Simsiki yapisip yola devam etsinler. Hamile haberini de paylas bizimleKızlar transfrim oldu güzel geçti
Ama transfer masasından diğer masya geçerken ve yatağa geçerken bacağımın arkası baldırmı oluyar kramp girdi bebişlerimi etkilermi?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Simsiki yapisip yola devam etsinler. Hamile haberini de paylas bizimleKızlar transfrim oldu güzel geçti
Ama transfer masasından diğer masya geçerken ve yatağa geçerken bacağımın arkası baldırmı oluyar kramp girdi bebişlerimi etkilermi?
Amin canım inşallah çok teşekkür ederim Allah hiçbirimizin emeğini boşa çıkarmasınSimsiki yapisip yola devam etsinler. Hamile haberini de paylas bizimle![]()
Transferden sonra denize girmenin, guneslenmenin sakincasi var midir?Biz transferden sonra 15 daha kalacagiz canim toplam 17 gun kalacagiz
Cooook şükür canim bin sukur rabbim bebisini kucagina almayi nasip etsin insallah❤❤❤❤❤Ayyyyyy inşallah canım kardeşim
Duygulandırdın beni![]()
Ben ilk transferimde kapali havuza 2 gungirmedim doktor girmededi bu sefer 15 gun kalacagim icim 1 hafta sadece guneslenicem ben murat beytransferden sonra havuz deniz yasak ysak dedi en azindan 1 hafta girme demisti banaTransferden sonra denize girmenin, guneslenmenin sakincasi var midir?
Ay lütfen olabilir mi öyle birşey olsun çünküBelli olmaz belki bir atak yapip arayi kapatirsin:)
40 yas kalkinma planindan once spontan gebe haberin gelir![]()
Doktor önerdiyse iyi yapmışsın canımEvet istanbuldayim.kadıköyde bir merkez onerdi ozel hastene doktorum Cok iyi diyip durdu hatta kendi hastanesi yerine buraya yolladi bizden daha iyi dedi de dedikesin anlasma yapmislar dedik esimle ama cok iyi diyince de artik mecbur orada yaptiralim dedik aradim yeri sekreter dedi ki alttan muayene olabiliyorsaniz o kadar acir baska degil dedi.SONOMED merkezin adi.
Hayirli olsun canim benim insallah bebisler tutunsun canim kardesimAmin canım inşallah çok teşekkür ederim Allah hiçbirimizin emeğini boşa çıkarmasın
Amiiinnnnn guzel kalpli anneİnşallah darısı hepinizin başına kızlar
Artık kaldı 2 haftaya ultrasyon
Artık kan testiyle sinirlerimi bozamam
Arkadaşlardanda inşallah güzel sonuçlar gelsin
Ay kiz cok alemsin yemin ederim hic gulecegim yoktu yaHic aklina olumsuz seyler getirme, hayallerindeki gibi bi adam cocuklarinin babasi olacak::)
Biz elimizdeki kocalardan ne cikarsa artik kabul ediyoruz![]()
Çok teşekkür ederim inşallah hepimizin hayırı olsunHayirli olsun canim benim insallah bebisler tutunsun canim kardesim❤❤
Aynen katiliyorum rabbim nasip ederde bir evladim olursa ilerde anlaticam ona her yaramazluk yapisinda bak senin icin nelere katlandim seni kucagima almak icin ne yollar dan gectim ne agladim diye herhalde anlar anlamazsada artik kime cekmis bu derimAy ortalama olsam yeter valla. Sağlıklı mutlu olsunlar. Burada hepimiz çok çok iyi anneler olacaz çünkü akıl almaz işlere kalkıştık, kimsenin gitmediği yollar gittik geldik.
Canım ben Kiev embriyo donasyonu düşünüyorum daha cevap gelmedi dönörleri görme aşamasına gelemedim ama andreye sordum spermler Danimarka’dan sertifikali mi diye yok hayır dedi isteğe göre getirttiriyoruz ama gümrükte çok sıkıntı çıkıyor zaman olarakta uzun sürüyor bizim sperm dönerlerimiz yumurta kadar çok degil dedi ama açık sözlü olup bunu bana böyle anlatması çok hoşuma gitti en azından herşey bilip karar verme bana bırakıldıMerhaba arkadaşlar
Kievde sperm donörlerinin az olduğunu söylemişti andrei
Biotexcom da sperm ve embriyo donasyonu yaptıran ve dönorleri gören arkadaşlar paylaşabilir misiniz.
Sperm Donörlerinin eğitim, fiziksel durum vb özellikleriyle uygunlar mı
Ohhh mis gibi tatil, sonucu da orda mi ogrenirsin?Ben ilk transferimde kapali havuza 2 gungirmedim doktor girmededi bu sefer 15 gun kalacagim icim 1 hafta sadece guneslenicem ben murat beytransferden sonra havuz deniz yasak ysak dedi en azindan 1 hafta girme demisti bana
Ohh söyle derin bir nefes al canım artık ne mutlu sana çok sevindim darısı doğumaKizoooooşşşşşlaaaaaarrrrr
Sabağa kadar uyumadım
Sabah erkenden kan verdim,yani son tahlilimin üzerinden 20 saat sonra
Veeeeee buda sonuççç
Bebek benimleeeeeee
Çok şükür
Bin şükür![]()
Hayırlı olsun canım inş güzel haberlerini alırızKızlar transfrim oldu güzel geçti
Ahhh inşallah çok çok teşekkür ederim.Hayırlı olsun canım inş güzel haberlerini alırız![]()