Tatlım sağlıkla kucağına alırsın inşallah yavrularını. Ben de donasyonla hamile kaldım zar zor 24 haftalıkken sancılandım ve doğum yaptım. Bebeğim çok sağlıklıydı suyum bile gelmedi sonradan serklaj yapılsaydı erken doğum yapmazdın veya geçiktirirdi dediler. Benim doktorum hiç ölçmedi rahim ağzını ve farketmedi gavur. Ve ben bebeğimi güzeller güzeli kızımı ellerimle gömdüm. Korkmakta haklısın ancak arkadaşım belki başka daha iyi bir doktora giderek eğer gerçekten gerek varsa yaptırmalısın. Seni korkutmak ya da üzmek asla istemem yice araştır ve sonra gerekeni yaptır arkadaşım naçizane tavsiyemdir.
Benimde 22 haftalikken suyum geldi sancısız benim dogal hamilelikti acaba bende de serklaj yapilsaydi bebegim yasarmiydi doktor hic olcmedi rahim ağzını en iyisi riskli gebelik uzmanina takip yapilmaliydi kadin dogumcuya muayene olmayin benim gibi yada farkli bi doktorada görünün ben cok.pisman oldum bebegimi erken doğurdum suni sanciyla ve kaybettim

Benimde 22 haftalikken suyum geldi sancısız benim dogal hamilelikti acaba bende de serklaj yapilsaydi bebegim yasarmiydi doktor hic olcmedi rahim ağzını en iyisi riskli gebelik uzmanina takip yapilmaliydi kadin dogumcuya muayene olmayin benim gibi yada farkli bi doktorada görünün ben cok.pisman oldum bebegimi erken doğurdum suni sanciyla ve kaybettim
Ahh kardeşim başın sağolsun inşallah yeniden anne olmayı nasip etsin Rabbim sana baba buradaki her kadına. Ben 2 gün sancı çektim 3 kere acile gittim hiç bir şey yapmadılar kendi doktorum özel olmasına rağmen gece diye kıçını kaldırıp gelmedi bile hastaneye en azından ciğer iğnesi yapılsaydı zamanında yavrumun yalama şansı olurdu hatta doğum esnasında birden çıkınca çocuk çocuğu ya düşürdü ya da aniden sıkıca tutunca organlarını zedeledi. Öyle aşağılık bir dojtordu neler neler çektim ama elimden bişey gelmedi. Dediğinde çok haklısın mutlaka bir perinatolog olmalı bizler gibi hastaların doktoru

Ahh kardeşim başın sağolsun inşallah yeniden anne olmayı nasip etsin Rabbim sana baba buradaki her kadına. Ben 2 gün sancı çektim 3 kere acile gittim hiç bir şey yapmadılar kendi doktorum özel olmasına rağmen gece diye kıçını kaldırıp gelmedi bile hastaneye en azından ciğer iğnesi yapılsaydı zamanında yavrumun yalama şansı olurdu hatta doğum esnasında birden çıkınca çocuk çocuğu ya düşürdü ya da aniden sıkıca tutunca organlarını zedeledi. Öyle aşağılık bir dojtordu neler neler çektim ama elimden bişey gelmedi. Dediğinde çok haklısın mutlaka bir perinatolog olmalı bizler gibi hastaların doktoru
Sağol canım seninde başın sağolsun bende 3-4 kere acile gittim biseyin yok bebek iyi dediler o sirada belki dikiş atsalardi kurtulurdu hatta ankaraya gittim ordaki kadin dogum aciline gittim yine biseyin yok dediler hatta azarladilar alttan muaneye ederken doktorum benimde ozeldi telefonu lütfedip acmadi bile mesaj atinca sonra acti en sonra baska bi özel hastanenin kadin dogum doktoruna gittim su bitmiş dedi yapacak bisey yok dedi

Hamıle kalan arkadaşlarım doktorunuza donasyon oldugunu söylüyor musunuz
Söyledim ben hatta doktorum söylemen iyi oldu bilmem gerekir dedi biz bir de akraba evliliği yaptığımız için çok şüpheci yaklaşıyordu öğrenince o da rahatladı:)

Ben size yardım etmeğe çalışıyorum
Bu kadar kabalaşmaya gerek yok
Hamile halinizle strese girip crynon jel arıyorsunuz,yok ilaç,artık belkide olmayacak türkiyede.doktorun inatla bul diyor
Sizce bu nakadat doğru
Ben artık özelden soran olmadıkça buradaki yorumlara cvp yazmamaya karar verdim 😂🙈 Baktım cvplarıma ters ters cevap veriliyor. Tamam herkes hassas da yardımcı olmaya çalışan arkadaşlar da hassas. O yüzden iyisi mi ben azar işitmemek için cvp yazmıyorum. Sonra ben üzülüyorum.
Zazacim öpüyorum seni 😘♥️

Söyledim ben hatta doktorum söylemen iyi oldu bilmem gerekir dedi biz bir de akraba evliliği yaptığımız için çok şüpheci yaklaşıyordu öğrenince o da rahatladı:)
Bende bilmesinden yanayım
İnşallah donasyona karşı olan doktora denk gelmemde. Hamıle kalabılırsem tabı :)

