Inanin ben de kibrisin belirsizligi boyle devam edecekse diye acaba ukraynaya mi donsem diyordum. Hatta ulkeye giris cikis uygulamalarina bakiyordum. Tam denk geldi:)) Zaten vizesiz giris, karantinada yoksa o zaman cok rahat olacaktir.
Cok tesekkurler bilgi icin
Rica ederim! Biz her gittiğimizde hiç zorlanmadık, çok rahat gidip geldik, daha önce yazdıklarıma da bakarsanız, kliniğim eşim ve bana hem sağlık sigortamızı yaptı gönderdi, hem tedavi olduğuma dair izin kağıdı, hem ulaştığımızda bizi alıp karantina otellerine bırakıp sabahında kendileri covid testi yapıp sonuç çıkana kadar odamızda bize her türlü imkanı sağladılar, yazın iznimize denk getirip tedavi boyunca da 9 gece kaldık. Her şeyde paket kapsamında idi, eşim ve benim için extra bir ödememiz olmadı. Süreci çok güzel yönettiler gerçekten, ben memnun kaldım. Ayrıca transferimden 1 ay sonra tekrar eşimle aynı şekilde paket dahilinde redüksiyon işlemimi yaptırmak için gittik, tekrar aynı şartları sağladılar. Yani şanslıyım ki, pandemi benim tedavi sürecimi çok etkilemedi diyebilirim, sadece geçen sene başındaki tüm dünyadaki uygulamalardan dolayı gidişimde 2,5 aylık bir gecikme yaşadım. Ama iyi tarafından bakarsak, onun da faydasını gördüm, evden çalışırken daha sakin izole bir ortamda, evde düzenli spor yaparak bel ve pelvik, karın kaslarımı güçlendirdim, hazırlıklarımı tamamladım diyebilirim.

Son düzenleme:
Bu arada sız yaptırdınız mı morfolojı testını kac olması gerekıyo acaba bız yatırıdk sonucu veren doktor cok ıyı sorun yok dedı ama anlamadım ben ege hanm da sorun yok dedı ılk sprm testını yaptırdıgımız da da kagıda bos bos baktım anlamadım
canım biz yaptırdık % 3 çıktı %2 çıktı sonrasında sperm dna hasarı testi yaptırdık ve çok yüksek çıktı sonrasında eşim tedavi oldu fakat pandemi çıktı o yüzden gidemedik bu testi mutlaka yaptırın ve eşinize de antioksidan her türlü ihtimale karşı kullandırın tedaviye yakın zamanlarda

Benımde yaptırmam gereken testler var . 3.cü ayda gitmek istiyoruz ama bakalım nolcak bu karantına durumları. 10 günlük karantına varmıs halen .Artık klınıklere tanınan ayrıcalıkta kalkmıs yanı karantınada kalmak mecburıymişş

canım biz yaptırdık % 3 çıktı %2 çıktı sonrasında sperm dna hasarı testi yaptırdık ve çok yüksek çıktı sonrasında eşim tedavi oldu fakat pandemi çıktı o yüzden gidemedik bu testi mutlaka yaptırın ve eşinize de antioksidan her türlü ihtimale karşı kullandırın tedaviye yakın zamanlarda
Bızde yaptırdık canm morfolojı degerı %80 cıktı %20 saglıksız 10 kuyruk anımolisi 10 da bas anomılisi cıktı hasar testı de yaptırdık oda %10cıktı temmuz ayında yaptırıd sorun yok dedıler ama yınede kullanmalımı oksidan benım pek bilgim yok acıkcası degerler kac olmalı nasıl olmalı

Bızde yaptırdık canm morfolojı degerı %80 cıktı %20 saglıksız 10 kuyruk anımolisi 10 da bas anomılisi cıktı hasar testı de yaptırdık oda %10cıktı temmuz ayında yaptırıd sorun yok dedıler ama yınede kullanmalımı oksidan benım pek bilgim yok acıkcası degerler kac olmalı nasıl olmalı
canım yumurta donasyonu olmasa sen kullanmayacak mıydın kullanırdın en azından tedavi gününe ksdar iyi beslenmeli

gızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr bugun şeker testinede baktılar gecelri çok su içiyom die fitilleri bıraktım ilaçları bıraktım bi kan sulandırıcı kaldı pultmudur zilimidir kendini belli etmedi doktor alttan bakarsam beli olur dedi baktırsamıydım sizce

Arkadaşlar iyi akşamlar
Bugün rahim filmi çektirdim dr um rahimin olması gerekenden küçük olduğunu söyledi menepozda olduğun için olabilir dedi bu konuda fikri olan varmı?

Tedavim iki kez iptal oldu kist vardı sıvı vardı rahim kalınlaşmadı
Bir ay önce histereskopi de oldum yapışıklık vardı açtım dedi
Pazartesi cylo 7. Günü rahim 7.6 dedi rahim çok iyi dedi
Bugün rahim filminden sonra rahim küçük dedi hiç bir şey anlamadım

Ilaclada olsa adet ol demişlerdi bana. Rahım küçülür demişlerdi. Kanlanması lazımmış. Sende adet görüyormuşsun.
Bide filmini bence başka doktora göster

Arkadaşlar iyi akşamlar
Bugün rahim filmi çektirdim dr um rahimin olması gerekenden küçük olduğunu söyledi menepozda olduğun için olabilir dedi bu konuda fikri olan varmı?
Korkma canım bu senin anne olmayacağın değil
Rahim çok elastik bir yapıda
Gebeliğinde büyür ve Allahın izniyle evladını sana verir❤🤲

Ohh süper gür histeroskopi sonrası rahim nasıl canlandı
Maşşallah 7.6 mm varmış
Rahim menopozda biraz toplar kasları korkma
İçini ferah tut
Gebelik hormonu onu lazımınca büyütür

Selam kızlar daha önce Kıbrıs’ta 2 kez yumurta donasyonu yaptırdım tutmadı. Hiç bir sıkıntıda yoktu süreçlerde. Tek cevapları bilmiyoruz oldu. Yıkık bi hâldeyim. Tavsiyeniz var mı araştırma içindeyim

herkese merhaba kıbrısta sperm donasyonu yaptırmayı düşünüyorum ama aklımda deli deli sorular ne olur yardım edin bi fikir verin donörler karışıp bebek siyahi olursa diye uyuyamıyorum.ırkçılık yapmıyorum ne olur yanlış anlamayın durumu nasıl anlatırım diye korkum ne yaparım ozaman ? olabilir mi böyle bişey?

Selam kızlar daha önce Kıbrıs’ta 2 kez yumurta donasyonu yaptırdım tutmadı. Hiç bir sıkıntıda yoktu süreçlerde. Tek cevapları bilmiyoruz oldu. Yıkık bi hâldeyim. Tavsiyeniz var mı araştırma içindeyim
Bazen her şey çok normal olsada tutmayabiliyor
Embriyolarınız nasıldı? Rahim kaçtı?
Hangi merkezde yaptırmıştınız Allah yardımcınız olsun
Benim nacizane tavsiyem eşinin sperm tahliline bakın rahim filmi çektirin

Back
X