Arkadaşlar bir kaç sorum olacak İlaçlar dahil 4900eu denmiş. İalç derken transfer edilecek bizler sadece estrofem ve progestal fitil yada jel kullanıyoruz. estrofem devlet karşılıyor r progestron fitilde devlet karşılıyor. crinone jel gibileri devlette yazdıramıyorsun.. Yani 4500eu tedavi için olsa 400eu konaklama... içinde uçaktan otele merkezden otele transferler dahil mi?. Konaklama kaç günü kapsıyor ve 2kişilik mi acaba. Bir de arkadaşlar embryon glue ve serum asla bu fiyatlara dahil değildir sanmam türkiyede embriyo glueya 2bin 500tl civarı istenirken hele.. Serum tedavisi intralipid ise burda en ucuz 500tl ama ivig dediğiniz serum daha üst segment organ bağışında vucut organı reddetmesin diye verilen çok kuvvetli ve çok pahalı bir serum o da asla bu fiyata dahil değildir. Sadece estrofem progestane fitil onları da sayma zaten. Yok siz bunlar dahil biz ayrıntılı konuştuk diyorsanız süperrr. Bir de dondurulmuş değil de taze yumurta garantisini nasıl veriyorlar kaç yumurta garantisi veriyorlar acaba bilgi verdiler mi acaba

Sevgili zaza birşey soracağım ben burada yorumları okumaya çalışıyorum ön araştırma olarak ama ne zaman Ukrayna yada biotex ile ilgili araştırma yapsam önüme sizin orayı öven tüm yorumlara aşırı kızmanız, sahte üyelik ve reklamla suçlamanız çıkıyordu. Fikriniz mi değişti acaba? Kıbrısta belli donorlerden az sayıda dondurulmuş yumurta verilmesi ihtimali hele pandemi zamanı kesin dondurulmuş kullanıyorlardır diye aklım karışırken sizin yorumlarınız beni ukraynadan da uzaklaştırıyordu. Sizin tecrübelerinize önem veriyorum acaba bakü Batum ve Ukrayna ile ilgili yeni bilgileriniz verileriniz ve yeni yorumlarınız mı var?
Ayyy çok pardon ya sizi kazen le karıştırmışım çok özür dilerim . Kazen her gördüğü sayfada ateş püskürmüş biotextcom ve kieve..

Sevgili zaza birşey soracağım ben burada yorumları okumaya çalışıyorum ön araştırma olarak ama ne zaman Ukrayna yada biotex ile ilgili araştırma yapsam önüme sizin orayı öven tüm yorumlara aşırı kızmanız, sahte üyelik ve reklamla suçlamanız çıkıyordu. Fikriniz mi değişti acaba? Kıbrısta belli donorlerden az sayıda dondurulmuş yumurta verilmesi ihtimali hele pandemi zamanı kesin dondurulmuş kullanıyorlardır diye aklım karışırken sizin yorumlarınız beni ukraynadan da uzaklaştırıyordu. Sizin tecrübelerinize önem veriyorum acaba bakü Batum ve Ukrayna ile ilgili yeni bilgileriniz verileriniz ve yeni yorumlarınız mı var?
Doğru diyorsun arkadaşım,hiç bir zaman asla demiğeceksin
Kıbrısın son zamanlar pandemiye bağlı olarak kapılarını kapatmaları artık bıktırdı
Yoksa ben kıbrıstakı merkezimden çok memnunum.doktorumdanda çok memnunum
Secey arkadaşımız biotexomda denerken tüm aşamaları ve ilaçları benimle paylaştı
2019 eylülde kievdeydim iki klinikle görüştüm(mat i dedya,nadiya)hata burdada paylaştım doktorların yeni yöntemlerini
Ordayke biotexcomlada görüşmek istedim,ama tele bakan kız malezef önceden yazılmanız gerekti,sinirlendirdi beni😡
Seceyin başarılı sonucundan sonra acaba oramı gitsek düşündüm,ama eşim istemiyordu
Şimdi eşim ikna oldu,biotexcomun doktoruylada görüştüm,oda farklı tedavi sununca içim kıpırdadı
Deneyim istiyorum
Belki burası bana iyi gelir ve ben artık evlat sahibi olurum🙏🏻
baküylede görüştüm ilk merkez medikal plaza Celalettin beyle adamın konuşmasını sevmedim
Yeni teklif sunamadı benim teklifimi red etti(çok şeyleri açık yazamam)
Başka bir meşur dr Ayten Seferovaylada iletişime girmek istedim,ama şuan Baküde nevruza bağlı tatil ve pek ilgili konuşmuyorlar
Mesajlarıma iki günde bir dönüyorlar
Baküdeki merkezler daha ucuz donasyon 3000 dollar,ama her şey para(uçak,otel,yemek,dr müayinesi,ilaç).Baküyede içim pek ısınmıyor
Küçük şehir,donör az
Ukraynada donörler açık açık söylüyorlar yumurtalarını satıklarını,gizli saklı hiç bir şey yok
Evli kadınlar çocukları bile var yumurtalarını satıyorlar.hata bir proğramda görmüştüm hem para kazanıyoruz hem bir aileye sevinç bahş ediyoruz diyorlardı
Ukrayna çok büyük ülke,kadı çok,yumurta satma yasağı yok.hata donörlerinizi kendiniz seçiyorsunuz bilgisayarda bakarak

