- 1 Kasım 2019
- 6.603
- 26.100
- 478
- 46
Zazam canim kardesim lutfen stres olma yavruslarin seninle rabbimin izniyle seni cok seviyorum biliyorsun lutfen s tres olma canim benim❤❤❤❤İnşallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zazam canim kardesim lutfen stres olma yavruslarin seninle rabbimin izniyle seni cok seviyorum biliyorsun lutfen s tres olma canim benim❤❤❤❤İnşallah![]()
Rabbim tez zamanda seninde anne olmani nasip etsin insallah.41 malesef
Zazacim olurmuz boyle seyler degerler bazen az olurmus atmasi sonradan cok yukselirmis bazi kisilerde olurmus bu canim bebis veya bebislerin seninle kuzum dualarim seninleİnşallah![]()
Tamaram guzel kalpli tamaram rabbim senin yüzünü güldürsün insallah bu sefer anne olacaksin sen icime doguyor canim benim herzaman mutlu olman dileğiyleÇok güzel canım tebrik ediyorum, inşallah sağlıkla da kucağına almak nasip olsun. Çok ama çok sevindim senin adına![]()
Amin inşallah canımRabbim tez zamanda seninde anne olmani nasip etsin insallah.![]()
Eftaliosummm canım senin tedavin Ağustos ayında olacak sanırım, eğer ben de yetişebilirsem o zaman olacağım bakarsın karşılaşırız, bebeklerimiz aynı zamanda doğar. inşallah rabbim hepimizin yüzünu güldürsün. O güzel yüreğin annelik duygusu sonuna kadar yaşasın inşallahTamaram guzel kalpli tamaram rabbim senin yüzünü güldürsün insallah bu sefer anne olacaksin sen icime doguyor canim benim herzaman mutlu olman dileğiyle
Tamara, Zaza dan sonra en merak ettiğim sensin. İnşallah sen de bize böyle guzel haberler vereceksin. Biz bekliyor olacağız.Çok güzel canım tebrik ediyorum, inşallah sağlıkla da kucağına almak nasip olsun. Çok ama çok sevindim senin adına![]()
Vardir tabi ki, sen kendini uzme .tadini cikar hamileliginBöyle olan varmı
Aslında vardıda inşallah bana destek çıkarlar
insallah canım benim,öylede zatenAyyy biri olsun benim olsun![]()
Çok teşekkür ederim.Şimdiden hayırlı olsun canım, Allah yardımcın olsun emeklerinin mükâfatını gönlünün muradını versin. Al gel bebeklerini![]()
Agustos ayi icin ucak biletleri yuksek olur mu, karantinadan kurtulduk ama bu sefer ucaga mi oderiz o parayiEftaliosummm canım senin tedavin Ağustos ayında olacak sanırım, eğer ben de yetişebilirsem o zaman olacağım bakarsın karşılaşırız, bebeklerimiz aynı zamanda doğar. inşallah rabbim hepimizin yüzünu güldürsün. O güzel yüreğin annelik duygusu sonuna kadar yaşasın inşallah![]()
Yarina dualarimiz seninle…Ben kıbrısa geldim port wiev otele yerleştirildik.
Odamız gayet geniş ve temiz. iki balkonu var öğle yemeği yedik güzeldi. Yarın 11 de bizi otelde alacaklar dualarınaza çok çok ihtiyacım var. Dualarınızda bana da yer verirmisiniz?
Ve şimdiden çok teşekkür ederim.
Çok çok amiinnNes sağlıkla kucağına al inşallah
Duruballcımm, tedavin için çok sevindiminşaallah aksamadan tertemiz planladığı gibi devam eder. Su gibi işlerin kolay akıp gitsin
Küçük mahalle arasında poliklinikler oluyor, orada yaptırabilirsin. Elinde şuan yazılı Ukraynaca ilaç protokolün vardır. Sorarlarsa yaptıracağın iğneye ait olan kısmı işaret et. Yurtdışında tedavi gördüğünü ve iğneyi yaptırman gerektiğini anlat. Karşındaki kişinin insiyatifine kalmasıyla beraber sorun yaşamayacağını düşünüyorum. Bizimkilerin tüp bebek tedavisi görenlere ayrı bi hassasiyeti olduğunu gördüm
Andrey, transfer sonrası yazdığı türkçe ve UK ce ilaç isimlerinin olduğu onaylı bir belge vermişti. Bu belgeye ilacın kaç mg ve günde kaç defa kullanıldığına dair bir not görmek istiyorlar. Bunu da o zamanı Andrey ile paylaş, hiç sorun yaşamazsın, merak etme.
Durubalcim hayırlı olsun tedavin inşallah sağlıkla da kucağına almak nasip olsun, dualarımız seninle canım![]()
Andreyde aynısını dediZaza oldu böyle durumlar, şimdi nikleri aklıma gelmesede çok duyduk aslında.
İkiz aslında biri geriden geliyor biraz, tek olsun senin olsun canım. Zaten 4 embriyoların hepsinin tutmasıda ayrı bir sorun sıkıntıydı. Redüksiyon yöntemiyle tüm bebeklerini kaybeden arkadaşlarımızda olmuştu örn: cewlik, ladcez hatırlarsan. 1 olsun seninle olsun Rabbim sana bağışlasınüzme kendini.
Kiew bu konuda ne diyor? Gerçi bugün pazar merkez açıkmıdır bilmiyorum andere yazsan bi
Ben yemin ettim bi daha kıbrısa ucakla gitmeyecem gerekirse mülteci gemisinde alt alta üst üste giderim. Aşırı zormuş iniş kalkışı kıbrısınAgustos ayi icin ucak biletleri yuksek olur mu, karantinadan kurtulduk ama bu sefer ucaga mi oderiz o parayi![]()
Mutluyasam canım arkadaşımAllah bu tedavinde seni sevindirsin inşallahNes sağlıkla kucağına al inşallah