar çok çok özür dilerim sizleri gerdiğim için😞🌹

Sevgili zaza pes etmek yok, hala seninle kalmak isteyen bebekler varken daha fazla cabala lutfen. Bu kadar dualarin icindesin insallah olacak. Kendine inan baskalarina soylediklerini kendine de uygula. Seviyoruz seni ve hep dua ediyoruz sana. 💗

Arkadaşlar çölyak erken menopoza sebep olabılıyormuş. Kanda bakılınca bazen kesin sonuc vermeyebiliyormuş. Bende yanlıs hatırlamıyorsam endoskopı ılede bakılmıştı.

Canimm çok teşekkürler ❤ Darısı burada bu haberi bekleyen tüm guzel kalpli guzel anne adaylarının başına inşallah ♥♥

Çok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin insallah 💜

👍👍👍 ya okudum tekrar mesajlarını ucuz olur diye yurdun resimlerini paylaşmışsın çok tesekkurler. Bu arada 6 ay diyet sonucunun vücutta ortaya çıkması için ideal bir süre. Diyet konusunda kimden destek aldın. Kimyasallarla çölyakın bağlantısı olduğunu hazırlayan tüp bebek dr un mu söyledi yoksa çölyak tanısını koyan dr mu söyledi
Çölyak genetik faktörlü bir hastalık. Her iki doktorum da söyledi. Kadın Doğum doktorum en az üç ay diyet dedi. Gastroenterolog ise çölyak bir bağırsak hastalığı bağırsak ise kadınlarda üreme sistemini etkileyen bir hastalık dedi. Diyet İçin kimseden destek almadım. Sonuçta benim doğuştan gelen böyle bir hastalığım varmış ve ben bunu 32 yaşımda öğreniyorsam herşeyi kendim yapmalıyım dedim. Glutenin var olduğu herşeyi hayatımdan tanı konulduğu gün çıkardım. Şampuanım,göz kalemim, yüzüme sürdüğüm kremler ne varsa glütensiz olarak değiştirdim. Mutfaktan buğday ve buğday ürünü sayılabilecek ne varsa attım. Buğday unu, irmik ,makarna ,ekmek ,arpa şehriye, en başta yasak. Sonrasında ise çapraz bulaş denilen bir sorun vardı. Reçel, bal, peynir, bunları hazır tüketiyorsam çölyak derneğinin glutensiz olarak yayınladığı markalardan almak zorundaydım. İlk bir iki ay çok zorlandım fakat sonrasında rayına oturdu.

Back
X