Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım orda otel fiyatları nasıl ucak biletləri de cok pahali yeme icme pahalli mı kusura bakma benim durumum yok o yuzden kiredi cekip gıdecem ona gore hazırlayacam kendımıBakü artık benimde aklımdan geçiyor
Yollar açık
Simdi bitti canim brt 1 saglik programindaydi canli yayindaHangı TV murat hoca
Benim orda ailem olduğu için otelden haberim yokCanım orda otel fiyatları nasıl ucak biletləri de cok pahali yeme icme pahalli mı kusura bakma benim durumum yok o yuzden kiredi cekip gıdecem ona gore hazırlayacam kendımı
İyi akşamlar sayın üyeler! Sahte sayfa kurup size hepinize kısa bilgi vermek için ancak bunu kabul edebildim. Zaten Biotexcom olarak size kabul etmiyor:) Bundan dolayı özür dilerim. İsmim Andrey, Biotexcom Üreme Merkezin koordinatörüyüm. Birkaç gün önce Kazen bey efendi ile konuştum, Biotexcom adından sahte sayfalar kurulup reklam veriliyormuşlar. Bu konuda bir açıklama yapmak isterim. Bizim reklam bölümlerimiz yok, freelancer var, onlar yazabilir, nerede yazıyor ne reklamı veriyor bilgim yok, zaten benim işim de değil! Dedim ne olur kayıt olayım neler oluyor öğrenmeye çalışayım. Aslında biraz şoktayım, ilk önce Kazen bey efendiden! Bukadar da olmaz ya. Artık kim nereyi destekliyor ve kime çalışıyor belli. Baya okudum yorumları baya inceledim. Demek istediğim de şudur:bence bu ukraynada ki merkezin skandal haberini bir incele.
Kıbrıs ta çok matah değil gerçi biri hardal rengi biri koyu kahve anladın işte ...
Şunu mutlaka oku ;
Yumurta donasyon programlarınından faydalanan aramızda var mı
biotexcom de tüp bebek yaptık. Fiyatları 39.000 €'dan başlayıp 60.000 €'ya kadar gidiyor. Buna ucuz diyorsanız söyleyecek söz bulamıyorum. Kullanılan yumurtayı biz bir şeye benzetemedik. Bir kere biz kayısı istedik adamlar lafadan yaptı ! biotexcom dan hiç memnun kalmadık. özetle ...www.kadinlarkulubu.com
Canim vallahi ben bile düşünüyorum artık fakat benim beyi henüz ikna edemedim ben son kez daha şansımı denicem nisanda tabi gidebilirsek aksilik çıkmazsa yine çünkü nezaman gitmeye kalsak bir sorun cikiyorBakü artık benimde aklımdan geçiyor
Yollar açık
Kendi calistiginiz klinigi savunmaya calisirken Türkiye ve kibrisi kötülemeniz normalmi?? Türkiyede amh 0.01 olup tedavide ikizlerine kavusan milyonlarca insan var.İyi akşamlar sayın üyeler! Sahte sayfa kurup size hepinize kısa bilgi vermek için ancak bunu kabul edebildim. Zaten Biotexcom olarak size kabul etmiyor:) Bundan dolayı özür dilerim. İsmim Andrey, Biotexcom Üreme Merkezin koordinatörüyüm. Birkaç gün önce Kazen bey efendi ile konuştum, Biotexcom adından sahte sayfalar kurulup reklam veriliyormuşlar. Bu konuda bir açıklama yapmak isterim. Bizim reklam bölümlerimiz yok, freelancer var, onlar yazabilir, nerede yazıyor ne reklamı veriyor bilgim yok, zaten benim işim de değil! Dedim ne olur kayıt olayım neler oluyor öğrenmeye çalışayım. Aslında biraz şoktayım, ilk önce Kazen bey efendiden! Bukadar da olmaz ya. Artık kim nereyi destekliyor ve kime çalışıyor belli. Baya okudum yorumları baya inceledim. Demek istediğim de şudur:
1. Kazen arkadaş donasyon konusunda 39900 eurodan başlayan fiyatlarımız var diye birşeyler paylaştı! Bu taşıyıcı anne fiyatları! Bu bir, yumurta donasyon programları 4900 eurodan başlıyor. Zaten Kazen arkadaşımız bunu biliyor ama nedense 39 900 yazmış. Neyse
2. Bir kimse ben koordinatör olarak program başı 200-300 dollar prim aldığımı dedi, açıklıyorum, benim aldığım maaşım var ve başarı programlara göre ay sonunda tüm bölüm koordinatörlere prim veriyorlar! Açıkçası 150 euro civarında. Ama kimse bilmiyor yani klinikte 6 gün çalışıyorum, 23 saatlerinde arayıp ya da yazıp bilgi almak istiyor. 3 gibi gece Andrey kusura bakma kanama var doktora ne yapayım sorabilir misin diye.
