bu tarz aksilikler malesef oluyor. benim de başıma geldi. önemli olan merkezin hatasını kabul etdip telafi yoluna giitmesi. benim merkezim hatasını kabul edip yeni donörle yeni emriyolar hazırladı ve gebelik oluştu. ben merkezi seçerken çok yer ile görüşmüstüm ve enfazla sorguladığım şey o olmuştu. ve hhepsininde söyllediği kusura bakmayın ama sil baştan aynı parayı alırız oldu. ta ki benim tüp bebek yaptığım merkez hariç.. o cazip gelmişti,dürüst olduklarını ve yaptıkları işin arkasında durduklarını düşünmüştüm ki , gerçekten de korktuğum başıma geldi ve telafi yoluna gttiler.sizin gebelik sonucunuz çıktı mı?
Arkadaşlar buraya çok yazan birisi değilim ama, sizin tecrübeleriniz doğrultusunda fikir almak istiyorum. Eşimin sperm sayımları, sperm hasar testleri gibi tüm testleri sorunsuz, benim yumurta kalitem düşük denildi, bir kaç tüp bebek ve düşükten sonra hiç folikülüm oluşmadı, biz de donasyona yöneldik, donöre karar verdik ama sonra hemşireyle konuşunca başka bir donöre yöneldik, zaten benzer özellikleri vardı. Kısa anlatayım biraz, donörden 15 yumurta toplandı, 14 embriyo oluştu bana 1 tane 3ab 1 tane 1 bb transferi yapıldı, ve geriye dondurmaya değer embriyo kalmadı dediler. Şimdi hamilelik oluştu ama çok korkuyoruz, huzurlu değiliz. Hiç değilse 4 ab transferi yapılsaydı, arkada da iki tane embriyo kalsaydı bu süreci bambaşka geçirirdik. Merkezlerin böyle durumlarda hiç kabahati yok mu, donör belki de pndemi dönemi sigara kullandı, stres yaptı,a alkol aldı bunların hiç takibi yapılmıyor galiba. Burada doktoruma sordum, 20 li yaşlarda bir kadın için hiç normal değil o kadar embriyo kaybı dedi. Bizim kendi tedavimizde toplanan 3 ve 5 yumurtadan 3 ve 5 embriyo oluşmuştu, hepsi de beşinci günü görmüştü, dondurmuştuk. Bu kadar emek, masraf, eziyet haksızlığa uğradığımızı düşünüyoruz, herşey yolunda gitse de kardeş istesek öyle bir şansımız bile kalmadı. Korkudan sevinemiyoruz. Ben de kadere inanan inançlı bir insanım ama donasyonu böyle hayal etmemiştim. Ne yapabiliriz acaba, kıbrıstaki doktorumuza mail yazdık cevaplamadı, gizli saklı yapıyoruz bu işleri diye her şeyi sineye mi çekmeli?

Merhaba herkese
Yeni üye oldum... Rabbim sizleri ve beni de sağlıklı evlat doğurmayı nasip eder inş. eşimle yumurta donasyon düşünüyoruz kıbrıs ta... Bütün sayfalarınızı okudum donasyon için bilgi sahibi oldum.
2 merkezle görüştüm bugün, buradaki yorumlar sonucu dr hıt, gyno lıfe olumlu yorumlar var bır de mucize ekip firdevs uz var şimdi onlardan hebr bekliyorum arayacaklarmış. sizler hangisini önerirsiniz ? Yardımlarınızı bekliyorum buradan yazamama durumunuz varsa özelden yazın lütfen hepimize bol şanslar cennet kokulularımızı kucağımıza alırız inşallah

Merhaba herkese
Yeni üye oldum... Rabbim sizleri ve beni de sağlıklı evlat doğurmayı nasip eder inş. eşimle yumurta donasyon düşünüyoruz kıbrıs ta... Bütün sayfalarınızı okudum donasyon için bilgi sahibi oldum.
2 merkezle görüştüm bugün, buradaki yorumlar sonucu dr hıt, gyno lıfe olumlu yorumlar var bır de mucize ekip firdevs uz var şimdi onlardan hebr bekliyorum arayacaklarmış. sizler hangisini önerirsiniz ? Yardımlarınızı bekliyorum buradan yazamama durumunuz varsa özelden yazın lütfen hepimize bol şanslar cennet kokulularımızı kucağımıza alırız inşallah
allah yüzüne baksın bacım. umarım karaında yanılmaz ve son ana kadar yolun hayırlısyla kolaylıkla akar gider. hakkımızda hayırlsı bacım

yumurta donasyonu yaptıran arkadaşlar transfer öncesi ve sonrası için hangi ilaçları kullandınız ? sadece ilaçların maliyeti ne kadar tuttu ? Malum işlemler pahalı ekonomık olarak toparlamamız lazım kendimizi

allah yüzüne baksın bacım. umarım karaında yanılmaz ve son ana kadar yolun hayırlısyla kolaylıkla akar gider. hakkımızda hayırlsı bacım
amin inşallah sizden yardım istiyorum şimdi işte kafama yatan o 2 merkez ve diğeri... Bana özelden mesaj yazabiliriz sanırım burada yönlendirmek yasak ama mesajımızı sadece admın okuyorsa sorun olmaz diye düşünüyorum yardım lütfen sizler daha eskisiniz burada :)

amin inşallah sizden yardım istiyorum şimdi işte kafama yatan o 2 merkez ve diğeri... Bana özelden mesaj yazabiliriz sanırım burada yönlendirmek yasak ama mesajımızı sadece admın okuyorsa sorun olmaz diye düşünüyorum yardım lütfen sizler daha eskisiniz burada :)
canım ben yumruta değil siprem donasyonu yaptım inana kulanılan ilaçlar veya kaliteli merkezleri o yüzden bilmiyorum canım ama şimdi burada üye arkadaşlarımın çoğu çalışıyor akşam dan sonra girip yaşmalara bakıyorlar genelde yada sabah erken saatte o yüzden dönüş olan olmamıştır. bu akşam yazarlar.

