Merhaba arkadaşlar aralık ayında kıbrısta tüp bebek planlaması yapıyor musunuz. Ben düşünüyorum ama seyahat kısıtlamaları uçuşların iptal edilmesi durumu nasıl etkiler çekiniyorum doğrusu
Bu aralar gerçekten karışık. Ben zaten bu nasıl kısıtlama onu bile anlamadim ınsallah olmaz kızlar insallah tedavileriniz olur 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🙏🙏🙏🙏

Ha
Ya sokağa cıkma yasakları kesin gelecek bu haftaiçi acıklayacaklar o belli bişey. Hadi ondan bir şekilde yırtarız tüp bebek için gidiyoruz ve denir. Ama uçuşların kapanmasıyla herşey iptal olur. Benimde 4 aralık uçusum var cok korkuyor ve endişe duyuyorum bakalım kısmet.
Sanırsam hafta sonu tam kısıtlama hafta ici akşam sekiz sabah 10 olarak belirlenecekmis

2 Aralık Çarşamba Açıklanacak Bildirge:
-Aralık ayı boyunca Ctesi Pazar Full Sokağa Çıkma Yasağı
-Hafta İçi Akşam 20 ile Sabah 5 Arası sokağa Çıkma Yasağı
-Mekanların Tamamı Kapanıyor
Oteller Berberler paket dahil Restoran Her Yer
-16 Aralıkta Büyükşehirlerde Ulaşım Yasağı
-26 Aralıkta Uluslar Arası Uçuşlar Kapanıyor
Yeterki bitsin artık asi gelinceye kadar bu hersey insana bazen gina geliyor bu durumlar

Yeterki bitsin artık asi gelinceye kadar bu hersey insana bazen gina geliyor bu durumlar
Dur hele benımde var. Ama bu önümüzdeki haftada yırtarız sonraları riskli
Bu korona yüzünden hayat durdu ya ne doktora kontrole gidebiliyoruz nede tedavilere bu hafta ev taşıdım 1hafta surekli dışarıdaydım ama nasıl korka korka herşey kaldı ya rabbim korusun hepimizi bu günlerde geçer geçecek hepimiz ınsallah sağlıkla umutla bakacağız yarınlara derin bir off çekip kaldığımız yerden devam edeceğiz hepimiz anne olacağız ınsallah rabbim yar ve yardımcımız olsun hepimizin 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Bu korona yüzünden hayat durdu ya ne doktora kontrole gidebiliyoruz nede tedavilere bu hafta ev taşıdım 1hafta surekli dışarıdaydım ama nasıl korka korka herşey kaldı ya rabbim korusun hepimizi bu günlerde geçer geçecek hepimiz ınsallah sağlıkla umutla bakacağız yarınlara derin bir off çekip kaldığımız yerden devam edeceğiz hepimiz anne olacağız ınsallah rabbim yar ve yardımcımız olsun hepimizin 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
Ayyy ben çok üzülüyorum işini kapatan ev geçindirip işsiz kalan bu korona yüzünden. Allah hepimize saglık sıhhat versin. Kurban oldugum kımseyi evlatsızlıkla sınamasın. Herkes evlat sahibi olsun. Amın

2 Aralık Çarşamba Açıklanacak Bildirge:
-Aralık ayı boyunca Ctesi Pazar Full Sokağa Çıkma Yasağı
-Hafta İçi Akşam 20 ile Sabah 5 Arası sokağa Çıkma Yasağı
-Mekanların Tamamı Kapanıyor
Oteller Berberler paket dahil Restoran Her Yer
-16 Aralıkta Büyükşehirlerde Ulaşım Yasağı
-26 Aralıkta Uluslar Arası Uçuşlar Kapanıyor
Sahteymış bu

Kızlar selamlar bizde biletlerimizi aldık kısmetse 4 aralık uçuşumuz var ve 5 aralık transfer. Buhün rahim ölçümü yaptım 2 estrofem kullanıyordum. 8 mm cıktı. Merkezime bildirdim güzel dediler. Pazartesi de progesteron tahlili yaptırıcam eğer yüksek cıkarsa transferim iptal olucakmış. Yüksek cıkma ihtimali var mı acaba beni cok korkutuyor. Kasımdaki tedavime başlamadan lucrin vurulmuştum ama eşim corona olduğu için tedavim iptal olmuştu. Bu ay ki tedavimde de keşke vurulsa mıydım? Bilgisi olan arkadaşlar yazabilir mi iptal olucak diye cok endişeliyim 😔
Korkma kuzum progesteron yükselmesi için yumurtan çatlamalı
Ultrasonda folikül olsaydı söylerdiler
Bak görürsün her şey güzel olucak❤️

zaza ben her ikisinide yaptırmıştım daha öncede paylaşmıştım hatırlarsan çizik de prpde benimde kalışlaşma sorunum vardı hatırlarsan kaç sefer tedavi iptal olmuştu hep 6.5 da kalıyordu yalnız prp den sonra ilk defa 8 zi gören yerler oldu rahimde bende 7. ile 8 arası arası girdim tranfere gerçi yine olmadı ama bu rahım kalınlıgı önemli imiş emriyo tutunsa bile düşükle sonuçlanıyor ukraynaki dr. rahimin her yeri en az 8 olmadan tarnfer olmayacak dedi geçmiş yazılarımı okursan prp ile bayagı yazı paylaşmıştım
Ayy canım melis unutuluyor her şey zaman geçtikce.iyiki yazdın
Bende yaptırıcam
Melis çizik ve prp tedaviye başlamadan 1 ay öncemi yapılıyor?

zazacım sen öyle diyorsunda 4,5 mm ile kalan oldu ama yüzde 1 inde birde herkesin bünyesi çok farklı benim hep rahimde kalışmaya bağladılar çünkü benim rahimde hiç bir sıkıntıda yok ama kalınlaşmıyor taabiki bu benim nacizane fikrim cnm
Melis inan hiç bilmiyorum gördüklerimi yazıyorum
Bu 4 sene donasyon sayfasında 4 arkadaşım 4.5-6 mm rahimle evlatlarına kavuştu

Back
X