3. Bir kimse programlarda taze yumurtalar kullanılır yazmış (Biotexcomda). Evet Kazen Arkadaş dondurulmuş yumurta kullanmıyoruz. Herkesin donör seçme hakkı var! Talepte bulunan çiftlerin tedavisi donör ile aynı zaman başlıyor. Kimse yazdığınız gibi domuz embryoları transfer etmiyor.
4. 'Oğlum doğalı haftalar oldu ve ben hala ona kavuşamadım' - BBC News Türkçe
Evet pandemi döneminde bu olayı yaşadık! Yine de ebeveynlere ve doğan çocuklara destek olduk, kimse onları kapı dışında bırakmadı! Çiftler gelene kadar bebekler Otellerimizlerinden birinde yerleştirildi. Dış Bakanlığını hepsini ayağa kaldırdık. Sonuçta 18.07.20 tarihinde son bebek ebeveynlerine kavuştu.
4. Sizin bu kadar nefretinizi anlamıyorum. Siz kendi vatandaşlarınıza yardımcı mı olmak istiyorsunuz yoksa bu sadece bir iş mi.
5. Ben kendim 7 sene kısırlık sorunu yaşadım, 09 aralıkta 2020 baba oldum! ve burada (forumda) problemini çozmek hayal edenleri çok iyi, ilk önce insan olarak anlıyorum! Bunu zaten sadece yaşayan anlar.
6. Kim nerede isterse bu prosedürü yapar, bu karar ancak onlara ait! Ama son parasını, evlerini satıp, borçlara girip, kredi çekip programlara katılanları bir düşün! Kıbrıs 2 metre karelik bir ada, donörleri bahçede mi yetiştiriyorlar? Yoksa Türkiyede hepsi koşarak Kıbrısa yumurtalarını bağışlamak mı gidiyor.
7. Şu ana kadar birçok test sonucu gözden geçirdim. En şaşırtıcı nokta TRde tüp bebek prosedürünü yapanlara AMH testi bile yaptırmıyorlar. FSH ve LH düzgün olsun yeterli mi? Açıklıyorum belki size de hepinize faydalı olur: AMH 0.2 altında ise tüp bebek başarı oranı neredeyse 0. Ama Trde yine bir deneyelim, sonuçta 4-5 denemeden sonra vücut baya zarar görmüş. Sonuçta direk Kıbrısa gidin orada da yumurta donasyon deneyin. İnanılmaz durumlarla karşılaştım.
Baya yazmak istediğim birçok konular var onları artık gelecekte kendiniz fark edersiniz.
Hepinize iyi akşamlar, kesinlikle umudunuzu kesmeyin! Belki Kıbrısta belki başka bir ülkede ama Allah izni ile ANNE olursunuz. Saygılarıyla
İyi akşamlar sayın üyeler! Sahte sayfa kurup size hepinize kısa bilgi vermek için ancak bunu kabul edebildim. Zaten Biotexcom olarak size kabul etmiyor:) Bundan dolayı özür dilerim. İsmim Andrey, Biotexcom Üreme Merkezin koordinatörüyüm. Birkaç gün önce Kazen bey efendi ile konuştum, Biotexcom adından sahte sayfalar kurulup reklam veriliyormuşlar. Bu konuda bir açıklama yapmak isterim. Bizim reklam bölümlerimiz yok, freelancer var, onlar yazabilir, nerede yazıyor ne reklamı veriyor bilgim yok, zaten benim işim de değil! Dedim ne olur kayıt olayım neler oluyor öğrenmeye çalışayım. Aslında biraz şoktayım, ilk önce Kazen bey efendiden! Bukadar da olmaz ya. Artık kim nereyi destekliyor ve kime çalışıyor belli. Baya okudum yorumları baya inceledim. Demek istediğim de şudur:
1. Kazen arkadaş donasyon konusunda 39900 eurodan başlayan fiyatlarımız var diye birşeyler paylaştı! Bu taşıyıcı anne fiyatları! Bu bir, yumurta donasyon programları 4900 eurodan başlıyor. Zaten Kazen arkadaşımız bunu biliyor ama nedense 39 900 yazmış. Neyse
2. Bir kimse ben koordinatör olarak program başı 200-300 dollar prim aldığımı dedi, açıklıyorum, benim aldığım maaşım var ve başarı programlara göre ay sonunda tüm bölüm koordinatörlere prim veriyorlar! Açıkçası 150 euro civarında. Ama kimse bilmiyor yani klinikte 6 gün çalışıyorum, 23 saatlerinde arayıp ya da yazıp bilgi almak istiyor. 3 gibi gece Andrey kusura bakma kanama var doktora ne yapayım sorabilir misin diye.
3. Bir kimse programlarda taze yumurtalar kullanılır yazmış (Biotexcomda). Evet Kazen Arkadaş dondurulmuş yumurta kullanmıyoruz. Herkesin donör seçme hakkı var! Talepte bulunan çiftlerin tedavisi donör ile aynı zaman başlıyor. Kimse yazdığınız gibi domuz embryoları transfer etmiyor.
