- 6 Ağustos 2016
- 8.965
- 35.054
- 548
- 50
Sende aynı ben gibi bulamıyorsunListeyi nerden görebilirz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sende aynı ben gibi bulamıyorsunListeyi nerden görebilirz
Szryk inşallah bu defa tedavin çok güzel gider ve bebişine kavuşYa aslında ilk denememde tutmuştu kalp atışını alamadık diye kürtaj oldum. Sonra iki kere başka bir yerde raporlu yaptırdım ama negatif oldu ikiside. Sonradan hastanenin laboratuvarı ve embriyologları için bir sürü şey duydum. Artık benim şansıma mı yoksa yumurta kalitesizliğinden mi bilmiyorum. Ama tedavi olup benim gibi negatif alan 4 kişiyi biliyorum ordan.
Amin canım inşallahSzryk inşallah bu defa tedavin çok güzel gider ve bebişine kavuş
Merhaba ben 47 yaşındayım bir süredir Bülent traşta tedavi görüyorum ilk muayneye kendisi girdi.Baya umutsuz konuştu yaşımdan dolayı zaten bilerek gittim menopoza yakınım zaten.Prp yi ben sordum işe yarayabilrde olmayabilirde dedi bütün eksileri anlattı.Prp nin menopoz sıkıntılarını azaltmak içinde kullanıldığını söyledi zaten biliyordum.Ben denemeye karar verdim prp yapıldı ve ilaçlar verildi takviyeler.İprp sonrası ilk tedaviye 3.adette başladım 2 yumurtam oluştu 1 tane toplandı 3.gün 3 hücreli olarak donduruldu.Aslında geriden gelen yumurtalar vardı ama yetişemedi.Sonra ikinci toplama yapıldı 1 yumurta toplandı ve döllenmediKızlar adetimin 3. günü tahlil verdim son durumum nedir diye. Amh 0,686 ve fsh da 8 çıkmış. Çok mu kötü durumum bilmiyorumCumartesi gidicem bakalım şu meşhur , tüp bebeğin kitabını yazan dr a
![]()
İnşallah kucağın dolar arkadaşım. Zorlu süreçler. Bana da muhtemelen prp diyecek ama bakalım. Bende 39 yaşındayım yumurta kalitesizliği var. Aslında 7-8 tane toplanıyor yumurtam 3-4 tanesi dölleniyor ve en son 2 tane kalıyor transfere. Eğer olumsuz konuşursa da donasyon düşünüyorum.Merhaba ben 47 yaşındayım bir süredir Bülent traşta tedavi görüyorum ilk muayneye kendisi girdi.Baya umutsuz konuştu yaşımdan dolayı zaten bilerek gittim menopoza yakınım zaten.Prp yi ben sordum işe yarayabilrde olmayabilirde dedi bütün eksileri anlattı.Prp nin menopoz sıkıntılarını azaltmak içinde kullanıldığını söyledi zaten biliyordum.Ben denemeye karar verdim prp yapıldı ve ilaçlar verildi takviyeler.İprp sonrası ilk tedaviye 3.adette başladım 2 yumurtam oluştu 1 tane toplandı 3.gün 3 hücreli olarak donduruldu.Aslında geriden gelen yumurtalar vardı ama yetişemedi.Sonra ikinci toplama yapıldı 1 yumurta toplandı ve döllenmedi.daha sonraki adettede yumurtam vardı 1 tane iyi görünüyordu ama ben az olduğu için tekrar tedaviye bailamadım.2.kez prp yaptırmaya karar verdim ve ilk adetimde tedaviye başladık her zamankinden fazla sayıda yumurtam vardı ve geriden gelenlerde vardı yetişebilcekler gibi görünüyordu.Ve 6 tane yumurtam toplandı çok şaşırdım hiç beklemiyordum bu kadar.Ama sadece 2 tanesi döllendi orta kalitede donduruldu bakalım adetimi bekliyorum kontrol için
Ben normal doğursam da ayrılmam. Merak ederim kim ne yaptı iyi mi bebeklerine kavuştu muAmin canım inşallahTüp bebekle hamile kalsam bile yine bu forumdan ayrılmıycam
![]()
Kesinlikle öyleBen normal doğursam da ayrılmam. Merak ederim kim ne yaptı iyi mi bebeklerine kavuştu mu
Amin canım inşallahTüp bebekle hamile kalsam bile yine bu forumdan ayrılmıycam
![]()
Sizin bu yaşa göre harikaymıs valla. Bazen bende mi prp yapsam diyorum bi yumurtalığım zamansız küçülmeye baslamışMerhaba ben 47 yaşındayım bir süredir Bülent traşta tedavi görüyorum ilk muayneye kendisi girdi.Baya umutsuz konuştu yaşımdan dolayı zaten bilerek gittim menopoza yakınım zaten.Prp yi ben sordum işe yarayabilrde olmayabilirde dedi bütün eksileri anlattı.Prp nin menopoz sıkıntılarını azaltmak içinde kullanıldığını söyledi zaten biliyordum.Ben denemeye karar verdim prp yapıldı ve ilaçlar verildi takviyeler.İprp sonrası ilk tedaviye 3.adette başladım 2 yumurtam oluştu 1 tane toplandı 3.gün 3 hücreli olarak donduruldu.Aslında geriden gelen yumurtalar vardı ama yetişemedi.Sonra ikinci toplama yapıldı 1 yumurta toplandı ve döllenmedi.daha sonraki adettede yumurtam vardı 1 tane iyi görünüyordu ama ben az olduğu için tekrar tedaviye bailamadım.2.kez prp yaptırmaya karar verdim ve ilk adetimde tedaviye başladık her zamankinden fazla sayıda yumurtam vardı ve geriden gelenlerde vardı yetişebilcekler gibi görünüyordu.Ve 6 tane yumurtam toplandı çok şaşırdım hiç beklemiyordum bu kadar.Ama sadece 2 tanesi döllendi orta kalitede donduruldu bakalım adetimi bekliyorum kontrol için
