Zazaaam o igne ne cnm ne icin verdıler onu🤔 acaba benım kistim icin tedavıyemı baslıcam ben , bana tr de doktor o engel deyıl demıstı. Depot igne felan dıyordu andrey bakalım neler beklıyor bizi🤭
Zolodex denilen iğne
Kendi hormonlarımızı bloke eder ve vicuda kenardan hormon girince kontrollü gidiyor her şey

Kibristada wifi nin w si yok ilk gittigim otelde kendi internetim zor calisiyordu bir ara otelin roofuna cikmistim calissin diye😁😁😁😁 adamlar yapmis valla kievde aradaku farka baak 😁😁😁
Yok kız haklarını yiyemem kıbrıstada hem klinikte (british) hem otelde çekiyordu bende😂
Otelde desem kıbrısın tüm otellerinde kaldım
Şansım hangi otelde iyi gider diye🤣🤣🤣

Ayy inşallah benim bu kiev sonucumda beni sevindirir
Benim kıbrısta denemelerim gebelik olsa bile sonuçlarım hüsranla bitti
Ben hep dondurulmuş yumurta dedim
Bakalım kievden ne çıkıcak
Kibrista da ön hazirlik yapıldımı yoksa kiev farklimi yani iğneler ve ilaclardan bahsettinizde kibrista yok sanırım bu ön hazirlik anladigim kadariyla

Merhaba herkese bugün testimi yaptım Allahıma binlerce kez şükürler olsun pozitif çıktı 🥰🥰 Önce Rabbime sonra Dr. HİT e binlerce kez teşekkür ettim. Allah sırtını yere getirmesin onun bana konuştuğum en başta dedi tutacak merak etme diye dediği de oldu. Demekki gerçekten yumurtalarım kalitesizmiş ama olsun, çok şükür ki böyle bir tedavi şekli var. Hala rüyadayım sanki
Tebrik ederim, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏🙏

Merhaba herkese bugün testimi yaptım Allahıma binlerce kez şükürler olsun pozitif çıktı 🥰🥰 Önce Rabbime sonra Dr. HİT e binlerce kez teşekkür ettim. Allah sırtını yere getirmesin onun bana konuştuğum en başta dedi tutacak merak etme diye dediği de oldu. Demekki gerçekten yumurtalarım kalitesizmiş ama olsun, çok şükür ki böyle bir tedavi şekli var. Hala rüyadayım sanki
Hayirli olsun canimm allah sağlıkla kucagina almayi nasip etsin cok sevindim senin adina

Back
X