Arkadaşlar, bir bilgi paylaşmak istiyorum.Bugün Prolutex almak için eczaneye gittiğimde eczacı bu ilacın depolarda tükenmeye başladığını, tekrar ne zaman gelir bilemediğini söyledi. Ben de benim için depodan şimdiden çekmelerini söyledim, günlük iki tane kullanıyorum, onu hesaplayarak en az 12 kutu benim için eczanenizde bulundurun dedim, öyle de yapacaklar,kullanan varsa sizde şimdiden tedbirinizi alın isterseniz.

Arkadaşlar, bir bilgi paylaşmak istiyorum.Bugün Prolutex almak için eczaneye gittiğimde eczacı bu ilacın depolarda tükenmeye başladığını, tekrar ne zaman gelir bilemediğini söyledi. Ben de benim için depodan şimdiden çekmelerini söyledim, günlük iki tane kullanıyorum, onu hesaplayarak en az 12 kutu benim için eczanenizde bulundurun dedim, öyle de yapacaklar,kullanan varsa sizde şimdiden tedbirinizi alın isterseniz.
Oo ben dün 2 kutu aldım ama sabah akşam olduğu için iki kutu sadece 7 gün dayanıyor. Bana bulmakta sıkıntı olur diye bişey söylemedi. Crinone jel yok mesela onu da sormuştum o yok dedi. Haber verdiğin için teşekkürler tekrar bir sorayım

Kızlar çok şükür bin şükürler olsun HAMİLEYİM. beni merak etmişsiniz iki test yaptırdık iki gün arayla tam netleşsin o zaman yazayım dedim. şükürler olsun ki Allah nasip etti :dua: önümüzdeki hafta muayeneye gideceğim.
Tamaracım tebrik ederim gözün aydın :nazar: :nazar: :nazar: sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına alman ve yazdığın gibi koynunda büyütmen dileğiyle canım :KK36:

Eki Görüntüle 2719354 gebeyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm 8 gündeki tahlilim ama
çok sevindim gözün aydın tebrikler :nazar: :nazar::nazar: sağlıkla bebeğini kucağına alıp koynunda büyütmen dileğiyle :KK36:

Ayyyyyyyy oley güzel kalpli arkadaşım çok sevindim rabbim kucağına aldığın günleri nasip etsin çok şükür bin şükür hamilesinnn çok mutlu oldummmmmm oleyyyyy🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤😍😍

Canımmmm çoook teşekkür ederim. inşallah en kısa zamanda senin de böyle güzel haberlerini alırız. Hep birlikte buraları şenlendirelim inşallah :KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::dua:

Canımsın senin haberinle dahada iyiyim cokkk çok mutlu oldum bütün sıkıntılarımı dertlerini unuttum cokk çok mutlu oldum anlatamam hissettiklerimi kucağına aldığın günleride gidecez insallahhhhhh❤❤❤❤❤😍😍😍😍😍😍😍

çook teşekkür ederim yürekten sevindiğini biliyorum inşallah daha güzel günlerimiz olarak hep birlikte. :KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

Süper habere bugün içim kıpır kıpır kalkmıştım çok şükür sende hamilesin harika rabbim seninde kucağına almayı nasip etsin insallahhhh😍😍😍😍😍😍😍❤❤❤❤❤❤🤲🙏🙏🙏🙏🙏🙏

İnşallah canım hep birlikte bebeklerimizi kucaklayalım çoook teşekkür ederim cancağızım :KK200::KK200::KK200:

Kızlar ben bugün merkezi aradım karantina hala devam ediyormuş sağlık bakanının belirlediği otel de kalıyor musunuz 7 gün ve günlük 260 TL dedi kişi başı 1 hafta 3,600 falan dedi bide ulaşım için ayrı para dedi bilmiyorum artık gelmeden önce rahim filmi çektirmek gerekiyor dedi Ocak gibi cektrim diyorum ins rahim filmi acı verir mi nasıl yapılıyor devlette mi yapim özel demi

Çoook teşekkür ederim canım.

