Kızlar çok şükür bin şükürler olsun HAMİLEYİM. beni merak etmişsiniz iki test yaptırdık iki gün arayla tam netleşsin o zaman yazayım dedim. şükürler olsun ki Allah nasip etti :dua: önümüzdeki hafta muayeneye gideceğim.
Ayy Tamaracim çok sevindim. Sen yazmayinca vallahi korkmuştum. Tamamina erdirsin, saglikla kucagina almak nasip olsun cnm 🤩❤️😘

Eki Görüntüle 2719354 gebeyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm 8 gündeki tahlilim ama
Ayy süper. Tebrik ederim. Allah tamamina erdirsin 😍❤️ Ohh buraları şenlendi. Darısı gebe olmayı bekleyen tüm güzel yürekli güçlü kadınlara 😘😘

Bende günde 2 adet kullanıyorum dün 4 kutu almıştım inşallah öyle bir sorun yaşamayız depolarda jel yok bende başlangıçta nasıl kullandıysam ilaç değişmeden kullanayım dedim tahminen 3 aylık olana kadar kullanılacak galiba hakkımızda hayırlısı olsun
Evet ilaçlar genelde 12 haftaya kadar kullanılıyor. Bende elimde kalanları sanırım çöpe atacağım, enjeksiyon yaptıranları sordum, ama sanırım kimse yaptırmıyor ki, ses çıkmadı kimseden :)

Çok teşekkür ederim bende cekilcem allah izin verirse zaten önceden cekilcem öyle dedi dedi transferden sonra nelere dikkat etmek gerekir sonuçta uçakla döneceksin yürüceksin falan bunkar sıkıntı olur mu daha önce yaşamadım çünkü bana sanki transferden sonra hiç hareket etmiceksin gibi geliyo hemen düşer gibi geliyor siz neler yaptınız
Ben transfer masasında 15dk odada 1 saat kaldim transfer sonrası odama geçerken wcye gittim sonra otele gittik o gün dinlendim ertesi gün 1 saat yürüyüş yaptım sonraki gün saat 1 den akşam 8e kadar dışarda gerek arabayla gerek yürüyerek gezdim diger günde ucusum vardı bu sefer yatmadim diger 7 tedavimde daha cok dinlenmiştim ama ilaçlarımı saati saatine aldım Rabbim ol dedikten sonra diğerleri teferruat darısı basiniza

Arkadaşlar, bir bilgi paylaşmak istiyorum.Bugün Prolutex almak için eczaneye gittiğimde eczacı bu ilacın depolarda tükenmeye başladığını, tekrar ne zaman gelir bilemediğini söyledi. Ben de benim için depodan şimdiden çekmelerini söyledim, günlük iki tane kullanıyorum, onu hesaplayarak en az 12 kutu benim için eczanenizde bulundurun dedim, öyle de yapacaklar,kullanan varsa sizde şimdiden tedbirinizi alın isterseniz.
Şaka gibi. Önce Crinone bitti depolarda. Şimdi de Prolutex mi. Progesteron türevi ilac birakmadilar memlekette.

Bırkaç haftadır gebelik haberleri alıyoruz ve ben kendım gebe kalmış gıbı seviniyorum. Genelde adet gören arkadaslarım iz gebe kaldı. Benim yasım 43 tam menapoz degılım. 1yıldır menapoz öncesı donemdeyım. Ultrasonda folokul um var İlaç kullanmazsam 50gunde kendım adet görüyorum. Benım gıbı olupta olumlu sonuç alan arkadaslar varmı. Kıbrısta merkezlerin basari sı bızım gıbı hasta grubunda daha önemli olmalı.
Bence genel kanı konusunda yanlış tespitiniz var. Ben de regli olmuyorum. Erken menopoz. İlacla regli oldum. 3 aylık gebeyim. Buradaki pek çok bildiğim gebe arkadas da ilacla regli olup transfere hazırlandı ve gebe kaldı. Regli oldurup transfer yapmayı tercih ediyor pek cok merkez. Tek problemi menopoz olan bireylerde başarı oranı cok yüksek. Zaten menopoz problemi yumurta problemine sebep oluyor.E onu donasyonla alinca, rahimde problem yoksa, vucudun tutunma penceresi normal aralikta ise başarısız olma olasılığı çok düşük.

