Cnmm sağ ol var ol🙏🙏Stres yapmadım sadece kaybettiğim zamana üzüldüm o kadar 😔Andrey döndü Elena sorun yok demiş 23/7 de usg istedi güxel çıkarsa iğne (geçen gün yazdığım) vurulucam aynı gün ve İnşşş 11/08 de kieve gidicez 🙏🙏Budün donörlerimizi de seçtik başladık bakalımm Dualarınızda bana da yer berin ilk donasyon denemem ve diliyorum ki son olsun 2.ye gerek kalmasın 🙏🙏❤️
heyecanli kisimlar bitmis,simdi daha heyecanli gunleri beklemede😄🍀♥️

Havuzu yapıştırır da benim havuzu karşılayacak durumum yok maalesef 😁 Prp yi der evet bende öyle düşü
Bulent hoca ikna eder bastan soyleyeyim😂😂
Yok son bir daha toplama yok yapmam diyerek kendisyle gorusme sonrasi ilac recetesi ile cikmisligim vardir:)hocayi cok severim o ayri..

Kiz bende bilmiyom , böyle oluyormuki kizz benim basima neler acti bu igne böyle vay basima gelenler kuruttuu benii 🤔yarin andreyi aricam ben🤣
Beyzacım zoladex senin yumuranda olan endometriozisi ve eğer varsa kahmindeki adenomiyozisi büzüştürüyor ki bebekleri koyunca rahim kasılmasın
Sen hiç tedirgin olma,onlar sana ultrasyon istediklerinde Elena istediği gibi görürse rahim yumurtayı hemen başlarlar
Unutma bizim hepimizin problemleri aynı değil
Ve tedaviler aynı olamaz

Beyzacım zoladex senin yumuranda olan endometriozisi ve eğer varsa kahmindeki adenomiyozisi büzüştürüyor ki bebekleri koyunca rahim kasılmasın
Sen hiç tedirgin olma,onlar sana ultrasyon istediklerinde Elena istediği gibi görürse rahim yumurtayı hemen başlarlar
Unutma bizim hepimizin problemleri aynı değil
Ve tedaviler aynı olamaz
Sagoll cnmm😘😘güzel anlattin

Back
X