Merhabalar cnim inanki bu anlattigina cok üzüldm cünkü bndan 2 yil önce bülent trasa gttim bir cok masrafdan ciktik ayrica bir sonucda alamadk smdi ise donasyona karar werdik keske 2 yl önce direk donasyona glseydik hem zaman kaybi hem maddi manewi çöküş. Rabbim rast getrsn gönlüne göre olsun cnm 🙏
Yaşınız kaç acaba

Canım bana Lucrin demişti Doktor bey. Senin daha var o ilaçları kullanmama, panik yapma ve sakin kendi kendine ilaç alıp uygulama.
Bu arada benim bugün kü değerim 186, 2.
İlki 73, 93 tü.
Z Zaza74 senin sonucun çıktı mı?
Tesekkurler canim🥰🥰.aman ne bilem ben🤣😅Daha zaman var demek ki.Bu arada sonucun jarika gidiyor hadi ikizler gelsin insallaj😇😍😘

kibristada vuruluyor bu sekil igneler yani benim anladigim hepsi ayni islemi yapiyor ismi degisik galiba, kibrista bana lucrin depot demislerdi, kiewde zoladex dediler🤭 daha iyi bilenler yazcakdir sana , benim varim yokum Zoladex🤣🤣
Teaekkurler canimcim bizde de vuruluyormus ben biraz tez canli idare edin😅🤣😆😘

Bende bugün andreyle konuştum herşey yolunda giderse (salı günü netleşecek inşş)Ağustos ortası transferim yapılacakmışş 🙏🙏🤲Bana da dua edin de salı günü doktor sıvı gitmiş tertemiz desinn inşşşş🤲🤲🤲Bugün d.kontrol hapına başlattı rahim usg istedi(27/7) o tarihte de verdikleri iğneyi vurulmamı istedi Size sormak istediğim istanbuldayım ve iğneyi nerde yaptırdınız ne dediniz ???Yani ben gitsem acile bu iğneyi vurulmam lazım desem vururlar mı ?reçetesiz vurmazlar diye biliyorum ama yaptıranlar yardımcı olursa çok sevinirim ☺️☺️
Canım sen ben Beyza deniz sanırım aynı dönemde orda olacağız ben apart istedim sizde isteyim parti yapalım

Kizlar bizim hic size vurulan gibi ignelerimiz yok 😜(Batum yumurta donasyon)varsa da benim haberim yok😂 cok da heves ediyorum bu zolodeks ve diferelin ignelerine🤣😂 Ki ne ise yariyor onu da tam olarak cozemedim🤭Acep ben de gitmeden kendim alip vursam mi ise yarar mi 🙈😎 Bu arada 6 gun sonra ins hsg cektiricem nasil yapsak😅😆Cidden soruyorum yaa ise yariyorsa kendimiz de yapabiliriz bu igneden diye dusunuyorum.Sizler daha iyi bilirsiniz tabi...
Hsg gününü tam yaz canım listeye ekleyelim sonucu takip edelim

Agıstos 2. Haftası gibi, hangi oteli ayarlıcaksınız kızlar.. fiyatlar uçmuş:))) acapulco dusunuyoruz biz, biraz uzak ama deniz tatili yapalım bari transfer oncesi 5 gun evvelinden🙈
Evet bir de otel sorunsali var ;)) hem deniz kum gunes olsun aradan da transfer ciksin deyince otel-merkez arasi transfer nasil olacak? Onu nasil ayalaryabiliriz.

Evet bir de otel sorunsali var :KK66:) hem deniz kum gunes olsun aradan da transfer ciksin deyince otel-merkez arasi transfer nasil olacak? Onu nasil ayalaryabiliriz.
E toplam 2 defa gidilmicek mi hastaneye.. bi kere eşlerimizin sperm vermesi 5 gun sonrada transfere..deniz otelleri girnede, klinik

Agıstos 2. Haftası gibi, hangi oteli ayarlıcaksınız kızlar.. fiyatlar uçmuş:))) acapulco dusunuyoruz biz, biraz uzak ama deniz tatili yapalım bari transfer oncesi 5 gun evvelinden🙈
Ucar tabi sekerim kibrista yaz kis sezon var bu kis pandemi nedeniyle oteller kapaliydi simdi turizm bakanliginin belirledigi fiatlar artmistir bu qrada guzel oteldir acapulco😘😘😘😘😉😉😉

Karantina olmasindan iyidir her sekilde.🙈
Umarim o zamana Ada yeni kurallar cikartmaz
Ben hiç güvenmiyorum kıbrısa her an yeni bişiler çıkarabilir valla.. benim ağustosta 2. dozun 6 aylık süres bitiyordu allahtan 3. Doz geldi oldum hemen. Hoş ben 3 dozla eylülde kesin yine girerim karantinaya 🤣🤣 bu seferde eşinin 3. Dozu yok derler 🤣🤣

Back
X