Evet ilaçlar genelde 12 haftaya kadar kullanılıyor. Bende elimde kalanları sanırım çöpe atacağım, enjeksiyon yaptıranları sordum, ama sanırım kimse yaptırmıyor ki, ses çıkmadı kimseden :)

Bence genel kanı konusunda yanlış tespitiniz var. Ben de regli olmuyorum. Erken menopoz. İlacla regli oldum. 3 aylık gebeyim. Buradaki pek çok bildiğim gebe arkadas da ilacla regli olup transfere hazırlandı ve gebe kaldı. Regli oldurup transfer yapmayı tercih ediyor pek cok merkez. Tek problemi menopoz olan bireylerde başarı oranı cok yüksek. Zaten menopoz problemi yumurta problemine sebep oluyor.E onu donasyonla alinca, rahimde problem yoksa, vucudun tutunma penceresi normal aralikta ise başarısız olma olasılığı çok düşük.
Çok haklısın arkadaşa bende yazdım konuştuk hatta bu tedavilerde menapoz hastaları daha şanslı aslinda ama halen tereddutleri var galiba bazen herseyi akışına birakmak lazım en kötü karar bile kararsızlıktan iyidir

Sağlıkla kucağınıza alın maşallah sizin kuzu yolun çeyreğini doldurmuş keseyi değer kactayken kaçıncı haftada gördünüz aceba ben bugün tam 5 haftalık oldum

Aynen cnm 5 yıldızlı bir yer biz çok memnun kaldık yemekler felan öyle böyle değildi hani biz seçmedik otobüs nereye götürürse oraya gidiliyordu bizden önceki otobus Akapunkoya gitti devlet belirlemiş ama annenlerin dediği gibi harika bir yer inşallah sende orada kalırsın
Insallah canim 1 ay sonra başlıycam allah nasip kısmet ederse rezervasyon için doluyor çünkü nisan başına kadar rezervasyonlar.

Benim geçen ay rahimdeki sıvıdan dolayı tedavim iptal olmuştu. Estrefom kullandığım zaman yine sıvı olacak
Tarlusal kullandım bittiği gün dr a gittim hiç sıvı kist birşey yok dedi.
Estrefom kullanmadan rahim kalınlaşmaz sıvı olmaması için ne yapmalıyım?
Bir öneriniz varmı? şimdiden teşekkür ederim. 🙏🙏

Ben de aynı durum var. Hcg hormonundan dolayı oluyormuş. Bana da henüz ilac vermediler. Ben de endiseleniyorum ara ara ama endokrin ayda bir kontrol ediyor. Hamileligin ilerleyen haftalarında düşüyormuş. Gıdan ile ilgili bir degisiklik yapmadan önce mutlaka ama mutlaka endokrinologa sor derim. Benim cevremde tsh düşüklüğünü duyan cok iyu beslenme uzmanı arkadaşlarımın önerilerini bile sordum. Ve hicbirinin önerilerini doğru bulmadı endokrinolog. Bana iyotlu tuzu kes, balığı biraz azalt demislerdi. Ki hakikaten düşük tsh da ilk yaptırılan şeyler bunlar. Haftada 4 gun balık yiyoruz da. Endokrinolog hayır degistirme bebegin bunlara ihtiyacı var dedi. Aman diyeyim doktoruna sormadan birsey yapma cnm.
Sağol canım beslenme düzenim değişmedi aynı dediğin gibi doktora uyuyorum . Doktorum da hamilelikte düşebilir dediğin gibi ilerleyen haftalarda düzelir dedi. Bir de ikiz hamilelikte daha fazla oluyormuş normalde kan ilacı mesela 16. Haftada başlıyor ama benim bulaştım da olmayınca 12 de başladık ona rağmen kan değerleri düşmeye başladı demem o ki hamilelikte her an değerlerimiz oynayabiliyor. Ki benim çok önceden planlı bir hamilelik olduğu için uzun süre hazırlamıştım vücudumu alkali beslenmeler yogalar pilatesler meditasyonlar :) nerde bebekler bildiğini okuyor:)

Ben transfer masasında 15dk odada 1 saat kaldim transfer sonrası odama geçerken wcye gittim sonra otele gittik o gün dinlendim ertesi gün 1 saat yürüyüş yaptım sonraki gün saat 1 den akşam 8e kadar dışarda gerek arabayla gerek yürüyerek gezdim diger günde ucusum vardı bu sefer yatmadim diger 7 tedavimde daha cok dinlenmiştim ama ilaçlarımı saati saatine aldım Rabbim ol dedikten sonra diğerleri teferruat darısı basinizyaşınız kaç bu arada

Back
X