Canim akbank yarin halledilecekmis . Haberlerde duydum genel mudur kimseyi magdur etmiycez diyor saka gibi yaaaa hangi devirdeyiz hangi yuzyildayiz atmler hicbisey calismiyor
eski bankacıyım,hemi de akbank😃😃 ben onlar ölüyorum dese inanmam..ama evet yarın cekilir para heralde.
ama cidden rezalet.herbir islemini bilmesem ve arkadadlarim orda olmasa,tövbee calismAm o bankaylaa..

Merhabalar ben de temmuzda kibrista nakil olucam. Saglikli mutlu bebekler olacaksa hayatlarimiza katilsinlar insallah. Yorumlarinizi okuyorum.buraya yazmasak da yalniz degiliz. Umarim saglikli huzurlu bebekler hayirlisiyla hayatimiza katilirlar😊
Hayirlisi olsun senin kac temmuz tatlim umarim hersey istedigin gibi olsun senin de guzel haberlerin olur insallah.

Tamam güzel diyorsun da zazam ultrason sonucunu bize bildireceksin dediler sonuç olarak onlara ne diyeceğim 🤣🤣🤣
tamam işte orda 19.gün elena bakmış.Biz elenaya baktıramadığımız için bizde burdan ultrason istiyorlar.Öncesinde zaten baktırmaya gerek yok zazada baktırmamış tatlım.

eski bankacıyım,hemi de akbank😃😃 ben onlar ölüyorum dese inanmam..ama evet yarın cekilir para heralde.
ama cidden rezalet.herbir islemini bilmesem ve arkadadlarim orda olmasa,tövbee calismAm o bankaylaa..
Ben bekarlik zamanindan mimliyim akbanktan 😁😁😁 o yuzden akbank deyince tuylerim diken diken oluyor benim kuzenin biride akbankta müdür o bile tirlatti bankayi degistirdi vallahi😁😁. Duzelcek yarin deyip duruyorlar insanlara insallah oyle olur.

Herkese merhaba..
Ben İzmirli arkadaş.
Herkese umut olduysa ne güzel ne mutlu. Ben pek yapamıyorum böyle paylaşımlar. Ama her yazdığınızı gözlerim dolarak, merakla, umutlanarak okuyordum. Biliyorum Zaza74 saysinde (ben yazmasamda) dualarınızda bende vardım. Ama inanın sizde benim dualarımdaydiniz ve dualarimdasiniz.
evet sonucum 1354 çıktı. Teste kadar kanamaydı beklemeydi omuzlarımda tonlarca ağırlık var gibiydi. Sonuç’u öğrenmem ile sanırım bir anda bi hafiflik geldi. Farklı hisler farklı duygular şöleni yaşadım. Şimdi daha da fazla dualarimdasiniz. Allah isteyen herkese kucağına almayı nasip eder insallah.
helal olsun sana sonuçta bu yolda zafere ulaştın darısı doğuma inşallah canım.Böyle kaçak göçek köşelerde gizlenme artık.adın izmirli kız kaldı.Yakında herkes nick değiştirecek burda başta azşekerli (latte) , sonrada beyza(zoladex), bu arada Z Zaza74 bence sende ana diye değiştir.Hem ana oluyorsun hem burdaki herkese resmen annelik yapıyorsun.

Kizlarr masaalah sayfamizi rabbim nazarlardan korusun 🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿 cogumuz hamile cogumuz transfer sonucunu cogumuzda transfer icin bekliyoruz valla insanin ici kipir kipir oluyor bebis haberleri geldikce umut oluyor bizlere rabbim kem gozlerden uzak tutsun. 🧿🧿🧿🧿🧿🧿 tü tü massallah 🧿🧿🧿🧿🧿🧿 gelsiiin baby showerler yakinda cok YAKINDA ❤❤❤❤😍😍😍😍😍

Hemen
Sabah:
Prolutex25mg*1-göbekten
Estrofem 1
Probiyotik 1
Vitamin E 1
Folik asit 1
Duphaston 1
Utrojestan fitil 200 mg 1
Öğlen:
Estrofen 1
Utrojestan fitil200 mg 1
Cleksan 0.4 1 göbekten
Akşam:
Vitamin E 1
Coraspirin 100 mg 1
Prednol 8 mg 1
Duphaston 1
Estrofem 1
Gece:4.00
Estrofem1
Utrojestan fitil 1
3 günde bir oksiprogesteron 2 ampul popodan
Haftada bir İVİG serum
Birde transfer gününden haftada 1 Pregnyl 5000
popodan
Pregnyl pazartesi sonuncuydu
İvig serum 2 tane kaldı
Çok şükür oda bitiyor😳
senin ev aslında ecza deposu olmuş canım.İlaç bulamayan zazanın evine baksın kesin vardır :))

Ben bekarlik zamanindan mimliyim akbanktan 😁😁😁 o yuzden akbank deyince tuylerim diken diken oluyor benim kuzenin biride akbankta müdür o bile tirlatti bankayi degistirdi vallahi😁😁. Duzelcek yarin deyip duruyorlar insanlara insallah oyle olur.
bankacilik genel olarak deli işi..hele son yıllardA..ben 10 sene calistim,aman amannn diyim😒

helal olsun sana sonuçta bu yolda zafere ulaştın darısı doğuma inşallah canım.Böyle kaçak göçek köşelerde gizlenme artık.adın izmirli kız kaldı.Yakında herkes nick değiştirecek burda başta azşekerli (latte) , sonrada beyza(zoladex), bu arada Z Zaza74 bence sende ana diye değiştir.Hem ana oluyorsun hem burdaki herkese resmen annelik yapıyorsun.
kız sadesütlü latte🤣 benim bey saolsun,buraya da yetti😂😂

Merhabalar ben de temmuzda kibrista nakil olucam. Saglikli mutlu bebekler olacaksa hayatlarimiza katilsinlar insallah. Yorumlarinizi okuyorum.buraya yazmasak da yalniz degiliz. Umarim saglikli huzurlu bebekler hayirlisiyla hayatimiza katilirlar😊
hayırlı olsun canım inş işin gücün rast gitsin tarih ver dua edelim destek olmaya çalışalım.Hepimiz o gün kimin işlemi var ise o gün o kişi oluyoruz.Biz kocaman bir aileyizzzzzzz

ama bende degistiriyim yaa,az sekerli icmem ki ben😂😂😂

Kızlar üşenmedim kadınlar klübüne yazdığım ilk mesajımı buldum🤣🤣🤣
Ama eski mesajları okudukca içim yandı
İnşallah eskide kaldı❤️
canım bu yine hormon kafası belli oldu.Anneme doktor yaşadıklarını deftere yaz dedi.Annemde yazdı.Sonra okuyup okuyup vay ben neler yaşamışım deyip ağlıyordu seninkide o hesap olmuş.Şampiyon o günler çok ama çok geride kaldı artık.Üzme şu bebişleri.Annelik yap onları koru, mutlu et :))

Back
X