Zazam ben pazar sabahı döndüm zor ve uzundu birde o gün çalışmam gerekti anlayacağın daha tam kendime gelemedim bile ama zor olan şeyin sonu güzel olsun başka bir şey istemem. Benim doktor kontrolüm bayramın ilk günü olması gerekiyor nereden nasıl bulacağım bilemiyorum o gün özeller bile çalışmaz Andrey orada dedim ama illa ozaman dedi. Hayırlı bakalım artık
Zumron sana bir şey açıklayımı,ben bu tedavimde başladığımda hiç kontrole bile gitmedim türkiyede😀,18 gün estrofem kullanıp içimde ne var ne yok hakikaten bilmedim,19 gün Elena baktı ve tamam progesterona başlaya biliriz dedi😍

Andre genelde Türkleri oraya veriyoruz dedi mutfağı kullandırsalar oraya razıyım ama bakalım kısmet artık
Zirkam ne buldun yiyecen😂
Allah sonunu iyi etsin
Ben venedik otelde kaldım,3-5 güne sıkıntı yok,ama 9 güne okadar türk mutfağını özlüyorsun ki snlatamam😂

İlk görüşmeye gittiğimizde S sadesutlu arkadaşım ve eşiyle beraber yemek yedik italyanlar duvarlara vurana kadar 😂😂sohbet ettik o kadar iyi geldi ki 🙏🙏❤️Belki en yakınlarımıza bile anlatamadıklarımızı paylaştıkk❤️❤️ Yoldaş olduk birbirimize 🙏🙏Tarih bugün belli oldu ama gönlümden inşş birileri ile yine denk gelirim diye geçirmiştimm gönlüme göre olduu 🥰🥰
Ayyy gidiyor musun 2 saat okumasam 3 sayfa geciyor takip edemez oldum🤣
Ah guzel o zaman sonuclar , harika😍😍
Tüm kalbimle yanindayim duruballlimmmm🐣🐣🤩🙏🤲🤲

Hayırlı olsun 🙏🏻🙏🏻 Mutluluğunuz katlanarak artsın inşallah 🥰🥰
Bu mesajları gördükçe gerçekten çok heyecanlanıyorumm ne kadar büyük bir kitleyiz aslında.. Keşke sessiz takip eden herkes yazsa paylaşsa yaşadıklarını iyi kötü..
Amin hepimiz çok çok mutlu olalim ınşallah 😍🙏

Cnmm sağ ol var ol🙏🙏Stres yapmadım sadece kaybettiğim zamana üzüldüm o kadar 😔Andrey döndü Elena sorun yok demiş 23/7 de usg istedi güxel çıkarsa iğne (geçen gün yazdığım) vurulucam aynı gün ve İnşşş 11/08 de kieve gidicez 🙏🙏Budün donörlerimizi de seçtik başladık bakalımm Dualarınızda bana da yer berin ilk donasyon denemem ve diliyorum ki son olsun 2.ye gerek kalmasın 🙏🙏❤️
İnşallah ilk atışla goooool olsun😂😂😂🤲

Kızçelerim benide adrey aradı az önce bende inş 10 agustosda Kiev’de olacam ikili transfer yapılacak çok heyecanlandım sanki transfer günü gelmiş gibiyim şu an inş sonucu güzel olur 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
İnşallah güzel olucak
Bence ikili transfer garantili oluyor👍👍

Ben 1/07 de olmuştum bitince de dr a gittim bugün .İlaç kullandın mı adet olmak için anlayamadım
Zaza ile konuşup tarlusal başladım.elena beline kadar olmazsan başla demişti.üstelik iş yerindeki iznimi falanda ayarladım eğer ağustosun 3. haftasına kalırsa ben mahvoldum demektir.onun stresi bastı

Cnmm sağ ol var ol🙏🙏Stres yapmadım sadece kaybettiğim zamana üzüldüm o kadar 😔Andrey döndü Elena sorun yok demiş 23/7 de usg istedi güxel çıkarsa iğne (geçen gün yazdığım) vurulucam aynı gün ve İnşşş 11/08 de kieve gidicez 🙏🙏Budün donörlerimizi de seçtik başladık bakalımm Dualarınızda bana da yer berin ilk donasyon denemem ve diliyorum ki son olsun 2.ye gerek kalmasın 🙏🙏❤️
🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻

Ayyy gidiyor musun 2 saat okumasam 3 sayfa geciyor takip edemez oldum🤣
Ah guzel o zaman sonuclar , harika😍😍
Tüm kalbimle yanindayim duruballlimmmm🐣🐣🤩🙏🤲🤲
Biliyorum canımmmm sağ ol🙏🙏❤️❤️Sıvı gitmiş şükür 🙏 donörü de seçtik bugün nihayet🤣🤣23/07 de usg istediler sonucuna göre ipne vurulucam ve start bericekler inşş 🙏❤️11/08 de orda olmamız gerekiymuşş heyecanlandım🥰🥰Benim de kalbim sizinle ❤️❤️heyecanla bekliyorum güzel haberlerini ve tüm kalbimle inanıyorum ❤️❤️

Zaza ile konuşup tarlusal başladım.elena beline kadar olmazsan başla demişti.üstelik iş yerindeki iznimi falanda ayarladım eğer ağustosun 3. haftasına kalırsa ben mahvoldum demektir.onun stresi bastı
Heyyyy stres yokkk yasakk ‼️‼️‼️Olursunn ilaçlar şaşmıyor bende 4 tane kala adet oldum gerçi yanlış içmişim ama olsunn .

Zirkam ilaç bitince 3-7 gün içinde adet olucan kuzum
Yinede yetişmiyor ayarladığım izine ve sırf benim yüzümden üç kişinin izni zaten değişti mahvoldu.ve orda 9-10 gün kalınacağı için iş başı yapmam gereken zamanda tr de olamayacağım.iş yeri zaten çok sorunlu.bir taraftanda şu var ilacın 19. günü ultrason istiyor işte olursam çektiremem.ben bu yaz 1 hafta çalışıp bir hafta izin yapacam.çalıştığım haftaya denk gelebilir adetime bağlı olarak.ve diğer olumsuz tarafı nöbetler istanbulda değil bodrumda.burda olsa arada kaçardım orda kaçamam.

Biliyorum canımmmm sağ ol🙏🙏❤️❤️Sıvı gitmiş şükür 🙏 donörü de seçtik bugün nihayet🤣🤣23/07 de usg istediler sonucuna göre ipne vurulucam ve start bericekler inşş 🙏❤️11/08 de orda olmamız gerekiymuşş heyecanlandım🥰🥰Benim de kalbim sizinle ❤️❤️heyecanla bekliyorum güzel haberlerini ve tüm kalbimle inanıyorum ❤️❤️
Canimsin 💃🏻💃🏻💃🏻 Insallaaahh guzel haberler veririmmmmm.
Cok heyecanli günler seni bekliyooorr🥰🥰

Back
X