- 5 Ağustos 2016
- 310
- 985
- 103
- 43
Merhaba arkadaşlar. Ben 27 ekimde tekrar tedaviye başladım bu sefer yumurtaların çok erken olgunlaştı büyük ihtimalle çarşamba günü uçuşum var bugün pcr testi verdim onun sonucunu bekliyorum ancak endişeliyim çünkü boğazımda ve burnumda yanma gıcıklanma hissi var eğer test pozitif çıkarsa o kadar iğne vuruldum sağlığım yine zarar görecek ilk tüp bebek tedavisinden sonra eşimde tese sonucu negatif olunca yumurta toplama işlemi bile yapılmamıştı ve o kadar iğneyi boşa kullanmış oldum tabi geri dönüşü bana tiroid olmuştu. O zamandan beri tiroid hastası oldum. Bu sefer de böyle bir şey olursa ne olur Allah bilir. Ayrıca pcr negatif çıksa bile rapor alamadığım için sadece opu için gideceğim transfer olmadan geri döneceğim. Bu yaşıma kadar her işim hep çok zor ve çetrefilli oldu umarım bunu da bir şekilde atlatırım ve sonucu iyi olur. Niye yazdım bunları hem içimi dökmek için hem de dualarınızı istemek için sanki kendim için ettiğim dualar kabul olmuyor gibi hissediyorum ve sizin gibi beni gerçekten anlayan hiç görmediğim dostlarımdan manevi destek istiyorum. Çünkü biliyorum ki hepiniz bu yolda çok yoruldunuz ve içten gerçekten dua ediyorsunuz iyi dileklerde bulunuyorsunuz ve bunu düşünmek beni rahatlatıyor. Hepinizi seviyorum arkadaşlar