Ya sokağa cıkma yasakları kesin gelecek bu haftaiçi acıklayacaklar o belli bişey. Hadi ondan bir şekilde yırtarız tüp bebek için gidiyoruz ve denir. Ama uçuşların kapanmasıyla herşey iptal olur. Benimde 4 aralık uçusum var cok korkuyor ve endişe duyuyorum bakalım kısmet.

Ya sokağa cıkma yasakları kesin gelecek bu haftaiçi acıklayacaklar o belli bişey. Hadi ondan bir şekilde yırtarız tüp bebek için gidiyoruz ve denir. Ama uçuşların kapanmasıyla herşey iptal olur. Benimde 4 aralık uçusum var cok korkuyor ve endişe duyuyorum bakalım kısmet.
Dur hele benımde var. Ama bu önümüzdeki haftada yırtarız sonraları riskli

2 Aralık Çarşamba Açıklanacak Bildirge:
-Aralık ayı boyunca Ctesi Pazar Full Sokağa Çıkma Yasağı
-Hafta İçi Akşam 20 ile Sabah 5 Arası sokağa Çıkma Yasağı
-Mekanların Tamamı Kapanıyor
Oteller Berberler paket dahil Restoran Her Yer
-16 Aralıkta Büyükşehirlerde Ulaşım Yasağı
-26 Aralıkta Uluslar Arası Uçuşlar Kapanıyor

Bu ne demek yaa hiçbirşey anlamadım
Dosya eklemiştim aslında yazıyo ekkentide tüp bebek merkezlerini takip ettiğim için instagramda gördüm. Bu haftadan itibarem kıbrıs özel uçakla sarece türkiyeden insan kabul etcek o da 3 günden az kalacakları. Normal uçuşlarda 3 gün diye gelenlerden daha çok kalanları kontrol edememişler. Artık kıbrıs geliş gidiş charter uçakla olcak

T
2 Aralık Çarşamba Açıklanacak Bildirge:
-Aralık ayı boyunca Ctesi Pazar Full Sokağa Çıkma Yasağı
-Hafta İçi Akşam 20 ile Sabah 5 Arası sokağa Çıkma Yasağı
-Mekanların Tamamı Kapanıyor
Oteller Berberler paket dahil Restoran Her Yer
-16 Aralıkta Büyükşehirlerde Ulaşım Yasağı
-26 Aralıkta Uluslar Arası Uçuşlar Kapanıyor
Türkiye mi

Twitterda da böyle seyler yazılmaya başlanmış yilbasi öncesi tatiller yasaklanmasi icin olabilir çünkü insanlarin umrunda degil artik herkes sokaklarda

Dosya eklemiştim aslında yazıyo ekkentide tüp bebek merkezlerini takip ettiğim için instagramda gördüm. Bu haftadan itibarem kıbrıs özel uçakla sarece türkiyeden insan kabul etcek o da 3 günden az kalacakları. Normal uçuşlarda 3 gün diye gelenlerden daha çok kalanları kontrol edememişler. Artık kıbrıs geliş gidiş charter uçakla olcak
Yani gidemiyoruz kısacası off off uçak biletlerimiz herşeyimiz alındı ne olcak bilmiyorum yine kaldım 😭

Aaaa kaldık

Seyahat acentaları ayarlıyo charter uçakları bence bu uçuşların tamamen kapatılmasından daha iyi bir durum öyle düşün

4 aralığa kadar olan biletlere opsiyon tanıyolar . Ya sınırların kapatılmasından yine de daha iyi baksanıza insanları daha doğrusu insan sıfatlıları kontrol edememişler. Ufff kurallara uymak bu kadar mı zor

Burda amaç corona negatif okan insanları kontrollü bor sekilde ülkeye alıp geri göndermek.

Back
X