En iyisini yapiyorsunuz söylememekleSen çok güçlü bir kadınsın canim seni çok takdir ediyorum rabbim seni ve meleklerini korusun ayağınıza hicbirzaman taş değdirmesin.gercekten sana helal olsun.❤❤❤❤❤❤❤aslinda bende söyleyecektim ben cesaret edemedim sadece benim ailem bile cevremde yaptıran bir kaç arkadaşım var gittikcede donasyon yaptıran arkadaşlarım çoğalıyor onlar benden daha cesaretli çıktılar hiçbirşey gizlemediler senin gibi doğrusuda bu galiba toplum baskısından bunaldigim için özelliklede eşimin ailesi tarafından çocuk çocuk diye başımın etini yıllarca ameliyat oldum eyvah artık çocuğun olmazsa diye yıllarca hayıflandılar söylemedim sinirimden soylemiyecegimde hastanedeherkese söyledim bende hiç çekinmeden önce suratima zavallıymışım sanki kötü bisey yapmışım gibi bakan insanları gördükçe birdaha kimseye bisey söylemeyeceğim diye teselli ettim kendimi çünkü insanlarla mücadele edecek gücüm kalmadı benim artık tahammül sinirimda kırıldı çünkü yoksa hayatta kimseden bisey saklamazdım ben.