Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aa Progestan'in türk üretimi olduğunu bilmiyordum. Öyle yspacak herhalde doktor bakalım.yurt dışı üretimler artık euro artınca bu sıkıntıya giriyor
Progestan türk üretimi
Bitince ona geçin
İnşallah düzelecek cnm.Sağol canım beslenme düzenim değişmedi aynı dediğin gibi doktora uyuyorum . Doktorum da hamilelikte düşebilir dediğin gibi ilerleyen haftalarda düzelir dedi. Bir de ikiz hamilelikte daha fazla oluyormuş normalde kan ilacı mesela 16. Haftada başlıyor ama benim bulaştım da olmayınca 12 de başladık ona rağmen kan değerleri düşmeye başladı demem o ki hamilelikte her an değerlerimiz oynayabiliyor. Ki benim çok önceden planlı bir hamilelik olduğu için uzun süre hazırlamıştım vücudumu alkali beslenmeler yogalar pilatesler meditasyonlar :) nerde bebekler bildiğini okuyor:)
Amin Allah razı olsun benim Cuma 13.günüm oluyor haftaya insallah nasip olur görmekSizin bebisiniz de hayırlı olsun. Saglikla kucaginiza alın inşallah. Transferden 19 gün sonra yani ilk muayenede gördük. 5 haftaliktim galiba.
Elbette ki bilgi almak için yazdınız. Ne iyi ettiniz. Ben de size bilgi verip yardımcı olmak için cevap yazdım. Birşeyleri ters anladınız galiba.??? "Burada pozitif alan arkadaslar genelde regli olan arkadaşlar, regli olmayan pozitif alan arkadaslar var mi?" diye yazmışsınız. Bunu böyle bir tespitte bulunmussunuz diye ifade ettim. Birinin bir tespitte bulunması kötü birşey degil ki hemen alınmış gibi veya ben size kötü birşey söylemişim gibi cevap vermişsiniz.Bence genel kanı konusunda yanlış tespitiniz var. Ben de regli olmuyorum. Erken menopoz. İlacla regli oldum. 3 aylık gebeyim. Buradaki pek çok bildiğim gebe arkadas da ilacla regli olup transfere hazırlandı ve gebe kaldı. Regli oldurup transfer yapmayı tercih ediyor pek cok merkez. Tek problemi menopoz olan bireylerde başarı oranı cok yüksek. Zaten menopoz problemi yumurta problemine sebep oluyor.E onu donasyonla alinca, rahimde problem yoksa, vucudun tutunma penceresi normal aralikta ise başarısız olma olasılığı çok düşük.
Canım tespit ettıgım bişey yok. Ben Kıbrısa hıc gıtmedım.bilgi almak için yazdım.ben burda kimin ne hikayesi var bılemem. Yınede tesekkürler
Maalesef bana söylenen aralığa kadar gelenler karantinada kalacak dendi oyuzden mart sonu nisan başına ertelerim bende
Nagas yon efsane guzeldi ben akapulkadan ciktiktan sonra orda kaldim ha bana tahlilsizlik vurdu ama pansiyon efsaneydi girne caddesine bir iki dkika hemide lakin bız gece yarisi akapulaka mi ne haltsa orasi da guzeldi ayrica neyse testiniz cikti cikabilirsiniz diyince saat 11 bucuk gibi giris yaptik nagasa benim merkez anlasmaliymis allah var her sekilde tarnsferler luks taksilerle oldu ne zengin millet gelis gidislere para harcamadim. neyse nagas yarimgiriste dediki 31ekimden kayit aciyorum dedim gece yarisi olmus yirmi dakkika icin bir gun mu yazicaksiniz bu busekil dedi. Bende pansiyonu begenmeme ragmen gicik aldim sabah cikis yaptim ne hikmetse benim girecegim saat 250 olan ucreti 300 yapmislardi odafiyati ama kisi basi degil. Otel karantina otelleri arasina girmis ama karantinada kalinicak kadar genis degil ama gece kalip gunduz gexilecek en uygun pasiyonlardan biri. Ha ben illa mis kokulu carsaf istrmem yeterki ucuz olsun diosaniz baskent pansiyon oda fiyati 150 teleydi odagirne caddesinde arti akdeniz pansiyon vardi oda fiyati 200 du bunun ki odalari da gueldi. Neyse bisi sormak itryen olursa sosun en azindan soylerim250tye hangı otelde kaldınız.
