Arkadaslar
prp ve kok hucre tedavilerinin kanıtlanmış bir basarısı henuz yok, bazen duyuyoruz prp yaptırdım 2 olan yumurta sayım 4 oldu gibi.. bu sonucların prp nedeniyle oldugunun kanıtı yok.. Hatta bugun Dr Banu Ciftci prp iie ilgili bir yazı paylasmış instagramındaki son resminin altında... kanıt yok ayrıca yumurtalık yada rahimde komplikasyon olusma riski var, rahmininizden ve yumurtalıgınızdan olabilirsiniz demiş... Ben bahcecide işlem yaptırdım mustafa bahceci benim doktorumdu, 2 transferde tutmayınca ne yapalım dedim, valla prp dye bişi var herkes bi onu tutturmus dısarda 6000 tl ye yapıyorlar ben 1500”e yapıyorum dısarda aynı işleme paralarını bosuna kaptırmasınlar dye, illa yapalım dıyorlar cunku demişti..ama ben inanmıyorum demişti.. ve benim yumurta rezervim cok yuksek sadece kalitede sorun var o yuzden tutunma olmuyor...buna ragmen acıbadem maslakta 2 opu sonrasında olusan embrıyolar genetikten olumsuz gelince Bulent Tıras hemen prp yapalım dedi.. Orası zaten Prp pazarlamasının en yapıldıgı yer.. siz karar verin hele bir de yasınız 40’ı gecmişse prp için 5 defaprp ve kök hücre yöntemi