İnşallah o embriyoların içinde sizi sağlıklı evladınız bekliyorMerhaba ben 47 yaşındayım bir süredir Bülent traşta tedavi görüyorum ilk muayneye kendisi girdi.Baya umutsuz konuştu yaşımdan dolayı zaten bilerek gittim menopoza yakınım zaten.Prp yi ben sordum işe yarayabilrde olmayabilirde dedi bütün eksileri anlattı.Prp nin menopoz sıkıntılarını azaltmak içinde kullanıldığını söyledi zaten biliyordum.Ben denemeye karar verdim prp yapıldı ve ilaçlar verildi takviyeler.İprp sonrası ilk tedaviye 3.adette başladım 2 yumurtam oluştu 1 tane toplandı 3.gün 3 hücreli olarak donduruldu.Aslında geriden gelen yumurtalar vardı ama yetişemedi.Sonra ikinci toplama yapıldı 1 yumurta toplandı ve döllenmedi.daha sonraki adettede yumurtam vardı 1 tane iyi görünüyordu ama ben az olduğu için tekrar tedaviye bailamadım.2.kez prp yaptırmaya karar verdim ve ilk adetimde tedaviye başladık her zamankinden fazla sayıda yumurtam vardı ve geriden gelenlerde vardı yetişebilcekler gibi görünüyordu.Ve 6 tane yumurtam toplandı çok şaşırdım hiç beklemiyordum bu kadar.Ama sadece 2 tanesi döllendi orta kalitede donduruldu bakalım adetimi bekliyorum kontrol için
İlk sayfadaki ilk yorumun içinde canımListeyi nerden görebilirz
Yaşınız daha genç sayılır inşallah her şey yolunda giderİnşallah kucağın dolar arkadaşım. Zorlu süreçler. Bana da muhtemelen prp diyecek ama bakalım. Bende 39 yaşındayım yumurta kalitesizliği var. Aslında 7-8 tane toplanıyor yumurtam 3-4 tanesi dölleniyor ve en son 2 tane kalıyor transfere. Eğer olumsuz konuşursa da donasyon düşünüyorum.
Prp nin bir zararı yok tabiki paradan başka imkan varsa denenebilir diye düşünüyorumSizin bu yaşa göre harikaymıs valla. Bazen bende mi prp yapsam diyorum bi yumurtalığım zamansız küçülmeye baslamış
Aynen arı sütü ve avokado için çok iyi diyorlar.Yaşınız daha genç sayılır inşallah her şey yolunda giderevet yumurta sayısından çok kalite önemli benimde orta kalite olduğu için üzgünüm dr ne diycek bekliyorum tekrar toplama masraf güç kalmadı.Hiç bitkisel şeylerde denemedim takviye kullandığım için belki ters etki eder diye .Arı sütü duymuştum ama kullanmadım
İnşallah o embriyoların içinde sizi sağlıklı evladınız bekliyor![]()
Q10 200 mg olan var vitaminler.comda satılıyor istersen solgarda alabilirsin.balık yağının markası Ocean plus.folik asitte bildiğin folik asitÇok teşekkür ederim tavsiyelerin ne icinhangi marka alım pis gaza geldim
sparis vereyim hemen
Canım ilk sayfadaki ilk yorum içinde listeZirkam ben listeyi göremiyorum
Nerde o liste![]()
Hangi ilaç canım?Sabah dr randevum vardı iyi haber sıvı birikmesi yok bitmiş şükürRahim kalınlığını sorduğumda 3/4 mm henüz adetten yeni çıktığınız için çok ince şimdi başlıycak kalınlaşmaya dedi Andrey e gönderdim usg yi doktorla konuşup geri dönecek
Sadece canımı sıkanbugün 2. Kez ne zaman adet oldunuz ne zaman bitti diye sorunca şüphelendim geç olmuşum adet dedi NEDEN
çünkü dr bana ilacı günde 1 kez kullan dedi meğer 3 kez kullanıp 10 gün sonra adet olmam gerekiyormuş
Bugün demez mi benim eksikliğim kusura bakmayın Bu kadar basit bir hatayı nasıl yapar anlam veremedik
bana 1 ay kaybettirdi
Neyse sağlık olsun geç olsun temiz olsunn
![]()
Daha mi uygun orda hemen bakayım canimQ10 200 mg olan var vitaminler.comda satılıyor istersen solgarda alabilirsin.balık yağının markası Ocean plus.folik asitte bildiğin folik asit