- 26 Temmuz 2019
- 2.571
- 7.217
- 88
- 43
İnşallah kucağın dolar arkadaşım. Zorlu süreçler. Bana da muhtemelen prp diyecek ama bakalım. Bende 39 yaşındayım yumurta kalitesizliği var. Aslında 7-8 tane toplanıyor yumurtam 3-4 tanesi dölleniyor ve en son 2 tane kalıyor transfere. Eğer olumsuz konuşursa da donasyon düşünüyorum.Merhaba ben 47 yaşındayım bir süredir Bülent traşta tedavi görüyorum ilk muayneye kendisi girdi.Baya umutsuz konuştu yaşımdan dolayı zaten bilerek gittim menopoza yakınım zaten.Prp yi ben sordum işe yarayabilrde olmayabilirde dedi bütün eksileri anlattı.Prp nin menopoz sıkıntılarını azaltmak içinde kullanıldığını söyledi zaten biliyordum.Ben denemeye karar verdim prp yapıldı ve ilaçlar verildi takviyeler.İprp sonrası ilk tedaviye 3.adette başladım 2 yumurtam oluştu 1 tane toplandı 3.gün 3 hücreli olarak donduruldu.Aslında geriden gelen yumurtalar vardı ama yetişemedi.Sonra ikinci toplama yapıldı 1 yumurta toplandı ve döllenmedi.daha sonraki adettede yumurtam vardı 1 tane iyi görünüyordu ama ben az olduğu için tekrar tedaviye bailamadım.2.kez prp yaptırmaya karar verdim ve ilk adetimde tedaviye başladık her zamankinden fazla sayıda yumurtam vardı ve geriden gelenlerde vardı yetişebilcekler gibi görünüyordu.Ve 6 tane yumurtam toplandı çok şaşırdım hiç beklemiyordum bu kadar.Ama sadece 2 tanesi döllendi orta kalitede donduruldu bakalım adetimi bekliyorum kontrol için