Merhaba herkese
Canim kalbinin sesini dinle hepsiyle konuştuğundan sonra içine sinen neresiyse ona göre karar ver canim ınsallah hakkında hayırlısı olsun insallahhh

Firdevs icin hic iyi seyler okumamistim ben ilk forma girdigimde sonra duymadim hic yaptiran dger merkezlerden pozitif alanda var negatifte bende ilk defa yapacağım yumurta donasyonu benimde allah yüzümüze gulsun insallah kalbinden gecenle yoluna devm et oyuzden canim benim

Canım ne desek boş. Bencede kalbinin sesini dinle. Ben en başından beri hit düşünüyordum bu işe koyulduğumdan beri. Bi ara aklım gynolife e kaymadı değil. Ama sonunda kararımı hitten yana kullandım. Transfer oldum sonucumu bekliyorum. İnşallah senin için neresi hayırlıysa orası olsun.

Canım ne desek boş. Bencede kalbinin sesini dinle. Ben en başından beri hit düşünüyordum bu işe koyulduğumdan beri. Bi ara aklım gynolife e kaymadı değil. Ama sonunda kararımı hitten yana kullandım. Transfer oldum sonucumu bekliyorum. İnşallah senin için neresi hayırlıysa orası olsun.
Hayirlisi olsun ins bebisiniz sizinledir ne zaman transfer oldunuz gynolife ile konustum cok sicak karsilasilar samimi konustular keza hit te oyle gynolife daha isindim gibi bakalim hakkimizda hayirlisi

Amiinnn insallah hepimiz icin dilegim bu ben hayata gec baslayanlardanim malesef 🥺🥺 sanirim icinizden de en buyugunuz benim

canım ben yumruta değil siprem donasyonu yaptım inana kulanılan ilaçlar veya kaliteli merkezleri o yüzden bilmiyorum canım ama şimdi burada üye arkadaşlarımın çoğu çalışıyor akşam dan sonra girip yaşmalara bakıyorlar genelde yada sabah erken saatte o yüzden dönüş olan olmamıştır. bu akşam yazarlar.
Tesekkur ederim sizinki de hayirli olsun rabbim kucaginiza saglikla aldirir ins bebeginizi 🙏🙏 umarim cevaplayanlar olur

Tesekkur ederim sizinki de hayirli olsun rabbim kucaginiza saglikla aldirir ins bebeginizi 🙏🙏 umarim cevaplayanlar olur
Oncelikle ciktiginiz yol hayirlisiyla size sagliki bebek versin..
Ben donasyon henuz yaptirmadim ama tup bebek transferindeki gibi uygulama bildigim kadariyla..
Eger ilacla adet gorunuyorsaniz, adetin 3.gunu estrofem almaya basliyorsunuz ve 14.gun kontrol muayenesinde endo. Kalinliginiz olculuyor. 5.gun embriyo transferi yapilacaksa 5 gun onceden progesteron baslatiliyor.
Buna ek olarak prograf, intralipid serum, neupogen uygulamalari da yapilabiliyor. Transfer hazirliginda doktorunuz sizi yonlendiiror sanirim..

Firdevs icin hic iyi seyler okumamistim ben ilk forma girdigimde sonra duymadim hic yaptiran dger merkezlerden pozitif alanda var negatifte bende ilk defa yapacağım yumurta donasyonu benimde allah yüzümüze gulsun insallah kalbinden gecenle yoluna devm et oyuzden canim benim
günaydın :)
sizinde hayırlı olur inş rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

bu tarz aksilikler malesef oluyor. benim de başıma geldi. önemli olan merkezin hatasını kabul etdip telafi yoluna giitmesi. benim merkezim hatasını kabul edip yeni donörle yeni emriyolar hazırladı ve gebelik oluştu. ben merkezi seçerken çok yer ile görüşmüstüm ve enfazla sorguladığım şey o olmuştu. ve hhepsininde söyllediği kusura bakmayın ama sil baştan aynı parayı alırız oldu. ta ki benim tüp bebek yaptığım merkez hariç.. o cazip gelmişti,dürüst olduklarını ve yaptıkları işin arkasında durduklarını düşünmüştüm ki , gerçekten de korktuğum başıma geldi ve telafi yoluna gttiler.sizin gebelik sonucunuz çıktı mı?
Merhaba, sizin merkezinizi öğrenebilir miyim acaba, ne kadar destek olmuşlar. Bize dönüş yapan olmadı hiç.

Canım sen naptın
Kalbi duydun inşallah

Back
X