Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese tatdirsin ev çubuk test doldu gidip gidip yapiyorum kanda çıkmasına rağmen o çizgiyi görmek dünyalara bedelmis

Kolay degıl bır umutla gıdıyırsun teste Bile inanmıyorsun. Bebegıne İyİ bak. Canım. 💗Darısı bana olsun inşl

Corona yüzünden bekleyen arkadaslar varsa eger imkanlarınız okeyse bence hiç beklemeyin karantinanın en agır oldugu dönemde gitmiştim acablarım cok olmuştu beklesemmi diye ya kapılar kapanırsa tedavim yarım kalırmı diye iyiki de beklemeden gitmişim şimdi 8 haftalıgım 🧿🙏

Corona yüzünden bekleyen arkadaslar varsa eger imkanlarınız okeyse bence hiç beklemeyin karantinanın en agır oldugu dönemde gitmiştim acablarım cok olmuştu beklesemmi diye ya kapılar kapanırsa tedavim yarım kalırmı diye iyiki de beklemeden gitmişim şimdi 8 haftalıgım 🧿🙏
Maşallah. Allah kucagınıza almayı sizede nasıp etsin 🧿

Rabbim nazarlardan korusun seni ve bebeğini ınsallah sağ salim kucağına alırsın bebeğini 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏❤❤❤

Allah kucağınıza almayı nasip etsin, maşallah🙏

Bence beklemeyin ertelemeyin ben bugun şükürler olsun pozitif gördüm Rabbim 21.yilimda nasip etti Darısı tüm isteyenlere
Oooo süper haberler başladı
Gözün aydın canım arkadaşım
İnşallah hayırlı evlatlar olsunlar size

Back
X