Ayyyyy canım kardeşimmmm
Geraniy sizi burda görmek çok ama çok mutlu ediyor beni💋❤️❤️❤️
mavisufi özelden yazıyor,ki sırf seninçin bura giriyoru sonucunu bilim
Benim kader arkadaşlam
İnşallah benimde sonum sizinki gibi olur
Filimlerdeki gibi olur
Mutlu son😂😂😂👍🤲💋❤️
öyle de olacak canım hiç şüphen olmasın
Senin yaşadığın korkuyu neredeyse hepimiz yaşadık. Benim 9 gün 126; 11 gün 260, ve 17 gün 2000 beklerken 1390 olmuştu . moralim yerle bir oldu o gün. Ama çok şükür şuan mesajı çok zor yazıyorum fırsat vermiyor “sıpa”. Allah gönlüne göre versin. Bence 1 tane olsun, ama sizin olsun. Kolay hamilelik geçirip, sağlıkla sağlıklı evlat kucağına al🙏🙏🙏 😘

Simdi okudum canını sıkan konuyu.Benim ilk tedavimdeki donör um çok içime sinmemisti ama gittiğim merkezdeki en iyi seçeneğim (kan grubuma gore) oydu .seçtim ve sonuç negatif.
Beyin gücünle suan o donorun spremlerini istemiyorsun ya bu sonucu enerji anlamında etkileyebilir.Zaten içine nasil sinerse öyle olsun dilerim.sonucun.Ben.2.tedavimde cryos dan istediğim hayal ettiğim donoru getirdim.Oglum babasının kopyası hem tip hem karakter olarak.Donorle yapılan uzun bir anket vardi onu ve ailesini taniyabilmemiz icin_ ses kaydı_el yazısı ve ileride bebeklerimle tanışmak istediğini gösteren açık donordu. Seninle özelden de mesajlaştık bu yoldan geçmiş biri olarak donör seçim asamasiyla ilgili keşke bana danışsaydın Elimden geldiğinde yardımcı oluyorum bana yazan sprem donosyon yaptıracak arkadaşlara.Sevgiler
Ben merkezle konustuğumda elimizde bol bol donor var dedi. Oncesinden cryosa bakmıştım seninle konustuğumuzun ertesinde cryosa üye oldum. Beğendiğim de çok aday oldu. Damla hanım elimizde donor çok deyince güvemdim nasıl olsa beğenirim birini diye. Ama ne kan grubu kalmis ne de dogru dürüst açık donor var ellerinde. Bir daha yaptırırsam önden cryostan kendim isteteceğim, şimdilik aklımda aşırı beğemdiğim iki aday var onlardan birini

Merhaba Dostlar🥰
Bugün sevgili Z Zaza74 cığımın bana verdiği cesaretle tırsa tırsa idrarda gebelik testi yaptım veee çift çizgiyii gördüm.. sanırım
İdrar testi gerçek sonuç mu beni yanıltır mı düşüncesiyle Çarşamba günü yaptıracağım kan testi sonucana kadar paylaşmayı düşünmüyordum amaaa dayanamadım😇 iyisiyle kötüsüyle her şeyi paylaştığımız ortak çare aradığımız dost mecrası değil mi, burası🤗 tabiii ki dee test şimdilik idrar testi de olsa sonucunu paylaşacağım😃 Hepinize sonsuz teşekkürler, iyyi ki varsınız🥰🥰 Rabbim sizlere de dilediğiniz en güzel muradı versin, inşaallah🙏🙏🙏
Caaannn Z Zaza74 arkadaşım, her şey için çok çok çoook sağol. Bebişlerini sağlıkla kucağına al güzel günlerini gör emiiii🙏🙏🥰 ❤️😘
Sibram idrar testi gebeleri yanıltmaz 😂
Hamilesin bu net
Çok şükür
İnşallah çarşamba test sonucunlada bayram devam edecek😄😘