Ayyy çok pardon ya sizi kazen le karıştırmışım çok özür dilerim . Kazen her gördüğü sayfada ateş püskürmüş biotextcom ve kieve..
😂😂😂😂
Bende dedim her halde eskilerde fırçalamışım bu merkezi
Hani bana randevu vermediker ya😂😂😂

Arkadaşlar gynolife konuştum 14 gün karantina şartı yokmuş merkeze gelenler özel izinli sayiliyormus tedaviden sonra 1 gün kalabiliyomussunuz ondan sonra gidebiliyomus istediğimiz zaman yalnız sağlık açısından tedaviyi mayıs sonuna ertelediler.
Gynolife tedaviyi mayis sonunda mi baslansin dedi?
Eger erteleme talebi onlardansa bence donor icin odenecek olan 3050 tl lik karantina ucretinden dolayidi diye dusunuyorm

Arkadaşlar bir kaç sorum olacak İlaçlar dahil 4900eu denmiş. İalç derken transfer edilecek bizler sadece estrofem ve progestal fitil yada jel kullanıyoruz. estrofem devlet karşılıyor r progestron fitilde devlet karşılıyor. crinone jel gibileri devlette yazdıramıyorsun.. Yani 4500eu tedavi için olsa 400eu konaklama... içinde uçaktan otele merkezden otele transferler dahil mi?. Konaklama kaç günü kapsıyor ve 2kişilik mi acaba. Bir de arkadaşlar embryon glue ve serum asla bu fiyatlara dahil değildir sanmam türkiyede embriyo glueya 2bin 500tl civarı istenirken hele.. Serum tedavisi intralipid ise burda en ucuz 500tl ama ivig dediğiniz serum daha üst segment organ bağışında vucut organı reddetmesin diye verilen çok kuvvetli ve çok pahalı bir serum o da asla bu fiyata dahil değildir. Sadece estrofem progestane fitil onları da sayma zaten. Yok siz bunlar dahil biz ayrıntılı konuştuk diyorsanız süperrr. Bir de dondurulmuş değil de taze yumurta garantisini nasıl veriyorlar kaç yumurta garantisi veriyorlar acaba bilgi verdiler mi acaba
Sevgili arkadaşım kievde sizi havaalanından alıp özel labaratuvarlarında pcr testinizi alıyorlar,sonra otellerine yerleştiriyorlar(iki kişili)
Yeme içme ücretsiz
8 saat içinde test sonucu çıkıyor
Sonuç temiz çıkınca sizi artık kliniğe götürüyorlar
Orda müayine,lab testler hepsi ücretsiz
En son artık geliyor paket seçimine
4900eu,7500,10000eu
Her paketin aydınlatması var
4900euroluk pakete tek donörle tedavi
İlaçlar(estrofem,progesteron ve bir sürü vitamin antioksidant)hata ilgimi çekmişti secey arkadaşım bana atıyordu ilaçları arginin serum bile vardı(rahim canlanmasına iyi geliyor
Embriyo glue ve ivig serum hepsi bu tedavi paketinin içinde
7500euroya iki deneme üçreti(iki donör) yine her şey aynı ilaç fala ve ek olara eğer çoğul gebelik olursa reduksiyonu ücretsiz yapıyorlar.Secey arkadaşımızın başına geldi bile 4 embriyo transferde verdiler dördüde tuttu😳şok olduk,sonra arkadaşım gitti bir günlüyüne kieve reduksiyon yapıldı,ardından serun ve bir sürü ilaç hepsi ücretsiz,aynı günde döndü
10000 eu paket garanti paketi
5 deneme,olmasa para iade
Ay parmağım kırıldı yazmaktan😂😂

