Merhaba arkadaşlar bende donasyona gidecem şuan eşim gitti 30 unda bindi 31 inde sperm verdi bugünde dönüyor.Embiriyolar dondurulacak ben sonra hazırlanacağım bugün embiriyolog aradı 12 tane yumurta 12 si de döllenmiş sayı iyimi normal dediler bize

Merhaba arkadaşlar bende donasyona gidecem şuan eşim gitti 30 unda bindi 31 inde sperm verdi bugünde dönüyor.Embiriyolar dondurulacak ben sonra hazırlanacağım bugün embiriyolog aradı 12 tane yumurta 12 si de döllenmiş sayı iyimi normal dediler bizei

Benim tedavide mayıs hazırana kaldı kızlar. En iyisi böyle. Birde kıbrısa ucus yok burdan 1 mayıs dıyor anlamadım yıne ortalık karıstı galiba vakalar cok fazla oldu burda , ve yarın yasak baslıyor yine saat 21:00 den sabah 5:00 kadar.
Geç olsun güç olmasın 🙏🏻 Bende haziranda başlayacağım, en başından beri hep haziran düşündüm, en kötü turizm hareketlensin diye kısıtlamalar azaları gibi düşündüm ama tarih yaklaştıkça içim içime sığmıyor 😌
Haziranda gidecekler çoğaldı 🥰

Merhaba arkadaşlar bende donasyona gidecem şuan eşim gitti 30 unda bindi 31 inde sperm verdi bugünde dönüyor.Embiriyolar dondurulacak ben sonra hazırlanacağım bugün embiriyolog aradı 12 tane yumurta 12 si de döllenmiş sayı iyimi normal dediler bize

merhaba
hayırlısı olsun inş herşey yolunda gider nerede yaptırdınız

Geç olsun güç olmasın 🙏🏻 Bende haziranda başlayacağım, en başından beri hep haziran düşündüm, en kötü turizm hareketlensin diye kısıtlamalar azaları gibi düşündüm ama tarih yaklaştıkça içim içime sığmıyor 😌
Haziranda gidecekler çoğaldı 🥰
Aynen canım sonumuz iyi olsunda 🥰Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah

Merhaba arkadaşlar bende donasyona gidecem şuan eşim gitti 30 unda bindi 31 inde sperm verdi bugünde dönüyor.Embiriyolar dondurulacak ben sonra hazırlanacağım bugün embiriyolog aradı 12 tane yumurta 12 si de döllenmiş sayı iyimi normal dediler bizei
Hayırlısı olsun inşallah 🥰 Rabbim yüzünüzü güldürsün. Bu ara herkes gynolife gıdecek galiba 🤭

Öncelikle Zaza hanım sizin mesajınızın altına yazdığım için kusura bakmayın yeni üye oldum nereye mesaj yazılacağını bulamadım 🤣 sizlerin yazdıklarınızı çok uzun süredir takip ediyorum bende size hikayemi anlatayım İstanbul’da yaşıyorum iki kere tüp bebek dedik eşim azospermi sperm bulunamadı bende embriyo donasyonu istiyorum en son gittiğim hastane kıbrısda via Altera önerdi bende biritish hastanesini buldum sizlerin de önerilerini duymak istedim

Öncelikle Zaza hanım sizin mesajınızın altına yazdığım için kusura bakmayın yeni üye oldum nereye mesaj yazılacağını bulamadım 🤣 sizlerin yazdıklarınızı çok uzun süredir takip ediyorum bende size hikayemi anlatayım İstanbul’da yaşıyorum iki kere tüp bebek dedik eşim azospermi sperm bulunamadı bende embriyo donasyonu istiyorum en son gittiğim hastane kıbrısda via Altera önerdi bende biritish hastanesini buldum sizlerin de önerilerini duymak istedim
Merhaba hoşgeldiniz, benim eşimde sebebi açıklanamayan azospermi. Tesede bulunamadı.. embriyo bile oluşmayan bir rosi denememiz oldu 😔
Ben haziran ayında başlıyorum inşallah tedaviye. Merkez olarak gynolife ile konuştuk. Doktoru Murat bey, koordinatör Nevin hanım oldukça ilgili geldi bana. Her türlü soruma cevap alabiliyorum. Dr ile telefonda görüşmemizde tüm geçmişi anlattım.. Eksik tahliller gerekli ekstra tahlilleri belirtti. Kendi istediğim doktorda takibimi olabileceğimi, gerekirse onunda yönlendirebileceği doktorlar olduğunu söyledi.
Siz neden direk embriyo donasyonu düşündünüz? Yumurta rezervinizde sıkıntı mı var?

Merhaba arkadaşlar bende donasyona gidecem şuan eşim gitti 30 unda bindi 31 inde sperm verdi bugünde dönüyor.Embiriyolar dondurulacak ben sonra hazırlanacağım bugün embiriyolog aradı 12 tane yumurta 12 si de döllenmiş ayı iyimi normal dediler bize
İstese 1 gece kalabilirmiydi
Hayırlı olsun inşallah ilk seferde bebeğinize kavuşursunuz

İnşallah sonucunda böyle güzel devam etsin
Eşiniz bir günlük gidip döndü
Karantina parası ödedinizmi

Merhaba

Merhaba ins hersey yolunda gider de kavusursunuz bebisinize bana telefonda 8 9 gun kalacaksınızkarantinada demislerdi değişti mi durumlar
Durumlar değişti sağlık bakanlığından bizim için öZel izin alınıyor 2 gece kaldı sadece sonra döndü ama 10 günlük karantina parası ödendi

Durumlar değişti sağlık bakanlığından bizim için öZel izin alınıyor 2 gece kaldı sadece sonra döndü ama 10 günlük karantina parası ödendi
Himm peki ne kdar odendi siz ne zaman gideceksinizsizde mi ayri 10 gün ödeyeceksiniz

Arkadaşlar yarın tedaviye başlamam gerekiyor yine de çok emin değilim transfer 26 nisan falan olabilir dediler. mayısta kıbrıs a bulunduğum şehirden direk uçuş olacak deniyor
İstanbula aktarma gitmek yalnız gideceğim karantina ücretleri uçak biletleri malum
İnanın ne yapacağımı bilmiyorum sabah gidip akşam gelinmiyormuş 1 gece kalmak gerekiyor dediler yoksa 2 gecemi kalmak gerekiyor.
Sadece sizlerle paylaşmak istedim
Herkkesin hakkında hayırlısı olsun amin

İnşallah sonucunda böyle güzel devam etsin
Eşiniz bir günlük gidip döndü
Karantina parası ödedinizmi
Teşekkürederim birgünlük gidip dönemiyorsunuz galiba gittiğiniz gün direk otele gidip test sonucunu bekledi sonraki gün sperm verdi 11 gibi merkezegitti uçak 2 de olduğu için o gün dönemedi ertesi gün uçağa bindi

Canım kardeşim çok geçmiş olsun
Hazır embriyo transferinde başarı dahada artıyor
İnşallah ilk denemenizde evlat sahibi olun
Paralarınız boşa gitmesin
Euro baş alıp artıyor
Artık çok kişinin tek deneyimlik gücü kaldı ve iyi bir şekilde incelemek lazım gidicek yeri
Kıbrısta British kliniği bağımsız ve üst teknolojıde kurulmuş bir merkezdi
Ve en önemlisi çok dissiplinliler
Tabii ki nerede yaparsak yapalım taktir Allahın
İnşallah hepimiz için rahat tedavi ve güzel sonuç olsun❤️

Back
X