Ben merkezle konustuğumda elimizde bol bol donor var dedi. Oncesinden cryosa bakmıştım seninle konustuğumuzun ertesinde cryosa üye oldum. Beğendiğim de çok aday oldu. Damla hanım elimizde donor çok deyince güvemdim nasıl olsa beğenirim birini diye. Ama ne kan grubu kalmis ne de dogru dürüst açık donor var ellerinde. Bir daha yaptırırsam önden cryostan kendim isteteceğim, şimdilik aklımda aşırı beğemdiğim iki aday var onlardan birini
Beğeni göreceli bisey damlanın beğendiğini sen beğenmeye bilirsin.ben söyle yapmıştım.kan grubuna uygun donör nice lerini istedim.yolladilar siteye girip inceledim.Yok dedim ve bebeklerimin babasını getiririm.
Oglum 1 aylıkken sara gibi krizler geçirdi hast yattı 1 hafta beyni incelendi dıştan takılan kabloların ve şükür birseyi yok sadece uyku miyoknolisi deden ve 6 lik olunca geçen uykusunda titreme olayı vardı geçti.Bunu o kişiden sprem alan kişilerde yaşamış bu sebeple benim donorun profilinde satışa uygun degil gibi bisey yazıyor artık.iyide oldu kardeş sayımız az oldu dünya genelinde:)

Kızlar merhaba, uzun zamandır yazmıyordum, biliyorum merak ediyorsunuz o yüzden haber vereyim dedim, zazayla aynı gün transferimiz olmuştu benim sonucum malesef negatif, büyük olasılıkla kimyasal gebelik oldu , transferin 5. Günü idrar testinde pozitifi görmüştüm 3 gün koyulaştı fakat sonra açılmaya başladı, gidip kan testi verdim 10. Gün değerim 8 çıktı bugün ise sıfırlanmış maalesef. evet kötüyüm sizlere güzel haberler vermeyi çok isterdim ama olmadı, sadece hayırlısı diyebiliyorum diyecek başla bir şeyim yok çünkü, ikili paket aldığım için 2. Transfere hazırlanacam, pozitifi gören tüm arkadaşlarımı gönülden tebrik ediyorum inşallah sağlıkla kucaklarınıza alın, transfere, tedaviye hazırlanan ve sonuç bekleyenlere ise bol şans diliyorum 🙏🍀
Bluemoon canım arkadaşım iyiki paylaştın
Tüm dualarımız sana olsun kuzum
İnşallah histeroskopi yaptırırken güzel sonuçla yeni tedavide yeni bebeklerle çok güzel olucak
Bu işte pes etmek yok
🥰🤲❤️

Kızlar merhaba, uzun zamandır yazmıyordum, biliyorum merak ediyorsunuz o yüzden haber vereyim dedim, zazayla aynı gün transferimiz olmuştu benim sonucum malesef negatif, büyük olasılıkla kimyasal gebelik oldu , transferin 5. Günü idrar testinde pozitifi görmüştüm 3 gün koyulaştı fakat sonra açılmaya başladı, gidip kan testi verdim 10. Gün değerim 8 çıktı bugün ise sıfırlanmış maalesef. evet kötüyüm sizlere güzel haberler vermeyi çok isterdim ama olmadı, sadece hayırlısı diyebiliyorum diyecek başla bir şeyim yok çünkü, ikili paket aldığım için 2. Transfere hazırlanacam, pozitifi gören tüm arkadaşlarımı gönülden tebrik ediyorum inşallah sağlıkla kucaklarınıza alın, transfere, tedaviye hazırlanan ve sonuç bekleyenlere ise bol şans diliyorum 🙏🍀
Çok geçmiş olsun İnş ikinci tedaviniz yüzünüzü güldürsün sizi evladınıza kavuştursun 🙏🏻🙏🏻

