- 5 Ağustos 2016
- 310
- 985
- 103
- 43
Hımmm o zaman değişir tabi haklısın onu kaçırmışım ben.Noname seninkiler blastokis
Tradiarosun 3 günlük
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hımmm o zaman değişir tabi haklısın onu kaçırmışım ben.Noname seninkiler blastokis
Tradiarosun 3 günlük
Başka kadın doğumcu doktora gidicem ınsallah ameliyat olmam gerek ınsallah bu doktor yapar artık en azından kafam rahatlayacak ve bekleme süresine en azından rahat girerimTatlım ben de yarın doktora gidip muayene olacağım ve öncesinde histereskopi yapıp yapmadığını sordum yapıyorum dedi. Ben hamile kalmadan önce histereskopi yaptırmıştım yine yaptırmak istiyorum murat hoca gerek yok demesine rağmen. Zaten ameliyattan sonra da beklemen gerekecek bence donmuşlarını heba etme eğeer kalitesi iyiyse ben donmuşlarla hamile kaldım üstelik bir tanesi iyi kalite bir tanesi normaldi. Fakat ikisi de tuttu üstelik kendi yumurtamdı.yaş itibariyle çok kaliteli bir yumurtam olduğunu düşünmüyorum hatta. Bence başka doktora git ve yaptırmaya çalış ameliyatını.
ha sizde üretim var ama çıkış yok e çok şükür o zaman allah yüznze bakmış1050 € ise 1 aylık otel dediler he
Yani bu zamana kadar bulundu gayet iyi demişlerdi . Gerçi uzun zamandır denemıyoz artık şansımıza ne çıkar bilmem. Amin cnmm![]()
inaşlllah abcımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmMehmet kaptanda arkadaşım ikizlerini kucağına aldı
Artık 2 yaşlarındalar
Darısı sana
Canım yumurta donasyonu muydu arkadaşının kiMehmet kaptanda arkadaşım ikizlerini kucağına aldı
Artık 2 yaşlarındalar
Darısı sana
Guest'e katılıyorum. Zaten doktormus :) Daha iyi bilir. Benim doktor da gunde 20 dk ya kadar hafif tempolu yuruyebilirsin demisti o iki haftalik süreç için. Bence hrp yatma zaten. Kan deverani daha iyi bebeğe. Hadi güzel sonuçlarını yaz insallahCanım kalkıp yürüyebilirsin çok yorulmadan sarsılmadan hafif bir çantayla biraz hava almaya çık iyi bile gelir ben de öyle yapmayı planlıyorum. 15 dk hafif tempo yürümenin zararı olmaz vücudun alışkınsa yürümeye. Alışkın değilsen biraz hava almaya çık çok azcık yürü. Ama tüm gün yatma modunda olmayı çok fazla önermiyolar.
Yaptırsan bir sey kaybetmezsin ama yaptırmazsan kaybedebilirsin.Kafamda deli sorular ?? Ve yardımınıza ihtiyacım var kızlar. Doğum yapalı 4 ayı biraz geçti. Kıbrıs'taki doktorum 3 ay geçsin yumurta toplarız sonra transfer yaparız demişti. Ben tekrar histereskopi yaptırayım mı diye sordum ( sonuçta gebeliğimi histereskopi sonucu elde etmiştim) bana gerek yok dediler. Yarın için randevu aldım muayene olduktan sonra ortaya çıkar ama nedense kafam çok karışık rahim sıkıntılı olmasada histereskopi yaptırsam mı yoksa tedaviye başlasam mı bilemiyorum. Sizce yarın tedaviye başlamak için mi adım atsam yoksa histereskopi için gün mü alsam. Doğumdan sonra gittiğimde rahim iyi demişlerdi hormonlar ne durumda bilmiyorum üstelik doğum sonrası adetlerim 22-24 günde bir olmaya başladı önceden tam 1 ayda yada 32-33 günde bir olurdu. Ne yapayım dostlar? Çok kötü hissediyorum kendimi hiç bir daha denemesem mi diye düşündüğüm bile oluyor ya olmazsa ya da yine aynı olursa korkularım hat safhada.![]()
Öyle, orada yasayiyorlar veya okuyorlar. Yazdigimdan yanlış anlaşılmasın. Üniversiteler henüz açılmadığı için benim ki memleketindeymis fiye anlad ben. Su anda Kibrista degil ucakla gelecek demişlerdi. Aslinda ben donorlerin pcr testlerini sorarken konusma oraya gitti. Merak etmeyin test yaptirdik donore dediler. Zaten yumurta toplamadan 1 hafta önce (zamanı yanlış hatirliyor olabilirim ama hazirlik surecinde sonucta) Kibrisa girince mecbur 2 pcr testi daha yaptiracak diye yazmışlardı. Ben baska birsey sormadim ama. Zaten bu kadarini bile söylemiyorlar normalde de sohbet içinde olunca agizlarindan çıktı.Canım donörler merkezlere yumurta satıcaz diye uçaklara binip gelmiyor
KKTC yaşayan,çalışan,okuyan donörler
Ay Elif ben de öyleyim. Sürekli eşim aman çok yürüme sen abartirsin aman dikkat et seklinde.Zazacım ben hiperaktif biriyim. İstesem de yatamıyorum ki beş dakika geçirebiliyorum tv karşısında. Ama acaba yatmam mı gerekiyordu diye vicdan azabı çekiyorum.
