Biotexcom 'daki İki tedavimde de ilk görüşmeye gittim, zaten 1 gün sürüyor ve paket dahilinde, dr. kontrolü, örnekler, kan testleri yapıldı, tedavi planı oluşturuldu, transfere kdr olan ilaçlar verildi, sözleşmeler imzalandı ve paket ücretinin yarısını ödedik. Benim ilk tedaviye başladığımda, zaten önceden var olan ve tüp bebek denemelerinden ve kullandığım ilaçların etkisiyle de iyice büyüyen myomlarım vardı, ayrıca 6 ay öncesinde de tüp bebek denemelerim sırasında endometrium iç kısımdan histeroskopiyle polip ve myom çıkarılmıştı. Kliniği görmek, aklımdakileri sormak, beni tedavi edecek doktorla tanışmak, myomlarımla beni görmesinin ve değerlendirmesinin doğru olacağını düşündüm. Sonuçta her gün tedavi için gelenleri, donörleri, taşıyıcı anneleri, tüp bebek yaptıranları görüyorlar ki tahminim bu sayı hiç az değil... o zaman bana da transfere kadar miyoma göre ilaç verilmişti, transferden önce myomların alınmasının doğru olacağı ve karar verirsem çok çok iyi bir doktor tarafından rahime zarar vermeden alınması gerektiği söylenmişti. Bu şekilde de transfer olur denmişti ama ilerleyen zamanlarda oluşacak komplikasyonlar için bir şey denemez, tutabilir, devam edebilir yada myomlardan devam etmeyebilir denmişti, ben yine de myomlarla denemek istedim, transfer edilen 2 tane aa kalite embriodan biri tutmuştu ama kalp sesini alamayınca kürtaj oldum. 2 ay sonra da tüm riskleri göze alıp (bir kaç görüş aldığım tecrübeli doktorların bile hep açık ameliyat teklif etmiş olmalarına rağmen) ben konusunda çok çok iyi ve çok fazla sayıda laparoskopik ameliyat yapmış, çok sevgili ve değerli doktoruma(hem de sezeryanımı gerçekleştiren

) güvenerek, laparoskopik myom ameliyatı ile myomlarımı çıkardı, 5 ay sonra da transfer olabilirsin dedi :) gerçekten onunda ellerine sağlık, minnettarım...
İkinci tedavime başladığımda ise; ameliyat olduğumdan da yine ilk görüşmeye gittim. Yine aynı doktorla devam edip, beni muayene etti ve artık çok daha iyi durumdayız diyerek bana ve eşime tüm test, örnekler, tahliller yapılarak sözleşmeyle yeniden başladık (araya pandemi girince hazırlığa başlamada 2,5 ay gecikme oldu), 7 ay sonrada transferim oldu. Sonu da güzellikle sonuçlandı