Kıbrısın son zamanlar pandemiye bağlı olarak kapılarını kapatmaları artık bıktırdı
Secey arkadaşımız biotexomda denerken tüm aşamaları ve ilaçları benimle paylaştı
2019 eylülde kievdeydim iki klinikle görüştüm(mat i dedya,nadiya)hata burdada paylaştım doktorların yeni yöntemlerini
Ordayke biotexcomlada görüşmek istedim,ama tele bakan kız malezef önceden yazılmanız gerekti,sinirlendirdi beni😡
Seceyin başarılı sonucundan sonra acaba oramı gitsek düşündüm,ama eşim istemiyordu
Şimdi eşim ikna oldu,biotexcomun doktoruylada görüştüm,oda farklı tedavi sununca içim kıpırdadı
Deneyim istiyorum
baküylede görüştüm ilk merkez medikal plaza Celalettin beyle adamın konuşmasını sevmedim
Başka bir meşur dr Ayten Seferovaylada iletişime girmek istedim,ama şuan Baküde nevruza bağlı tatil ve pek ilgili konuşmuyorlar
Baküdeki merkezler daha ucuz donasyon 3000 dollar,ama her şey para(uçak,otel,yemek,dr müayinesi,ilaç).Baküyede içim pek ısınmıyor
Küçük şehir,donör az
Ukraynada donörler açık açık söylüyorlar yumurtalarını satıklarını,gizli saklı hiç bir şey yok
Evli kadınlar çocukları bile var yumurtalarını satıyorlar.hata bir proğramda görmüştüm hem para kazanıyoruz hem bir aileye sevinç bahş ediyoruz diyorlardı
Ukrayna çok büyük ülke,kadı çok,yumurta satma yasağı yok.hata donörlerinizi kendiniz seçiyorsunuz bilgisayarda bakarak
Uzun ve bilgilendirici cevabın için çok çok sağol.bende sana bir türlü sona ulaşmayan tekrar eden hikayemi anlatayım, denemeyeceğim dediğim neleri denedim.. Sana bazı sorular sorabilir miyim madem görüşüyorsun belki seninde aklına gelmeyenler vardır. Biotextcom İnternet sayfasına uzun süre bakmamıştım baktım yeniden, burda arkafaşlar paylaşınca. Orda 4900eu olan pakette 1embriyo transferi yazıyor yani 2 embriyo transfer ettirmek istersen 7bin küsür euro çok fazla değil mi acaba secey arkadaşımız 4900euya 2, 3 embriyo transfer ettirebildi mi? Bir de yumurta sayısı ve canlı yumurta garantisi veriyorlar mı sordunuz mu? Bazı yerlerde Dönor foto ve videolarının model olduğu ve gerçeği yansıtmadığı köyden rastgele seçildiği söyleniyor. Bende ukrayna köylüsüne pek benzemem😂(bu arada Dönor olma şartlarından biri sadece orada değil her ülkede daha önce en aza 1çocuk sahip olmuş olması..) bazı merkezler yumurta sayısı garantisi veriyorlarmış çekyada v.s mesela 10 tane.. Bunu neden önemsiyorum çünkü bazı merkezler dondurulmuş yumurtalardan 5tanesini sana veriyor 5 tanesini başka "müşteriye" veriyor ya da canlı bile olsa tek siklusta toplananlar yarısı inı başka müşteri de kullanıyor sonra diyorki "aaa sadece 2 embriyo kaldı biri orta kalite" normalde 30yaştaki sağlıklı kadınların 20yumurtası falan toplanır herhalde. Bir de donorlerin iğneleri düzgün ve saatine uygun yaptıklarını denetliyorlar mı bunları da sorsana görüştüğün zaman 🙏🙏🙏