Nagas ta
Nagaş öğrenci yurdumu belki arkadaslarda gıtmek ister oyuzden sormak istedım. 250tlye uygun uş. 3öğün yemek varmı
Bendaha önce konuşmuştum enis beyle değişmiş olabilr canim benim son zamanlarda konuşmadım ben. kibrista herşey bazen anlık bile değişiyor ben bile sasiririyorum bazenSelam canım,
Bana öyle bişey denemedi.
7 gün karantina olmadığı, orda herseyi yolunda gittiği söylendi gynolife'dan.
Eminmisin?
ınsallah yoktur artık karantina bu yüzden erteledim ben tedavimi. Sorararim tekrar enis beye çünkü böyle birşey varsa tedavini erkene çekeriz demişti bana beklemene gerek olmaz demiştiSelam canım,
Eminmisin?
Aynen ablacım sen galiba benden sonra geldin güzel bir yerdi bende beğendim yemek dahil olunca da gayet uygun geldi yoksa her öğün dışarda yemek zorlayabilir insanlarıNagas yon efsane guzeldi ben akapulkadan ciktiktan sonra orda kaldim ha bana tahlilsizlik vurdu ama pansiyon efsaneydi girne caddesine bir iki dkika hemide lakin bız gece yarisi akapulaka mi ne haltsa orasi da guzeldi ayrica neyse testiniz cikti cikabilirsiniz diyince saat 11 bucuk gibi giris yaptik nagasa benim merkez anlasmaliymis allah var her sekilde tarnsferler luks taksilerle oldu ne zengin millet gelis gidislere para harcamadim. neyse nagas yarimgiriste dediki 31ekimden kayit aciyorum dedim gece yarisi olmus yirmi dakkika icin bir gun mu yazicaksiniz bu busekil dedi. Bende pansiyonu begenmeme ragmen gicik aldim sabah cikis yaptim ne hikmetse benim girecegim saat 250 olan ucreti 300 yapmislardi odafiyati ama kisi basi degil. Otel karantina otelleri arasina girmis ama karantinada kalinicak kadar genis degil ama gece kalip gunduz gexilecek en uygun pasiyonlardan biri. Ha ben illa mis kokulu carsaf istrmem yeterki ucuz olsun diosaniz baskent pansiyon oda fiyati 150 teleydi odagirne caddesinde arti akdeniz pansiyon vardi oda fiyati 200 du bunun ki odalari da gueldi. Neyse bisi sormak itryen olursa sosun en azindan soylerim
Canım merkezden merkeze değişiyor galiba çünkü ben karantina oteline 5 gün için 1060 TL ödedim. Otel-hastane-havaakanı transferine 1500 TL istediler çok yüksek bir tutar bence söylendim itiraz ettim ama bişey elde edemedim. İlk kez merkezimin yaptığı bu davranıştan dolayı gıcık aldım. Güya bu tutarı sağlık bakanlığı belirliyormuş falan filan tamamen yalan olduğunu düşünüyorum. O yüzden merkezinizle gitmeden bütün pazarlığı yapın orada el mahkum olunca bişey elde edemiyorsunuz.Sağolun çok teşekkür ederim bu Bilgi için ben uzun sürer diye tahmin ettim 15 20 dk falan bide otel hersey dahil mi oluyor yemek vs
Canım ben yeni döndüm merkezimde gynolife karantina var aslında 3 günden fazla gittiysen 7 gün kalman gerekiyor diyorlar ancak ben pazartesi transfer oldum salı öğlen uçağıyla döndüm. Toplamda 5 gün kalmış oldum. Benim için özel izin aldılar ve normalde 7.günde tekrar pcr yapılıyordu baba yapmadılar 5.gğnde döndüğüm için.Selam canım,
Eminmisin?
2 kişiBu yazdiginiz pansiyon yada ozel fiyatlari günlük yazilanlar tek kisi fiyatimi iki kisi fiyatimi
Tamam cnm tskler2 kişi
Rica ederim karnın dolu gelirsin inşallahTamam cnm tskler![]()