Belim ağrıyo bazen kaşığına anlık bi şancı gurp cikiyo ama anlamıyorum ki öyle enteresan bisiy yaşamıyorum yani hayatımda hiç yaşamadığım bi duygu yok üstümde 😄gayet normalim yani hiç bisiy hisstmiyom arkadsim🤔merkez ismi vermek yasak diye okudum ama sorun olurmu bilmiyom ben lefkose ivf merkezi doktor mehmet emin beye tedavi oldum.gun gecmiyo vallahi yaaaaa
Kac tane transfer yapildi bana 2 embriyo tarnsfer yapildi 4 tane de dondurduk

Belim ağrıyo bazen kaşığına anlık bi şancı gurp cikiyo ama anlamıyorum ki öyle enteresan bisiy yaşamıyorum yani hayatımda hiç yaşamadığım bi duygu yok üstümde 😄gayet normalim yani hiç bisiy hisstmiyom arkadsim🤔merkez ismi vermek yasak diye okudum ama sorun olurmu bilmiyom ben lefkose ivf merkezi doktor mehmet emin beye tedavi oldum.gun gecmiyo vallahi yaaaaa
Aynne canim hic vakit gecmiyor umarim ikimizinde tutmustur 😊

Canim bu arada sen simdi hangi ilaclari kullaniyosun ? Transferden sonra serum falan taktilar mi bazi merkezler fitil falan da veriyor mus

O
Insallah canim yaa dun hemsireme msj atmistim pazartesi kan versem yukselis olurmu eger pozitif ise diye olur verebilirsin pazartesi test demis 9 gun oluyor pazartesi . Sabah sabah aglama krizine girdim ya olmadiysa diye cunku kac yildir planini yapiyorduk herkesin emegi var üzerimde benim ailem esimin ailesi maddi olarak yardim ettiler esim elinden geleni yapiyo insan ister istemez herkese mutlu haberi vermekle kendini borclu hissediyor 😢

Insallah canim yaa dun hemsireme msj atmistim pazartesi kan versem yukselis olurmu eger pozitif ise diye olur verebilirsin pazartesi test demis 9 gun oluyor pazartesi . Sabah sabah aglama krizine girdim ya olmadiysa diye cunku kac yildir planini yapiyorduk herkesin emegi var üzerimde benim ailem esimin ailesi maddi olarak yardim ettiler esim elinden geleni yapiyo insan ister istemez herkese mutlu haberi vermekle kendini borclu hissediyor 😢
Olumsuz düşünme aksine kendini hamile gibi düşün içinde o mutluluğu Sevinç’i hisset sonucun inş pozitif seni tanımıyorum seni ama hissediyorum pozitif bu forumda ki bütün kadınların yüzü gülecek bak denedin içinde bir yavru var Umut var güzel düşün güzellikleri çağır sitres olumsuz etkiler

Eğer bu mesajı bana atmak istedinse ben 13 defa kıbrısta donasyon denedim
Ondan öncede 11 defa türkiyede kendi yumurtalarımla tüp bebek
Bunun nakadar madi ve manevi kalpte yaralar buraktığını anlatsam bitmez
Napalım buda bizim kaderimize yazılandır
Allah beterinden korusun deyelim
Eşimin sperm sayısı düşük(1-3 mln)
Morfolojısı sıfır
Dediler genç kız yumurtası bu spermi tolere eder
Ama bakın kaliteli genç kız yumurtası
Çünkü her zaman dedim ve diyecem dondurulmuş genç kız yumurtası ancak çok iyi bir spermle tolere edilir
Eşinde sorun olan kadınlar donasyon kararında biraz daha fazla araştırma yapsın
13 donasyon denemesinden 5 defa gebelik sevincini yaşadım,ama kalp duymadan düşükle sonlandı.dünyada ne testleri var imunolojı,patolojı,radiyolojı,histilijı,hepsini yaptırdım,çok şükür hiç bir sorunum çıkmadı
Bazı doktorlar rahim dedi bazıları sperm problemli dedi.şimdi yol tutuyorum kieve.
Bakalım bu arkadaşlar ne söyliyecek
Eğer bunlardanda rahim sorun duysam bu işin peşini burakıcam
Ama çok filmlerin bitişi gibi bende çok isterdim benim bu yolum mutlu sonla bitsin
Artık nasibimizde ne var görücez
Sizinle her şeyimi paylaştım
Belki benim gibi yorulan kızlar varsa,onlara umut olum diye
İnşallah sonum güzel bitsin onlarada umut olum dilerim❤️🙏🏻
yine yaralı içimi döktüm
Bazen içimi dökerim,bazen kabuğuma saklanırım
Ama inanın iyiki bura var ve içimi döke biliyorum azda olsa(çok şeyleri yazsmam😂)
Çok umut ediyorum bir gün bura girip evladımın nakadar tatlı olduğunu ve bu acıları çekmeye değdiyini yazım
Çok yormayım sizi
İnşallah dualarınızla yeni yol,yeni umut❤️🤲
Haftaya gidersen inş yaklaşık 20 güne kadar pozitif haberini alacağız 9 ay 10 gün sonra da bebek haberini sen çok güçlü azimli bir kadınsın kesin olacak pes etmek yok en olmadı bide emriyo donasyonu denersin ama hiç gerek kalmayacak güzel kadın olumsuz hiç birşey düşünmek yok