Uzun ve bilgilendirici cevabın için çok çok sağol.bende sana bir türlü sona ulaşmayan tekrar eden hikayemi anlatayım, denemeyeceğim dediğim neleri denedim.. Sana bazı sorular sorabilir miyim madem görüşüyorsun belki seninde aklına gelmeyenler vardır. Biotextcom İnternet sayfasına uzun süre bakmamıştım baktım yeniden, burda arkafaşlar paylaşınca. Orda 4900eu olan pakette 1embriyo transferi yazıyor yani 2 embriyo transfer ettirmek istersen 7bin küsür euro çok fazla değil mi acaba secey arkadaşımız 4900euya 2, 3 embriyo transfer ettirebildi mi? Bir de yumurta sayısı ve canlı yumurta garantisi veriyorlar mı sordunuz mu? Bazı yerlerde Dönor foto ve videolarının model olduğu ve gerçeği yansıtmadığı köyden rastgele seçildiği söyleniyor. Bende ukrayna köylüsüne pek benzemem😂(bu arada Dönor olma şartlarından biri sadece orada değil her ülkede daha önce en aza 1çocuk sahip olmuş olması..) bazı merkezler yumurta sayısı garantisi veriyorlarmış çekyada v.s mesela 10 tane.. Bunu neden önemsiyorum çünkü bazı merkezler dondurulmuş yumurtalardan 5tanesini sana veriyor 5 tanesini başka "müşteriye" veriyor ya da canlı bile olsa tek siklusta toplananlar yarısı inı başka müşteri de kullanıyor sonra diyorki "aaa sadece 2 embriyo kaldı biri orta kalite" normalde 30yaştaki sağlıklı kadınların 20yumurtası falan toplanır herhalde. Bir de donorlerin iğneleri düzgün ve saatine uygun yaptıklarını denetliyorlar mı bunları da sorsana görüştüğün zaman 🙏🙏🙏
Canım 4900 euroya sana bir donör veriyor
3-4 embriyo bile transfer yaparlar istersin tabii ki
Ukraynada köylerde öyle güzel kızlar var ki inan kadınlığımla ağzım açık kalıyor😂😂😂
Kievde eşimin ağzı açık kalmıştı
Sağı solu çok çıtır kızlarla dolu😂😂
Ukrayna milleti çok disiplinli bak inan bunu eski sovyetlerde yaşayan olarak söylüyorum
Biotexin doktoruna dedim acaba adet söktürücümü içsem başkayalım
Hayır dedi,ultrason sonucumu istedi(kist falan varmı yokmu)

Canım 4900 euroya sana bir donör veriyor
3-4 embriyo bile transfer yaparlar istersin tabii ki
Ukraynada köylerde öyle güzel kızlar var ki inan kadınlığımla ağzım açık kalıyor😂😂😂
Kievde eşimin ağzı açık kalmıştı
Sağı solu çok çıtır kızlarla dolu😂😂
Ukrayna milleti çok disiplinli bak inan bunu eski sovyetlerde yaşayan olarak söylüyorum
Biotexin doktoruna dedim acaba adet söktürücümü içsem başkayalım
Hayır dedi,ultrason sonucumu istedi(kist falan varmı yokmu)
😂 abooo kız ben orda benım adamla kavga ederım😂

Enis bey herzaman arar sorar, msja hızlıca cvp verir.. bugun bile oyle.. sizin tarafınızda bir yanlış anlasılma olmustur.. çok duzgun insanlar Gynolife çalışanları..

Enis bey herzaman arar sorar, msja hızlıca cvp verir.. bugun bile oyle.. sizin tarafınızda bir yanlış anlasılma olmustur.. çok duzgun insanlar Gynolife çalışanları..
Unutmşda olabılır ınsanlık hali bakalım ben kendım arıcam pazartesı

Burnumda burnumda :) evet cnm az kaldı kavuşmaya :KK66:
Sevindim senin adına da, tüm tedavileri yapacak olmalarına...
Daha önce bende neler olduğunu bahsetmiştim, paketlere çok şey dahil, sadece uçak bileti alınacak o kdr!
Merhaba ilk denemede mi tuttu yumurta donasyonumuydu sizinde peki neydi olmamasının nedeni kusura bakmayın soruyorum detaylı çünkü 3 paket sundular acaba ilkinde olmayan çok mu merak ediyrm da

