Rica ederim! Biz her gittiğimizde hiç zorlanmadık, çok rahat gidip geldik, daha önce yazdıklarıma da bakarsanız, kliniğim eşim ve bana hem sağlık sigortamızı yaptı gönderdi, hem tedavi olduğuma dair izin kağıdı, hem ulaştığımızda bizi alıp karantina otellerine bırakıp sabahında kendileri covid testi yapıp sonuç çıkana kadar odamızda bize her türlü imkanı sağladılar, yazın iznimize denk getirip tedavi boyunca da 9 gece kaldık. Her şeyde paket kapsamında idi, eşim ve benim için extra bir ödememiz olmadı. Süreci çok güzel yönettiler gerçekten, ben memnun kaldım. Ayrıca transferimden 1 ay sonra tekrar eşimle aynı şekilde paket dahilinde redüksiyon işlemimi yaptırmak için gittik, tekrar aynı şartları sağladılar. Yani şanslıyım ki, pandemi benim tedavi sürecimi çok etkilemedi diyebilirim, sadece geçen sene başındaki tüm dünyadaki uygulamalardan dolayı gidişimde 2,5 aylık bir gecikme yaşadım. Ama iyi tarafından bakarsak, onun da faydasını gördüm, evden çalışırken daha sakin izole bir ortamda, evde düzenli spor yaparak bel ve pelvik, karın kaslarımı güçlendirdim, hazırlıklarımı tamamladım diyebilirim.Inanin ben de kibrisin belirsizligi boyle devam edecekse diye acaba ukraynaya mi donsem diyordum. Hatta ulkeye giris cikis uygulamalarina bakiyordum. Tam denk geldi:)) Zaten vizesiz giris, karantinada yoksa o zaman cok rahat olacaktir.
Cok tesekkurler bilgi icin
Son düzenleme: