Tek sıkıntım Fsh’ın yuksek olması demişsiniz ama bu cok onemli bir sorun.. rahim temiz sperm iyi ama fsh dokayısıyla tutunma olmamış. Merkezlerle ilgisi olmayabilir o yuzden:)
Yanı sizin dediginiz fsh yüksekse yumurta donasyonu tutmayabilir mi diyorsunuz anlamadımda

Arkadaslar prp ve kok hucre tedavilerinin kanıtlanmış bir basarısı henuz yok, bazen duyuyoruz prp yaptırdım 2 olan yumurta sayım 4 oldu gibi.. bu sonucların prp nedeniyle oldugunun kanıtı yok.. Hatta bugun Dr Banu Ciftci prp iie ilgili bir yazı paylasmış instagramındaki son resminin altında... kanıt yok ayrıca yumurtalık yada rahimde komplikasyon olusma riski var, rahmininizden ve yumurtalıgınızdan olabilirsiniz demiş... Ben bahcecide işlem yaptırdım mustafa bahceci benim doktorumdu, 2 transferde tutmayınca ne yapalım dedim, valla prp dye bişi var herkes bi onu tutturmus dısarda 6000 tl ye yapıyorlar ben 1500”e yapıyorum dısarda aynı işleme paralarını bosuna kaptırmasınlar dye, illa yapalım dıyorlar cunku demişti..ama ben inanmıyorum demişti.. ve benim yumurta rezervim cok yuksek sadece kalitede sorun var o yuzden tutunma olmuyor...buna ragmen acıbadem maslakta 2 opu sonrasında olusan embrıyolar genetikten olumsuz gelince Bulent Tıras hemen prp yapalım dedi.. Orası zaten Prp pazarlamasının en yapıldıgı yer.. siz karar verin hele bir de yasınız 40’ı gecmişse prp için 5 defaprp ve kök hücre yöntemi

Arkadaslar prp ve kok hucre tedavilerinin kanıtlanmış bir basarısı henuz yok, bazen duyuyoruz prp yaptırdım 2 olan yumurta sayım 4 oldu gibi.. bu sonucların prp nedeniyle oldugunun kanıtı yok.. Hatta bugun Dr Banu Ciftci prp iie ilgili bir yazı paylasmış instagramındaki son resminin altında... kanıt yok ayrıca yumurtalık yada rahimde komplikasyon olusma riski var, rahmininizden ve yumurtalıgınızdan olabilirsiniz demiş... Ben bahcecide işlem yaptırdım mustafa bahceci benim doktorumdu, 2 transferde tutmayınca ne yapalım dedim, valla prp dye bişi var herkes bi onu tutturmus dısarda 6000 tl ye yapıyorlar ben 1500”e yapıyorum dısarda aynı işleme paralarını bosuna kaptırmasınlar dye, illa yapalım dıyorlar cunku demişti..ama ben inanmıyorum demişti.. ve benim yumurta rezervim cok yuksek sadece kalitede sorun var o yuzden tutunma olmuyor...buna ragmen acıbadem maslakta 2 opu sonrasında olusan embrıyolar genetikten olumsuz gelince Bulent Tıras hemen prp yapalım dedi.. Orası zaten Prp pazarlamasının en yapıldıgı yer.. siz karar verin hele bir de yasınız 40’ı gecmişse prp için 5 defa dusunun..!!!!
Prp ve kök hücre yöntemlerinin kanıtlanmış başarısı yok evet ama başarısızlığıda kanıtlanmamış. Bu bir seçim ben yaptırmayı seçtim. Lütfen daha saygılı olun diğer arkadaşın yorumuda biraz tuaftı ama iyi tarafından bakıp uyarmaya çalışıyordur dedim ama size yol vermişim anlaşılan. Böyle düşünceleriniz varsa herkesin görebileceği şekilde mesaj olarak yazın burada. Benim yadıklarımdan alıntı yapıp altına bu tip şeyler yazmanız kabalık oldu. Ben bu işlemi daha yeni yaptırdığımı yazdım yukarıda. Ayrıca prp ye inanmayan bahçecide şu an kök hücre tedavisi yapıyor. Ben oraylada görüştüm. Bu işler pahalı işler ben bunu yaptıran birileri varsa eğer onlara ulaşmak istedim. Ama malesef kimse çıkmadı. Bu sebeple bende merak eden arkadaşlara yaşadıklarımı anlatmaya başladım.

Arkadaslar prp ve kok hucre tedavilerinin kanıtlanmış bir basarısı henuz yok, bazen duyuyoruz prp yaptırdım 2 olan yumurta sayım 4 oldu gibi.. bu sonucların prp nedeniyle oldugunun kanıtı yok.. Hatta bugun Dr Banu Ciftci prp iie ilgili bir yazı paylasmış instagramındaki son resminin altında... kanıt yok ayrıca yumurtalık yada rahimde komplikasyon olusma riski var, rahmininizden ve yumurtalıgınızdan olabilirsiniz demiş... Ben bahcecide işlem yaptırdım mustafa bahceci benim doktorumdu, 2 transferde tutmayınca ne yapalım dedim, valla prp dye bişi var herkes bi onu tutturmus dısarda 6000 tl ye yapıyorlar ben 1500”e yapıyorum dısarda aynı işleme paralarını bosuna kaptırmasınlar dye, illa yapalım dıyorlar cunku demişti..ama ben inanmıyorum demişti.. ve benim yumurta rezervim cok yuksek sadece kalitede sorun var o yuzden tutunma olmuyor...buna ragmen acıbadem maslakta 2 opu sonrasında olusan embrıyolar genetikten olumsuz gelince Bulent Tıras hemen prp yapalım dedi.. Orası zaten Prp pazarlamasının en yapıldıgı yer.. siz karar verin hele bir de yasınız 40’ı gecmişse prp için 5

23.000 tl verene kadar donasyon daha mantıklı ki kimin yaptığını çok iyi biliyorum prp şu bu bunlar kanıtlanmış çalışmalar değil insanları denek yapıyorlar ya tutarsa
Aslında ben rahim içi isterdim deneyim bu kök hücreyi
İnanın olmayınca donasyonlada olmuyor

Aslında benimde en büyük korkum bu ,ya donasyonla da olmazsa ama denemeden bilemem ve kendimi sonrasında suçlamamak için neden yapmadım diye sormamak pişmanlık duymamak için Allaha sığınıp duamı edip denicem bakalım inşallah tutacak inanıyorum ben o mucizeye bende kavuşucam bana da nasip olacak inşallah 🙏

Kızlar selam. Valla 25 yasından beri uğraşıyorm gitmediğim doktor prof kalmadı hep iyi hastanelere gittim. Bülent tıraşta prp yaptırdım. Yaşım da ufaktı ama asla bir fayda göremedim. Ne hocası kaldı ne kürleri kaldı ne otu böceği kaldı yok yani. Menapozun maalesefki çaresi yok. Ne kök hücre ne prp asla inanmıyorm para tuzağı. Bir umuttur yaptırdım prp işte. Geldim 30 yaşına. Yumurtası olmayana çare yok. Bosuna paranızı dökmeyin. Oralara harcayacağınız para ile donasyon yaptırın. Bende en son care donasyon yaptırdım 3 aylık hamileyim çokşükür. İnanın aklıma bile gelmiyor donasyon olduğu. Hele kimse de bilmezse işiniz daha da kolay oluyor. Bende cok düşündüm eşimi zor ikna ettim. Ama şimdi çok şükür ikimizde cok mutluyuz.keşke bu kdr beklemeseydik diyoruZ. Allahım inşallah hepinize tattırsın bu duyguyu hamile olmak bile cok güzel. Hala inanamıyorum bir mucizeYi yaşıyorum. ❤️

Kızlar selam. Valla 25 yasından beri uğraşıyorm gitmediğim doktor prof kalmadı hep iyi hastanelere gittim. Bülent tıraşta prp yaptırdım. Yaşım da ufaktı ama asla bir fayda göremedim. Ne hocası kaldı ne kürleri kaldı ne otu böceği kaldı yok yani. Menapozun maalesefki çaresi yok. Ne kök hücre ne prp asla inanmıyorm para tuzağı. Bir umuttur yaptırdım prp işte. Geldim 30 yaşına. Yumurtası olmayana çare yok. Bosuna paranızı dökmeyin. Oralara harcayacağınız para ile donasyon yaptırın. Bende en son care donasyon yaptırdım 3 aylık hamileyim çokşükür. İnanın aklıma bile gelmiyor donasyon olduğu. Hele kimse de bilmezse işiniz daha da kolay oluyor. Bende cok düşündüm eşimi zor ikna ettim. Ama şimdi çok şükür ikimizde cok mutluyuz.keşke bu kdr beklemeseydik diyoruZ. Allahım inşallah hepinize tattırsın bu duyguyu hamile olmak bile cok güzel. Hala inanamıyorum bir mucizeYi yaşıyorum. ❤️
Kesinlikle katılıyorum ben 3 kere tüp bebek 2 kere asilama denedim yumurta kalitesin de sıkıntı vardi ve benim hic anlamadigim bir konuydu, inanin donasyonu hayatim da hic duymamiatim bile sadece esim baba olsun diye tasiyici anne diye bisey duymustum internetten bakim dedim o an gördüm donasyonu kibris da yapildigini 2019 ağustos ayiniydi ve bn eylul de tedaviye basladim, gercekten bu yontemi bilsrydin ilk tup bebek denemem de yumurta kalitesini duyunca birsürü operasyon gecirecegime direk kibrisa giderdim cunku yumurya kalitesi degismezmis

Aslında benimde en büyük korkum bu ,ya donasyonla da olmazsa ama denemeden bilemem ve kendimi sonrasında suçlamamak için neden yapmadım diye sormamak pişmanlık duymamak için Allaha sığınıp duamı edip denicem bakalım inşallah tutacak inanıyorum ben o mucizeye bende kavuşucam bana da nasip olacak inşallah 🙏
Rabbim ınsallah en kısa zamanda anne olmayı nasip eder size 🙏🙏🙏🙏🙏🙏ilk denemende hamile kalırsın insallah🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Rabbim ınsallah en kısa zamanda anne olmayı nasip eder size 🙏🙏🙏🙏🙏🙏ilk denemende hamile kalırsın insallah🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
Çok çok teşekkürler inşallah anneliği isteyen dileyen hak eden içinde sevgisini sonsuz hisseden her kadın tez zamanda sağlıkla hayırlı evlatlarına kavuşur 🙏🙏🙏🙏🙏

42 yasindayim bende cok düşünüyorum tüp bebek mi donasyon mu yaptirayim diye 2 kez hamile kaldim tedavisiz ama kaybettim tüp bebek tedavisi olsam zor yumurtalarim kalitesiz belli

Z Zaza74

Benim de rahmim T şeklinde ve retrovert pozisyonda. Ayrıca eşimde sperm azlığı var ve morfoloji 0. Şu ara menopoz öncesi dönemdeyim, rezervim bitik. Yaşım 41. Yani neredeyse herşey benim anne olmamam için tasarlanmış gibi. 38-40 yaş arası 5 kez kendi yumurtalarımla tüp bebek denedik, embriyolar oluştu, kaliteli dendi ama tutmadı. Sonra bıraktım, belki mucize olur dedim ama olmadı tabi. Son denemeden önce rahim düzeltme oldum ama yine tutmadı. Ne kadar başarılı oldu bilmiyorum. Eşimi ikna edebilirsem donasyon istiyorum ama maddi açıdan fazla deneme yapmamız mümkün değil.
Merhaba rahim.filminde mi yazıyor t şekil ve retroverttir diye yani kusura bakmayın nasıl yazıyor benim de bu şekil sıkıntım var da

Asla tavsiye etmiyorum o adamı asla. Hiç bir sıkıntı yokken donasyon+CGH li embriyolarım tutmadı. Nolur her gülen yüze aldanmayın para için yapıyorlar ben kandım çok güzel konuşuyorlar evet koordinatörü nevin hanım hele 5000€ için kim konuşmaz? Sonra geri gelin diyorlar tekrar tekrar... ne kahve ikramları gördüm ben orda. Yazıklar olsun ben hakkımı helal etmedim etmem
Canım doktor kimdi

Ben de çok gittim kendisine ve evet haklısınız insana hiç güven vermiyor. Laf kalabalığı ile etkiliyor sonra da zaten sizin yumuşak karnınızdan vuruyor. Benim folikullerim hep vardı ama yumurtalar kalitesizdi. Kendisinde prp yaptırdım hiç faydasını görmedim ama ona sorsanız %80 olur dedi sonuç sıfır. Arkadaşlar bu kök hücre tedavisi yurtdışında yapılan gibi değil. Olması gereken kök hücreden yumurta elde edip onu embriyo haline getirerek transfer etmesidir. Bunun bedeli de 700-800 bin dolar gibi bir ücret. Tıpda azalan yumurta çoğalmaz, azalan rezerv arttırılmaz, kalite arttırılmaz nasıl doğduysanız öyle gider. Sadece şunu yapabilirsiniz mevcutlarınızı takviyelerle koruyabilirsiniz. Yaptıran arkadaşlarımı da üzmek istemiyorum belki de bu işlem vesile olur hamile kalmanıza onu ancak Allah bilir. Yasınız gençtir sağlığınız yerindedir küçük bir dokunuşa ihtiyacınız vardır ve bu sayede muradınıza erersiniz. Ancak araştırma yaparken sadece yurtiçine değil yurtdışında yapılan işlemlere de bakın nasıl sonuçlar alınmış diye. Allah herkesin kucağını doldursun insallah çok zor ve meşakkatli bir yol bu.
Bülent tıraş çok sayıda bebeğe vesile olmuş bende düşünüyordum aslında gitmeyi 🤔

Back
X