öyle de olacak canım hiç şüphen olmasın
Senin yaşadığın korkuyu neredeyse hepimiz yaşadık. Benim 9 gün 126; 11 gün 260, ve 17 gün 2000 beklerken 1390 olmuştu . moralim yerle bir oldu o gün. Ama çok şükür şuan mesajı çok zor yazıyorum fırsat vermiyor “sıpa”. Allah gönlüne göre versin. Bence 1 tane olsun, ama sizin olsun. Kolay hamilelik geçirip, sağlıkla sağlıklı evlat kucağına al🙏🙏🙏 😘
Canım Geraniy çok çok teşekkür ederim
Çok iyi oldu bu olayını anlatman
İçime su serpnin
Oğlişini çok öpüyorum💋💋💋💋

yaaa sibraa cok sevindim canımm😍😍😍valla böylee güzel haberler aldıkça çook mutlu oluyorum,Allah ım gönlüne göree sayıda bebegi tutturmuştur insallah 🤭🤭🤭
aaayyyyy gelsiin hemen benim de gidiş günümm🙈♥️
Canımsın yaaa 🥰🥰 çok teşekkür ederim, inşaallah 🙏🙏🙏💖 Senin de güzel haberlerini kısa sürede alacağız, yürekten inanıyorum 🙌🤲🤲

Merhaba Dostlar🥰
Bugün sevgili Z Zaza74 cığımın bana verdiği cesaretle tırsa tırsa idrarda gebelik testi yaptım veee çift çizgiyii gördüm.. sanırım
İdrar testi gerçek sonuç mu beni yanıltır mı düşüncesiyle Çarşamba günü yaptıracağım kan testi sonucana kadar paylaşmayı düşünmüyordum amaaa dayanamadım😇 iyisiyle kötüsüyle her şeyi paylaştığımız ortak çare aradığımız dost mecrası değil mi, burası🤗 tabiii ki dee test şimdilik idrar testi de olsa sonucunu paylaşacağım😃 Hepinize sonsuz teşekkürler, iyyi ki varsınız🥰🥰 Rabbim sizlere de dilediğiniz en güzel muradı versin, inşaallah🙏🙏🙏
Caaannn Z Zaza74 arkadaşım, her şey için çok çok çoook sağol. Bebişlerini sağlıkla kucağına al güzel günlerini gör emiiii🙏🙏🥰 ❤️😘
Yaaa nasil güzel haberler bunlar peşi sıra..... insana umut oluyorsunuz resmen. Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin bebelerinizi.....

Ya Angel1427 Angel1427 canim senin bu profil fotodaki bebeği ne zaman görsem yanaklarindan ısırasım geliyor coookkkk tattlisss yaaa 🤩🤩🤩🤩🤩❤❤❤❤❤
Evet yaaaa cok tatli masallah rabbim gonlumuze gore versin Benim de icime Sokasım geliyor bu resmi görünce 🤪🤪🤪

Merhaba Dostlar🥰
Muthis güzel bir haber 😍😍😍😍❤️❤️❤️
Cok ama cok sevindim sibram
Allahim saglikla kucagina aldirsin🤲🤲🤲🙏🙏🙏🐣🐣🐣

Bluemooncum ikinci tedavinde bol sans diliyorum , hersey güzel insallah🤲🤲🤲🙏🙏

Ohhh beeee😍😍 Tebrikler canim bebislerini sag saglim kucagina almayi nasip etsin Allah🐣🐣😍😍
Çok teşekkür ederim, tatlım benimmm 😍😍Darısı sana en kısa zamanda 🤲🤲🤲
Beyzanur, şu zoladex işini şaka bile olsa alma ağzına, evrene zoladexden uzak daha açık net mesajlar gönder 👌😍😍🤞
Bir an önce kieve git ve bebeklerimizi al gel 💖🙏🙏

Çok teşekkür ederim, tatlım benimmm 😍😍Darısı sana en kısa zamanda 🤲🤲🤲
Beyzanur, şu zoladex işini şaka bile olsa alma ağzına, evrene zoladexden uzak daha açık net mesajlar gönder 👌😍😍🤞
Bir an önce kieve git ve bebeklerimizi al gel 💖🙏🙏
Sagol canim insallah😘😘
Aynen cnm haklisinn bende insallah bu ayki kontrolden sonra baslarim ilaclarima ve transfere giderim😍😍

Back
X