Malesef oluyor. Orda test yaptirmadan zaten Almanyaya giremiyorsun. Ancak Almanya o testi saymiyor ve 10 veya 14 gun seni karantinaya sokuyor negatif testin olsa bile. Biz Pragda 24 icinde gecmemize ragmen ve negatif tesyimiz olmasina ragmen bizi 14 gun eve mahkum biraktilar😆🥺
Ben dusseldorfdayim bende öyle bi skinti yok karantina yok burda cok ucus yapiyorum turkiyeye her iki uc ayda bir karantina yok testin varsa

Banada 3 gunde donor bulundu bu ikinci tedavide ne kadr cabucak bulundu onuda anlamadim ben sordum bu kadar cabuk nasil bulundu daha tedavimide cok var dedim elimizde hazir donorler var her gecengunde donor sayisi artiyor dendi inanmadim ama bana inanmaktan baskada carem yok ne kadar dogru yanlis bilemedim. kafamdada soru isaretleri var yok desem yalan olur fres yumurta sözü verdi bu sefer gynolife buseferki ilkinden daha farkli olacak dediler ama bisey anlamadim tabiki sordugum sorulara zaten gec cevap aliyorum. Insallah hepimizin yüzü güler 🙏🙏🙏🙏 toplam 4500 euroyu buluyor ben 1000 euro odedim sadece bu kadardi ucret bana soylenen buydu ucak konaklama pcr siydi karsilamasiydi test yapilacakmis testleriydi toplam 4500 uro oluyor tam yani 2.tedavi icin sifirdan baslama fiati odemis oluyorum zaten ilk tedavidede toplam 8350 euro odedim 4500 sadece embiriyo transfer parasiymis.
Anım anlamadım sana indirim yapmadılarmı
4500 eu neymiş?

Banada 3 gunde donor bulundu bu ikinci tedavide ne kadr cabucak bulundu onuda anlamadim ben sordum bu kadar cabuk nasil bulundu daha tedavimide cok var dedim elimizde hazir donorler var her gecengunde donor sayisi artiyor dendi inanmadim ama bana inanmaktan baskada carem yok ne kadar dogru yanlis bilemedim. kafamdada soru isaretleri var yok desem yalan olur fres yumurta sözü verdi bu sefer gynolife buseferki ilkinden daha farkli olacak dediler ama bisey anlamadim tabiki sordugum sorulara zaten gec cevap aliyorum. Insallah hepimizin yüzü güler 🙏🙏🙏🙏 toplam 4500 euroyu buluyor ben 1000 euro odedim sadece bu kadardi ucret bana soylenen buydu ucak konaklama pcr siydi karsilamasiydi test yapilacakmis testleriydi toplam 4500 uro oluyor tam yani 2.tedavi icin sifirdan baslama fiati odemis oluyorum zaten ilk tedavidede toplam 8350 euro odedim 4500 sadece embiriyo transfer parasiymis.
Bu sefer olcak canım inşallahhhh❤️🙏

Canım arkadaşım senin payına düşen şeylerde kolay olmadı,ama toparlanmana sevindim
Biliyorsun britishde iki embriyom kaldı,onları almaya bile gitmedim
British Hasan beyide çok severim
Ama buraya geldim daha iyi şeyler gördüm
Bize özel davranma ve tedaviler
Her yöntemi deniyorlar
,burda en önemli şey başarıyı elde etmek
Birde bilgisayarın önünde donörleri gözünle görerek vidyosunu izliyorsun,boyu,saçı,gözü,mesleği,evli olanı var,bekarı var,doğurmuşu var,doğurmamışı var
Kıbrısta 2-3 donör seçeneğini telefonuna atıyorlar ve hepside 90-60-90,hepsi zekalı üniversite okuyanı
Vallah burda donörler lise mezunuda var,hemşire olanıda,mühendis olanıda,mühasibeci olanıda
Göbekliside var,burnu uzunuda,kahve gözlüsüde,siyahıda,beyazıda ve s.
Ben nedense ukraynanın tam tamında bize taze taze freş yumurta vermesine daha güvenim artı
Ne deyim
Gözümle gördüm her şeyi
Burda ne donöre bakmak yasak,nede donörlük yapmak
Burdakı donörler çok mutlu şekilde yumurtasını veriyor,ki insanların evinde mutluluk olsun ve tabii parada kazanıyorlar
Peki ya sectiklerimizin burun estetigi felan varsa dikkat ediliyormu acaba buna 😀😀😀

Metformin ilacin ham maddesi midir?
Bu endo inceligi icin faydali olan seyleri merak ediyorum
Evet içerik metformin(glucophage,matofin) şeker hastalarına ve insulin direncinde kullanan ilaç.ama bu bana olan tedavi,hem kilom fazla hem insulin direncim far

Evet içerik metformin(glucophage,matofin) şeker hastalarına ve insulin direncinde kullanan ilaç.ama bu bana olan tedavi,hem kilom fazla hem insulin direncim far
Matofini insülin direnci için bana da vermişlerdi 1.5 aydın kullanmıyorum int zayıflatıyor diye okumuştum kaç zamandır kullanıyorum 1kilo zayıfladım 🤣🤣 rahimi de kalınlaştırıyor mu

Hakketten ya nedır bu gecen sene nasip olmadı ıptal oldu bu senede yapmasınlar böle şeyler 😱ben gıdemde kapasınlar orda kalırım🤣🤣
Allah korusun hepimiz gidecegimiz yerlere su gibi gidip su gibi gelelim zaten pandemi cok gerdi herseyi.Allah zorumuzu kolaylastirsin insaallah 🙏

kievde embriyo garantisi var mi 🙄 Z Zaza74 arkadasim?
Kiev yumurta garantisiyle sohbete oturmuyor
Direk sohbeti embriyo üzerinde götürüyorlar
Mesela benim rahim çokta iyi değil,düşüklerim var,eşimde sperm sayısı düşük
Elena Mihaylovna bunu dedi,iyi embriyo kel endometriyumda bile tutunur ve gelişiyor

Anım anlamadım sana indirim yapmadılarmı
4500 eu neymiş?
Canim 1000 euro trans ucretiymis sadece 450 euro eger kabul ederlerse hala bekliyorum embriyo glue ucreti pcr masrafi alicaz dediler sonra ucak biletleri karsilama konaklama birde test ucreti varmis onu anlamadim ne testi hepsi toplam 4500 oluyor bizim gynolife odeyecegimiz para bu

Canim 1000 euro trans ucretiymis sadece 450 euro eger kabul ederlerse hala bekliyorum embriyo glue ucreti pcr masrafi alicaz dediler sonra ucak biletleri karsilama konaklama birde test ucreti varmis onu anlamadim ne testi hepsi toplam 4500 oluyor bizim gynolife odeyecegimiz para bu
İlacda ıcınde demı o paranın

Kiev yumurta garantisiyle sohbete oturmuyor
Direk sohbeti embriyo üzerinde götürüyorlar
Mesela benim rahim çokta iyi değil,düşüklerim var,eşimde sperm sayısı düşük
Elena Mihaylovna bunu dedi,iyi embriyo kel endometriyumda bile tutunur ve gelişiyor
Buna katiliyorum iyi bir embiriyo herturlu tutunur

Back
X