Bende bugün andreyle konuştum herşey yolunda giderse (salı günü netleşecek inşş)Ağustos ortası transferim yapılacakmışş 🙏🙏🤲Bana da dua edin de salı günü doktor sıvı gitmiş tertemiz desinn inşşşş🤲🤲🤲Bugün d.kontrol hapına başlattı rahim usg istedi(27/7) o tarihte de verdikleri iğneyi vurulmamı istedi Size sormak istediğim istanbuldayım ve iğneyi nerde yaptırdınız ne dediniz ???Yani ben gitsem acile bu iğneyi vurulmam lazım desem vururlar mı ?reçetesiz vurmazlar diye biliyorum ama yaptıranlar yardımcı olursa çok sevinirim ☺️☺️
Canım sen ben Beyza deniz sanırım aynı dönemde orda olacağız ben apart istedim sizde isteyim parti yapalım

Kizlar bizim hic size vurulan gibi ignelerimiz yok 😜(Batum yumurta donasyon)varsa da benim haberim yok😂 cok da heves ediyorum bu zolodeks ve diferelin ignelerine🤣😂 Ki ne ise yariyor onu da tam olarak cozemedim🤭Acep ben de gitmeden kendim alip vursam mi ise yarar mi 🙈😎 Bu arada 6 gun sonra ins hsg cektiricem nasil yapsak😅😆Cidden soruyorum yaa ise yariyorsa kendimiz de yapabiliriz bu igneden diye dusunuyorum.Sizler daha iyi bilirsiniz tabi...
Hsg gününü tam yaz canım listeye ekleyelim sonucu takip edelim

Agıstos 2. Haftası gibi, hangi oteli ayarlıcaksınız kızlar.. fiyatlar uçmuş:))) acapulco dusunuyoruz biz, biraz uzak ama deniz tatili yapalım bari transfer oncesi 5 gun evvelinden🙈
Evet bir de otel sorunsali var ;)) hem deniz kum gunes olsun aradan da transfer ciksin deyince otel-merkez arasi transfer nasil olacak? Onu nasil ayalaryabiliriz.

Evet bir de otel sorunsali var :KK66:) hem deniz kum gunes olsun aradan da transfer ciksin deyince otel-merkez arasi transfer nasil olacak? Onu nasil ayalaryabiliriz.
E toplam 2 defa gidilmicek mi hastaneye.. bi kere eşlerimizin sperm vermesi 5 gun sonrada transfere..deniz otelleri girnede, klinik

Agıstos 2. Haftası gibi, hangi oteli ayarlıcaksınız kızlar.. fiyatlar uçmuş:))) acapulco dusunuyoruz biz, biraz uzak ama deniz tatili yapalım bari transfer oncesi 5 gun evvelinden🙈
Ucar tabi sekerim kibrista yaz kis sezon var bu kis pandemi nedeniyle oteller kapaliydi simdi turizm bakanliginin belirledigi fiatlar artmistir bu qrada guzel oteldir acapulco😘😘😘😘😉😉😉

Karantina olmasindan iyidir her sekilde.🙈
Umarim o zamana Ada yeni kurallar cikartmaz
Ben hiç güvenmiyorum kıbrısa her an yeni bişiler çıkarabilir valla.. benim ağustosta 2. dozun 6 aylık süres bitiyordu allahtan 3. Doz geldi oldum hemen. Hoş ben 3 dozla eylülde kesin yine girerim karantinaya 🤣🤣 bu seferde eşinin 3. Dozu yok derler 🤣🤣

Ben hiç güvenmiyorum kıbrısa her an yeni bişiler çıkarabilir valla.. benim ağustosta 2. dozun 6 aylık süres bitiyordu allahtan 3. Doz geldi oldum hemen. Hoş ben 3 dozla eylülde kesin yine girerim karantinaya 🤣🤣 bu seferde eşinin 3. Dozu yok derler 🤣🤣
Eylulde henuz kapatmazlar , aralik da yine patlatirlar karantinayi:)

Tamm sekerim randevuyu alinca tam yazarim😘 emannnn cok sitresliii olaylar yaaa 🤪 hsg yi de narkozsuz yapmaya karar verdim kelimei sehadet ceke ceke gunu bekliyorum🙈😅
Ben narkozsuz cesaret edemedim canım ama bazı yerlerde hiç ağrısız çekiyorlarmış istanbuldaysan Fulya emar ağrısız diyorlar

Ben narkozsuz cesaret edemedim canım ama bazı yerlerde hiç ağrısız çekiyorlarmış istanbuldaysan Fulya emar ağrısız diyorlar
Evet istanbuldayim.kadıköyde bir merkez onerdi ozel hastene doktorum Cok iyi diyip durdu hatta kendi hastanesi yerine buraya yolladi bizden daha iyi dedi de dedi 🤣 kesin anlasma yapmislar dedik esimle ama cok iyi diyince de artik mecbur orada yaptiralim dedik aradim yeri sekreter dedi ki alttan muayene olabiliyorsaniz o kadar acir baska degil dedi.SONOMED merkezin adi.

Back
X