Neyi ben mi istedim? Makedon olmasını mi? Size sormadan donor secmiyorkar kiMerhaba, Siz Mİ İstediniz?
EvetCanım yumurta donasyonu muydu arkadaşının ki
Bence histeroskopiye hiç gerek yokKafamda deli sorular ?? Ve yardımınıza ihtiyacım var kızlar. Doğum yapalı 4 ayı biraz geçti. Kıbrıs'taki doktorum 3 ay geçsin yumurta toplarız sonra transfer yaparız demişti. Ben tekrar histereskopi yaptırayım mı diye sordum ( sonuçta gebeliğimi histereskopi sonucu elde etmiştim) bana gerek yok dediler. Yarın için randevu aldım muayene olduktan sonra ortaya çıkar ama nedense kafam çok karışık rahim sıkıntılı olmasada histereskopi yaptırsam mı yoksa tedaviye başlasam mı bilemiyorum. Sizce yarın tedaviye başlamak için mi adım atsam yoksa histereskopi için gün mü alsam. Doğumdan sonra gittiğimde rahim iyi demişlerdi hormonlar ne durumda bilmiyorum üstelik doğum sonrası adetlerim 22-24 günde bir olmaya başladı önceden tam 1 ayda yada 32-33 günde bir olurdu. Ne yapayım dostlar? Çok kötü hissediyorum kendimi hiç bir daha denemesem mi diye düşündüğüm bile oluyor ya olmazsa ya da yine aynı olursa korkularım hat safhada.![]()
Ben dönerke iki uçak öğrenci alıp karantinaya buraktılarÖyle, orada yasayiyorlar veya okuyorlar. Yazdigimdan yanlış anlaşılmasın. Üniversiteler henüz açılmadığı için benim ki memleketindeymis fiye anlad ben. Su anda Kibrista degil ucakla gelecek demişlerdi. Aslinda ben donorlerin pcr testlerini sorarken konusma oraya gitti. Merak etmeyin test yaptirdik donore dediler. Zaten yumurta toplamadan 1 hafta önce (zamanı yanlış hatirliyor olabilirim ama hazirlik surecinde sonucta) Kibrisa girince mecbur 2 pcr testi daha yaptiracak diye yazmışlardı. Ben baska birsey sormadim ama. Zaten bu kadarini bile söylemiyorlar normalde de sohbet içinde olunca agizlarindan çıktı.
Murat hoca tedaviye başlayalım diyor zaten acele mi ediyorum acaba hiç bir hazırlık yapmadım kendime iyi bakmadım ki hiç offf offf promotil women falan kullanacaktır ayy napcam ben yaaa?Bence histeroskopiye hiç gerek yok
Zaten gebelikte rahim kanlanmış ve canlanmış
Lütfen hiç elletme kendini
Yeterki olsun dedik Zazacım. Hepimizin tek hayaliCanım kardeşim sende limon gibi madi sıkılmışın
İnşallah anne ol bu defa unut o harcadıklarını
Murakami test ne zaman ben dün 9. Gün tahlil verdimAy Elif ben de öyleyim. Sürekli eşim aman çok yürüme sen abartirsin aman dikkat et seklinde.Ben de normalde duramiyorum hiç. Ama mecbur kisitladim hareketleri.
![]()
Tatlım sana iki senelik 500 Euro demiş, bana yıllık 250 Euro aynı oluyor iştekız ben sordum iki senelik dondurma ücreti dedi hemşire iki sene dondurmam gereklimi acaba