- 1 Mayıs 2013
- 347
- 925
- 303
Zazam allah razı olsun canımsın inşallahkuzum ayak üşümesi ara sıra oluyor geçiyor oda 6-7 günden sonra
Çok erken
Birde her kesin ayağı üşümüyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zazam allah razı olsun canımsın inşallahkuzum ayak üşümesi ara sıra oluyor geçiyor oda 6-7 günden sonra
Çok erken
Birde her kesin ayağı üşümüyor
eski bankacıyım,hemi de akbankCanim akbank yarin halledilecekmis . Haberlerde duydum genel mudur kimseyi magdur etmiycez diyor saka gibi yaaaa hangi devirdeyiz hangi yuzyildayiz atmler hicbisey calismiyor
olur hemen bir sütun açıyorum :))Senin listeye ekleyelim![]()
rus hacker grubu yaptı diyorlar zarar büyükmüş.eski bankacıyım,hemi de akbankben onlar ölüyorum dese inanmam..ama evet yarın cekilir para heralde.
ama cidden rezalet.herbir islemini bilmesem ve arkadadlarim orda olmasa,tövbee calismAm o bankaylaa..
Hayirlisi olsun senin kac temmuz tatlim umarim hersey istedigin gibi olsun senin de guzel haberlerin olur insallah.Merhabalar ben de temmuzda kibrista nakil olucam. Saglikli mutlu bebekler olacaksa hayatlarimiza katilsinlar insallah. Yorumlarinizi okuyorum.buraya yazmasak da yalniz degiliz. Umarim saglikli huzurlu bebekler hayirlisiyla hayatimiza katilirlar![]()
hayır yapılmadı regl olursam inş tedavim başlayacak.Bende zaten menapoz sorunu var.Yumurta desen zaten yok.Tavuklar benden iyi yumurtluyorMerhaba, konunuza yeni denk geldim dikkatimi çekti. Son durumunuz nedir acaba transfer yaptırdınız mı?![]()
swift ücreti öder transfer yaparsın en kötü ihtimalleayy kızlar buarada sinirlerim cok bozuldu.Akbank calismio iki gundur,yarin ve cumada calişmazsa napicaz bilmiyorum.butun paramiz ordatl de euro daa.pazar gunu ucak.ooofffff..
ağzına sağlıkvalllaa arkadaş nedir bu cektiğimiz
stresimiz azmış gibi bide bu seylerle uğraşıyoruz.
yalnız senin durumda sağlam küfürlükmüş pardon da![]()
tamam işte orda 19.gün elena bakmış.Biz elenaya baktıramadığımız için bizde burdan ultrason istiyorlar.Öncesinde zaten baktırmaya gerek yok zazada baktırmamış tatlım.Tamam güzel diyorsun da zazam ultrason sonucunu bize bildireceksin dediler sonuç olarak onlara ne diyeceğim![]()
Ben bekarlik zamanindan mimliyim akbanktaneski bankacıyım,hemi de akbankben onlar ölüyorum dese inanmam..ama evet yarın cekilir para heralde.
ama cidden rezalet.herbir islemini bilmesem ve arkadadlarim orda olmasa,tövbee calismAm o bankaylaa..
Bende de yok hatta ve hatta hicbirsey yokKuzlar benim canım sıkıldı ayaklarım hşç üşümüyor aksine pazartesi transfer olmuştum tutmadı mi acaba?
helal olsun sana sonuçta bu yolda zafere ulaştın darısı doğuma inşallah canım.Böyle kaçak göçek köşelerde gizlenme artık.adın izmirli kız kaldı.Yakında herkes nick değiştirecek burda başta azşekerli (latte) , sonrada beyza(zoladex), bu arada Z Zaza74 bence sende ana diye değiştir.Hem ana oluyorsun hem burdaki herkese resmen annelik yapıyorsun.Herkese merhaba..
Ben İzmirli arkadaş.