Sizin adınıza çok üzüldüm
Ama lütfen yılmayın
Bakın merkez o zaman iyi olur ki olumsuz olunca hırs yapıb sonucu güzel yapmaya çalışır ve bununla hem kendisi kazanır hem bizleri mutlu eder
Ben donasyona başlarken çok şey bilmiyordum ve yaşarken tecrübe edindim
Lütfen yeni katılanlar benim eski mesajlarımı okuyarak,neyinki benim,burda çok arkadaşlarımızın başına gelenleri okuyun not alın kendinize.biz size çok iyi tecrübeyiz
Bakın merkezde pozitif görüp yavrusunu kucağına alan merkezi yere göke sığdıramıyor
Ama bizim gibilerde çok
Hem para gidiyor,hem can,hem moral dibe çöküyor
Benim kıbrısta iki merkezde deneyimim oldu
İkisi arasında yerle gök kadar fark var
Bana şimdi sorular sormayın yaşadıklarımı nolursunuz
Bir şey diyeceğim aklınızda kalsı 13 donasyon denemem oldu,5 defa pozitif sonuç ama sonu hüsran
O beş gebeliğin 1 tanesi ilk merkezde,4 tanesi ikinci merkezde oldu.
İlk merkezde 7 denemeden bir gebelik
İkinci merkezden 6 denemeden 4 gebelik
Bunun için bile hasan beye teşekkür ederim beni 4 kere mutlu etti(gebelik gördüm)
Bakın yine denerdim kıbrısta,ama son bu pandemi sıkıntıları,karantinalar,konumlamalar artık bıktım stres yaşamaktan ve onun için kieve yüz tutuyorum
Yoksa ben son merkezimden son derece memnundum,heleki elimi burakmayan doktorumdan
Bakın olumsuz yaşayıp doktordan memnun kalmak çok önemli
Bizlerin kalbi çok yıpranmış,üstünede futbol topu gibi tekmelenmeye dayanamıyoruz
Geçelim kıbrısa,küçük ada,donör kıtlığı,dondurulmuş yumurta kullanımı,bunlar beni korkutuyor,çünkü eşiminde zaten spermi yüzde yüz değil.
Çok yazdım özür
Ama lütfen merkez seçerken ilk denemede gebe kaldım diyene değil,bir kaç kere deneyip zor vakalarıda dinleyin
Bu çok önemli
Sizleri seviyorum
Ve umut ediyorum ki hepinizin ilk ve son denemeniz olsun❤️
Ahh canim zaza senin yazılarını evet hatırlıyorum öncesinde ben belki kavusmussundur diye düşünüyordum seninle başlayanlar olumlu sonuçlandı dimi demek ki vakti varmış belki de kiev i bekliyor nasip herşey kiyamam onca deneme eminim zor olmuştur ama sen ne kadar güçlüsün ki inancın ve emeklerini devam ettiriyorsun gurur duydum seninle inş bu sefer herşey istediğin gibi olur ve ilk seferde tutar canm peki olmamasının nedeni neydi bende kiev düşünüyorum artık benim erken menapoz ilaçla regl oluyorum kanser tedavisi gördüm

Ahh canim zaza senin yazılarını evet hatırlıyorum öncesinde ben belki kavusmussundur diye düşünüyordum seninle başlayanlar olumlu sonuçlandı dimi demek ki vakti varmış belki de kiev i bekliyor nasip herşey kiyamam onca deneme eminim zor olmuştur ama sen ne kadar güçlüsün ki inancın ve emeklerini devam ettiriyorsun gurur duyduseninle inş bu sefer herşey istediğin gibi olur ve ilk seferde sartutar canm peki olmamasının nedeni neydi bende kiev düşünüyorum artık benim erken menapilaçla regl oluyorum kanser tedavisi gördüm
Sizede çok geçmiş olsun
Dilekleriniz için çok teşekkür ederim
Sizede ilk denemenizde anne olmanızı dilerim

Hayırlısı olsun hakkınızda. Girne limanı bir çok otel var orada.
Opu ve transfer için gittiniz değil mi kliniğe sadece?
Bende girne otellerine bakıyorum..
havaalanı-otel
klinik-otel
Otel-havaalanı transferleri için paket bir transfer ücreti belirliyormuş gynolife
Siz kendi imkanlarınızla mı gidip geldiniz? Klinik ayarladıysa bu transferler için ne kdr bi ücret istiyorlar acaba?

Kafa iyice karisti... 👏

Deneyim istiyorum
Küçük şehir,donör az
Peki ukraynada hangi dili konusacaksiniz skinti yasanmazmi bilmedigimiz memleket dil yok bsy yok

Back
X