Ohhh misss dinlen tabikide .bizde öyle yaa geçen sene tatile çıkamadık annemlerde öyle salamis by resort hotel personeli bizi ozlemistir😁😁😁 geçen senede gidemedik . Bol bol gez kafa dağıt turlara katıl canim kibrista bir tusla iki kus olacak.❤❤❤❤❤
Insallah cnm.🥰🥰🥰 bebisleri almadan dönmek yok .👦👶 Acaba tedavi olurken yüzebilirmiyiz ?

Merhaba arkadaşlar,
Ben gynolife i aradım. Bizden isim soyisim ve kan sonuçları vs belgeler istendi. Sizce bu belgeri göndermem sorun olur mu? 😞Eşim fazlasıyla tedirgin gizlilik konusunda. Bize soyelenen Dr ile görüşme için dosya oluşmalı bu yüzden istiyorlar bilgileri. Cevap için çok sağolun şimdiden🥰

Canim, benim eşim devlet memuru :) biraz tedirgin. İnternette biseyler okumuş, işimde sorun olur mu vs gibi beni de tedirgin ediyor. Zaten zor ikna ettim adamı :KK43:
Dünyanın yüz yerinden tüp bebek tedavisi için kıbrısa gidiyorlar burda bir sakınca yok ki
Rahat olun
İsimde vericeksiniz,evlilik cüzdanıda,sözleşmeyede imza atıcaksınız
Aksi halde olmaz bu iş

Opu ve transfer için gittiniz değil mi kliniğe sadece?
Bende girne otellerine bakıyorum..
havaalanı-otel
klinik-otel
Otel-havaalanı transferleri için paket bir transfer ücreti belirliyormuş gynolife
Siz kendi imkanlarınızla mı gidip geldiniz? Klinik ayarladıysa bu transferler için ne kdr bi ücret istiyorlar acaba?
Transfer ücretini otel ayarladı son gidişimde karantinada kalmak zorunda olduğum için devletin yönlendirdiği otelde 1 hafta kaldım tek gitmiştim. Otele çok bi para ödemedim çünkü alsancakta çok iyi bir otel değildi ve karantina olduğu için köpük tabldotta geliyordu yemekler ve kötüydü maalesef. Transfer için bu sefer çok ödedim ama tam rakamını inanki hatırlamıyorum ama 500 TL den fazlaydı sanki 2 kere hastaneye götürüp getirdi en sonda havaalanında bıraktılar. Alsancak Lefkoşa arası uzaktı çünkü.

Canim, benim eşim devlet memuru :) biraz tedirgin. İnternette biseyler okumuş, işimde sorun olur mu vs gibi beni de tedirgin ediyor. Zaten zor ikna ettim adamı :KK43:
Canım ben de 657 ye tabiyim öğretmenim. 3 kere okul zamanı gittim ve Kıbrısta hastane ismini vererek tüp bebek diyerek mazeret izni alıp gittim. Ben de çok korkmuştum ilk başlarda ama bir sıkıntı çıkmadı. Eşin haklı korkmakta ama bir şikayet olmadan bir sıkıntı olmaz. Son gidişimde sağlık ocağından rapor alarak gittim hatta yine bi sıkıntı olmadı çok şükür.

Canım ben de 657 ye tabiyim öğretmenim. 3 kere okul zamanı gittim ve Kıbrısta hastane ismini vererek tüp bebek diyerek mazeret izni alıp gittim. Ben de çok korkmuştum ilk başlarda ama bir sıkıntı çıkmadı. Eşin haklı korkmakta ama bir şikayet olmadan bir sıkıntı olmaz. Son gidişimde sağlık ocağından rapor alarak gittim hatta yine bi sıkıntı olmadı çok şükür.
Cok teşekkür ederim canım. İnsan her boyutunu düşünmek zorunda kalıyor maalesef. İnşallah. Sorunsuz geçer her aşaması😞

Back
X