Herkese umut olduysa ne güzel ne mutlu. Ben pek yapamıyorum böyle paylaşımlar. Ama her yazdığınızı gözlerim dolarak, merakla, umutlanarak okuyordum. Biliyorum Zaza74 saysinde (ben yazmasamda) dualarınızda bende vardım. Ama inanın sizde benim dualarımdaydiniz ve dualarimdasiniz.
evet sonucum 1354 çıktı. Teste kadar kanamaydı beklemeydi omuzlarımda tonlarca ağırlık var gibiydi. Sonuç’u öğrenmem ile sanırım bir anda bi hafiflik geldi. Farklı hisler farklı duygular şöleni yaşadım. Şimdi daha da fazla dualarimdasiniz. Allah isteyen herkese kucağına almayı nasip eder insallah.
senin ev aslında ecza deposu olmuş canım.İlaç bulamayan zazanın evine baksın kesin vardır :))Hemen
Sabah:
Prolutex25mg*1-göbekten
Estrofem 1
Probiyotik 1
Vitamin E 1
Folik asit 1
Duphaston 1
Utrojestan fitil 200 mg 1
Öğlen:
Estrofen 1
Utrojestan fitil200 mg 1
Cleksan 0.4 1 göbekten
Akşam:
Vitamin E 1
Coraspirin 100 mg 1
Prednol 8 mg 1
Duphaston 1
Estrofem 1
Gece:4.00
Estrofem1
Utrojestan fitil 1
3 günde bir oksiprogesteron 2 ampul popodan
Haftada bir İVİG serum
Birde transfer gününden haftada 1 Pregnyl 5000
popodan
Pregnyl pazartesi sonuncuydu
İvig serum 2 tane kaldı
Çok şükür oda bitiyor![]()
aayyy benim bebek param ve milletin hakki dursun da sabancı umrumda degilrus hacker grubu yaptı diyorlar zarar büyükmüş.
bankacilik genel olarak deli işi..hele son yıllardA..ben 10 sene calistim,aman amannn diyimBen bekarlik zamanindan mimliyim akbanktano yuzden akbank deyince tuylerim diken diken oluyor benim kuzenin biride akbankta müdür o bile tirlatti bankayi degistirdi vallahi
. Duzelcek yarin deyip duruyorlar insanlara insallah oyle olur.
kız sadesütlü lattehelal olsun sana sonuçta bu yolda zafere ulaştın darısı doğuma inşallah canım.Böyle kaçak göçek köşelerde gizlenme artık.adın izmirli kız kaldı.Yakında herkes nick değiştirecek burda başta azşekerli (latte) , sonrada beyza(zoladex), bu arada Z Zaza74 bence sende ana diye değiştir.Hem ana oluyorsun hem burdaki herkese resmen annelik yapıyorsun.
hayırlı olsun canım inş işin gücün rast gitsin tarih ver dua edelim destek olmaya çalışalım.Hepimiz o gün kimin işlemi var ise o gün o kişi oluyoruz.Biz kocaman bir aileyizzzzzzzMerhabalar ben de temmuzda kibrista nakil olucam. Saglikli mutlu bebekler olacaksa hayatlarimiza katilsinlar insallah. Yorumlarinizi okuyorum.buraya yazmasak da yalniz degiliz. Umarim saglikli huzurlu bebekler hayirlisiyla hayatimiza katilirlar![]()
ama bende degistiriyim yaa,az sekerli icmem ki benhelal olsun sana sonuçta bu yolda zafere ulaştın darısı doğuma inşallah canım.Böyle kaçak göçek köşelerde gizlenme artık.adın izmirli kız kaldı.Yakında herkes nick değiştirecek burda başta azşekerli (latte) , sonrada beyza(zoladex), bu arada Z Zaza74 bence sende ana diye değiştir.Hem ana oluyorsun hem burdaki herkese resmen annelik yapıyorsun.
canım bu yine hormon kafası belli oldu.Anneme doktor yaşadıklarını deftere yaz dedi.Annemde yazdı.Sonra okuyup okuyup vay ben neler yaşamışım deyip ağlıyordu seninkide o hesap olmuş.Şampiyon o günler çok ama çok geride kaldı artık.Üzme şu bebişleri.Annelik yap onları koru, mutlu et :))Kızlar üşenmedim kadınlar klübüne yazdığım ilk mesajımı buldum
Ama eski mesajları okudukca içim yandı
İnşallah eskide kaldı![]()