Evet pandemi döneminde bu olayı yaşadık! Yine de ebeveynlere ve doğan çocuklara destek olduk, kimse onları kapı dışında bırakmadı! Çiftler gelene kadar bebekler Otellerimizlerinden birinde yerleştirildi. Dış Bakanlığını hepsini ayağa kaldırdık. Sonuçta 18.07.20 tarihinde son bebek ebeveynlerine kavuştu.
4. Sizin bu kadar nefretinizi anlamıyorum. Siz kendi vatandaşlarınıza yardımcı mı olmak istiyorsunuz yoksa bu sadece bir iş mi.
5. Ben kendim 7 sene kısırlık sorunu yaşadım, 09 aralıkta 2020 baba oldum! ve burada (forumda) problemini çozmek hayal edenleri çok iyi, ilk önce insan olarak anlıyorum! Bunu zaten sadece yaşayan anlar.
6. Kim nerede isterse bu prosedürü yapar, bu karar ancak onlara ait! Ama son parasını, evlerini satıp, borçlara girip, kredi çekip programlara katılanları bir düşün! Kıbrıs 2 metre karelik bir ada, donörleri bahçede mi yetiştiriyorlar? Yoksa Türkiyede hepsi koşarak Kıbrısa yumurtalarını bağışlamak mı gidiyor.
7. Şu ana kadar birçok test sonucu gözden geçirdim. En şaşırtıcı nokta TRde tüp bebek prosedürünü yapanlara AMH testi bile yaptırmıyorlar. FSH ve LH düzgün olsun yeterli mi? Açıklıyorum belki size de hepinize faydalı olur: AMH 0.2 altında ise tüp bebek başarı oranı neredeyse 0. Ama Trde yine bir deneyelim, sonuçta 4-5 denemeden sonra vücut baya zarar görmüş. Sonuçta direk Kıbrısa gidin orada da yumurta donasyon deneyin. İnanılmaz durumlarla karşılaştım.
Baya yazmak istediğim birçok konular var onları artık gelecekte kendiniz fark edersiniz.
Hepinize iyi akşamlar, kesinlikle umudunuzu kesmeyin! Belki Kıbrısta belki başka bir ülkede ama Allah izni ile ANNE olursunuz. Saygılarıyla
Neymiş 0.2 altında tüp bebekte şans nerdeyse yüzde 0 mış. Hadi ordan millet bu dedigin Amh İle dogal hamıle kalıyor tüp bebeği bırak.İyi akşamlar sayın üyeler! Sahte sayfa kurup size hepinize kısa bilgi vermek için ancak bunu kabul edebildim. Zaten Biotexcom olarak size kabul etmiyor:) Bundan dolayı özür dilerim. İsmim Andrey, Biotexcom Üreme Merkezin koordinatörüyüm. Birkaç gün önce Kazen bey efendi ile konuştum, Biotexcom adından sahte sayfalar kurulup reklam veriliyormuşlar. Bu konuda bir açıklama yapmak isterim. Bizim reklam bölümlerimiz yok, freelancer var, onlar yazabilir, nerede yazıyor ne reklamı veriyor bilgim yok, zaten benim işim de değil! Dedim ne olur kayıt olayım neler oluyor öğrenmeye çalışayım. Aslında biraz şoktayım, ilk önce Kazen bey efendiden! Bukadar da olmaz ya. Artık kim nereyi destekliyor ve kime çalışıyor belli. Baya okudum yorumları baya inceledim. Demek istediğim de şudur:
Bu aralar durgun burasi gercekten benimde dikkatimi cekti neden acabaHer gün bu konuya onlarca mesaj yazılırdı. Tahminimce içinizden biri herkesi yine whatsapp üzerinde topladı. Umarim grubu kuranı yakalamak....
Bence insanların umudu kırıldı belirsizlikten. Gidemedikten sonra yazmanın da bi anlamı kalmadı sanki... hersey anlamsızHer gün bu konuya onlarca mesaj yazılırdı. Tahminimce içinizden biri herkesi yine whatsapp üzerinde topladı. Umarim grubu kuranı yakalamak....
zen eskiden yollar açıktı her kes tedavilerini yazıp anlatıyorduHer gün bu konuya onlarca mesaj yazılırdı. Tahminimce içinizden biri herkesi yine whatsapp üzerinde topladı. Umarim grubu kuranı yakalamak....
Sanirim ada martta da acilmaz gibi.. vaka sayilari artista . Ve gelen ogrencilerden dolayi herald ebu kadar yukseliyor.Ka
zen eskiden yollar açıktı her kes tedavilerini yazıp anlatıyordu
Yardım dilşyordu
Pozitiv alan,negativ alan
Bu kıbrısın karantinası,pandemi,belirsizlik olacak hevesimizide elimizden aldı
Artık konuşacak lav yok