Tatlım sağlıkla kucağına alırsın inşallah yavrularını. Ben de donasyonla hamile kaldım zar zor 24 haftalıkken sancılandım ve doğum yaptım. Bebeğim çok sağlıklıydı suyum bile gelmedi sonradan serklaj yapılsaydı erken doğum yapmazdın veya geçiktirirdi dediler. Benim doktorum hiç ölçmedi rahim ağzını ve farketmedi gavur. Ve ben bebeğimi güzeller güzeli kızımı ellerimle gömdüm. Korkmakta haklısın ancak arkadaşım belki başka daha iyi bir doktora giderek eğer gerçekten gerek varsa yaptırmalısın. Seni korkutmak ya da üzmek asla istemem yice araştır ve sonra gerekeni yaptır arkadaşım naçizane tavsiyyazd
senden başka cevap yazan olmamış teşekkür ederim:KK200:

Kızlar aralık ayı içerisinde kıbrısa gitme durumu olursa yasaklar nasıl olacak acaba
Orda durum nedir fikriniz var mı
Hadi gittik uçuşlar iptal belirsiz bir süre orda kalındı durumu olursa çok kötü olur

Sağol canım seninde başın sağolsun bende 3-4 kere acile gittim biseyin yok bebek iyi dediler o sirada belki dikiş atsalardi kurtulurdu hatta ankaraya gittim ordaki kadin dogum aciline gittim yine biseyin yok dediler hatta azarladilar alttan muaneye ederken doktorum benimde ozeldi telefonu lütfedip acmadi bile mesaj atinca sonra acti en sonra baska bi özel hastanenin kadin dogum doktoruna gittim su bitmiş dedi yapacak bisey yok dedi
Off kızlar gebe kalmak her şey değilmiş
Sizin yaşadıklarınızı okurken çok korkuyorum
Allah bir daha bu acıyı yaşatmasın sizlere

Ben artık özelden soran olmadıkça buradaki yorumlara cvp yazmamaya karar verdim 😂🙈 Baktım cvplarıma ters ters cevap veriliyor. Tamam herkes hassas da yardımcı olmaya çalışan arkadaşlar da hassas. O yüzden iyisi mi ben azar işitmemek için cvp yazmıyorum. Sonra ben üzülüyorum.
Zazacim öpüyorum seni 😘♥️
😂😂😂Allah hepimize sabır versin
Bende seni öpüyorum kuzum🥰

😂😂😂Allah hepimize sabır versin
Bende seni öpüyorum kuzum🥰
Canım guldum cunkü sen basta guluyorsun 😂 Allah hepimize sabir versin demen bile pratik zekalı bir kadin oldugunu gösteriyor.senin güzel kısa mesajlarını cok da guzel anliyorum beenn
Bu sayfada da ters cevaplar cok var cidden 😅😅💟💟

Benim kendi Dr yönlendirdi Kıbrısa
Gebelik oluştuğu zamanda kendisi muane edip kontrol edecek inşallahhhh 🤲
Benide ilk gittigimdoktor yönlendirmişti kibrisa hatta doğuş la anlaşmalıymış ilk oraya gidecektim son anda bisey oldu vazgeçmiştim icimdeki sesi dinlemistim doktorum doğuşa gitmedim diye beni muayene etmeyi bıraktı sonraki gittiğim doktorların hepsi biliyor benim donasyon yaptırdığını endokrinoloji doktoruma bile söyledim aileler akrabalar arkadaslarimiz hariç gittiğim özel hastanenin hepsi biliyor 😁😁😁 bendeki deli cesareti .burdaki doktorum kızdı niye söyledin diye çekincek bisey yok dedim kendisine

Benide ilk gittigimdoktor yönlendirmişti kibrisa hatta doğuş la anlaşmalıymış ilk oraya gidecektim son anda bisey oldu vazgeçmiştim icimdeki sesi dinlemistim doktorum doğuşa gitmedim diye beni muayene etmeyi bıraktı sonraki gittiğim doktorların hepsi biliyor benim donasyon yaptırdığını endokrinoloji doktoruma bile söyledim aileler akrabalar arkadaslarimiz hariç gittiğim özel hastanenin hepsi biliyor 😁😁😁 bendeki deli cesareti .burdaki doktorum kızdı niye söyledin diye çekincek bisey yok dedim kendisine
Ya ben anlamıyorum söylememe durumu gibi bir sey olabilir mi? Erken menopozum ben. Belki çocuk dursun diye kullanmam gereken şeyler olacak. Takvıye almam gerekecek. Riskli gibi geliyor bana. Belkide ben yanlış düşünüyorum. Mesela bana şimdi bile deme dendi doktoruna demezsem olmazkı. Çünkü tr de en fazla 3,4 estofrem kıbrısta 6 tane diyor erken menopoza. Ben Burdakı doktora bana sen 6 tane estofrem vereceksin diyemem ki. Desem benden iyi mi biliyorsun der haklı olarak. 4 tane climara yapıştırıyorum. Tr de cok diye vermez ki bunu doktor. İyi ki demişim. İlaç listemi görünce çok dedi bunlar. Bakalım kontrolde anlayacağım. Dogru mu gidilmiş.

Back
X