Olumsuz düşünme aksine kendini hamile gibi düşün içinde o mutluluğu Sevinç’i hisset sonucun inş pozitif seni tanımıyorum seni ama hissediyorum pozitif bu forumda ki bütün kadınların yüzü gülecek bak denedin içinde bir yavru var Umut var güzel düşün güzellikleri çağır sitres olumsuz etkiler
Insallah canim şuan biraz daha iyiyim bi an duygu patlamasi yasadim sanirim

Herkes boyle söylüyor biliyo musun sen hamileism oyle hissediyoruz diyolar umarim onlarin dualari hürmetine yavrum bana sımsıki tutunmuştur😊

Canim bu arada sen simdi hangi ilaclari kullaniyosun ? Transferden sonra serum falan taktilar mi bazi merkezler fitil falan da veriyor mus
Serum takılmadı bana sadece islem öncesi bi iyne yapıldı depo iyne dediler.islem sonrasıda bi fitil koyuyorum dedi doktor.ama adını bilmiyorum.insallah arkadaşım hayırlı uğurlu haberler gelsin 🥰🥰😇👶👶😇😇👶👶

Haftaya gidersen inş yaklaşık 20 güne kadar pozitif haberini alacağız 9 ay 10 gün sonra da bebek haberini sen çok güçlü azimli bir kadınsın kesin olacak pes etmek yok en olmadı bide emriyo donasyonu denersin ama hiç gerek kalmayacak güzel kadın olumsuz

Serum takılmadı bana sadece islem öncesi bi iyne yapıldı depo iyne dediler.islem sonrasıda bi fitil koyuyorum dedi doktor.ama adını bilmiyorum.insallah arkadaşım hayırlı uğurlu haberler gelsin 🥰🥰😇👶👶😇😇👶👶
Ben şimdi oksapar igen ve prolutex igne kullaniyorum sende kullaniyo musun? Amin canim insallah kendim kadar senide dusunuyorum seni tanimiyorum ama kader arkadasj olduk burada umarim sevinc gozyaslarin olur sonucunu merakla bekliyoruuuum🤗😊

Haftaya gidersen inş yaklaşık 20 güne kadar pozitif haberini alacağız 9 ay 10 gün sonra da bebek haberini sen çok güçlü azimli bir kadınsın kesin olacak pes etmek yok en olmadı bide emriyo donasyonu denersin ama hiç gerek kalmayacak güzel kadın olumsuz hiç birşey düşünmek yok
Cansınız❤️❤️❤️
ama şimdi direk tedaviye almazlar
Kontrol edip hazırlık planını yazarlar

Cansınız❤️❤️❤️
ama şimdi direk tedaviye almazlar
Kontrol edip hazırlık planını yazarlar
Ya zaten o hazırlık süreci insanın içini içine sığdırmıyor bende bu ay adetimde rahim filmi çektirecem Nisa’n ayında embriyoların oluşturulması için hastaneye onay verip Haziran’da gitmeyi düşünüyorum ama pandemi arttıkça kapanacak gidemeyecem diye çok korkuyorum eşime diyorum eğer Haziran da gidemezsek ben 15günlüğüne Bakırköy’e ruh be sinire giderim pisikolojimi anca toplarım 🤣🤣

Ya zaten o hazırlık süreci insanın içini içine sığdırmıyor bende bu ay adetimde rahim filmi çektirecem Nisa’n ayında embriyoların oluşturulması için hastaneye onay verip Haziran’da gitmeyi düşünüyorum ama pandemi arttıkça kapanacak gidemeyecem diye çok korkuyorum eşime diyorum eğer Haziran da gidemezsek ben 15günlüğüne Bakırköy’e ruh be sinire giderim pisikolojimi anca toplarım 🤣🤣
Ayy kız 😁😁 güleceğim yoktu ya

Back
X