Kızlar ben bugün merkezi aradım karantina hala devam ediyormuş sağlık bakanının belirlediği otel de kalıyor musunuz 7 gün ve günlük 260 TL dedi kişi başı 1 hafta 3,600 falan dedi bide ulaşım için ayrı para dedi bilmiyorum artık gelmeden önce rahim filmi çektirmek gerekiyor dedi Ocak gibi cektrim diyorum ins rahim filmi acı verir mi nasıl yapılıyor devlette mi yapim özel

Bende günde 2 adet kullanıyorum dün 4 kutu almıştım inşallah öyle bir sorun yaşamayız depolarda jel yok bende başlangıçta nasıl kullandıysam ilaç değişmeden kullanayım dedim tahminen 3 aylık olana kadar kullanılacak galiba hakkımızda hayırlısı olsun

Kızlar ben bugün merkezi aradım karantina hala devam ediyormuş sağlık bakanının belirlediği otel de kalıyor musunuz 7 gün ve günlük 260 TL dedi kişi başı 1 hafta 3,600 falan dedi bide ulaşım için ayrı para dedi bilmiyorum artık gelmeden önce rahim filmi çektirmek gerekiyor dedi Ocak gibi cektrim diyorum ins rahim filmi acı verir mi nasıl yapılıyor devlette mi yapim özel demi
Ben yeni geldim ulaşıma ücret odemedim merkez aldı geri getirdi otele.. Otele günlük 365tl ödedik devletin belirlediği yere gidiliyor zaten bir Kibrista havalanında birde karantina bitiminde otelde pcr yaptirdik onada ücret almadılar. Hsg 2 ay önce çekilmiştim devlette evet az bi acı veriyor ama 1.5dklik bir işlem dayanılmaz değil

Ben yeni geldim ulaşıma ücret odemedim merkez aldı geri getirdi otele.. Otele günlük 365tl ödedik devletin belirlediği yere gidiliyor zaten bir Kibrista havalanında birde karantina bitiminde otelde pcr yaptirdik onada ücret almadılar. Hsg 2 ay önce çekilmiştim devlette evet az bi acı veriyor ama 1.5dklik bir işlem dayanılmaz değil
Sağolun çok teşekkür ederim bu Bilgi için ben uzun sürer diye tahmin ettim 15 20 dk falan bide otel hersey dahil mi oluyor yemek vs

Sağolun çok teşekkür ederim bu Bilgi için ben uzun sürer diye tahmin ettim 15 20 dk falan bide otel hersey dahil mi oluyor yemek vs
Ben 7 gun Salamis otelde kaldım 3 öğün yemek kapımıza geldi gayet memnundum sonrasında transfer oldum hemen gelmedim Turkiyeye 3 günde merkeze yakın biryerde kaldım sehri gezmek gormekte istedim orayada 250tl odedik günlük

Bende günde 2 adet kullanıyorum dün 4 kutu almıştım inşallah öyle bir sorun yaşamayız depolarda jel yok bende başlangıçta nasıl kullandıysam ilaç değişmeden kullanayım dedim tahminen 3 aylık olana kadar kullanılacak galiba hakkımızda hayırlısı olsun
İnşallah yaşamayız,piyasada jel olmadığı için Prolutex günde iki dafa kullandırıyor doktor, bunuda bulamazsak naparız bilemiyorum. 12. haftaya kadar kullanıcaz.

Verdikleri bilgiler doğru aşağı yukarı o fiyatlar çıkıyo, HSG ni gitmeden bir ay önce çektirsen iyi olur, inşallah sorun çıkmaz ama sorun çıkarsa halletmen için zamanın olur.

Esracım ben istanbulda şişlide fulya açık mr da çektirdim 2 mm lik polipi dahi gördü ve hiç acımadı. Hatta öncesinde kasılmıştım acıycak diye bitince bu mu yani oldum sanırım gecen sene 750 ödedik.

Esracım ben istanbulda şişlide fulya açık mr da çektirdim 2 mm lik polipi dahi gördü ve hiç acımadı. Hatta öncesinde kasılmıştım acıycak diye bitince bu mu yani oldum sanırım gecen sene 750 ödedik.
Çok teşekkür ederim bende cekilcem allah izin verirse zaten önceden cekilcem öyle dedi dedi transferden sonra nelere dikkat etmek gerekir sonuçta uçakla döneceksin yürüceksin falan bunkar sıkıntı olur mu daha önce yaşamadım çünkü bana sanki transferden sonra hiç hareket etmiceksin gibi geliyo hemen düşer gibi geliyor siz neler yaptınız

Back
X