Kuzlar benim canım sıkıldı ayaklarım hşç üşümüyor aksine pazartesi transfer olmuştum tutmadı mi acaba?
canım her belirti herkesde olacak diye bişey yok ki.Benim ilk gebeliğimde zerre kadar bulantım olmadı.3,5 ay gayet rahattım sadece uykum vardı.Takılma ayak üşümesi olayına.Relaks

ama bende degistiriyim yaa,az sekerli icmem ki ben😂😂😂
niye nick name yaptın o zaman canım.Allahım el alem deliye hasret biz akıllıya.Tamam canım sen nasıl seviyorsan söyle öyle deriz sana.Olmadı kazene yazarız. yazık bu kıza az şekerli içmezmiş deriz ( küstürmüyorum değil mi)

Hanımlar bişi merak ediyorum bilgisi olan cevaplayabilirse sevinirim..
Kolajen (toz form) kullanmak istiyorum transfere kadar. Transferim eylülde. Ters bi tepki falan yapar mı?
Tamamen cilt canlılığı, dinçlik ve sporuma katkı için.. tedaviye katkı sağlayacağını düşündüğümden değil.. Ztn 2 ay boyunca bi ilacımda yok zoladexi oldum beklemedeyim..

Doktoruma sordum ne gerek var niye kullanıyorsun yaşın genç gibi bi yorum yaptı ama net bişi söylemedi kullan yanda kullanma gibi ama sıcak bakmadı pek bence.

aayyy benim bebek param ve milletin hakki dursun da sabancı umrumda degil🤣hattaa yediklerine saysinlar😡
sabancıyı katmayaydın iyiydi :), canım 150.000 tl ye kadar olan bütün hesaplar devler güvencesinde değilmi lattem.Üstelik paşa paşa ödenecek hesaplardaki bakiyeler.Sorunu kısa sürede çözmek zorundalar çünkü çok büyük bir prestij ve güven kaybı var ortada

Hanımlar bişi merak ediyorum bilgisi olan cevaplayabilirse sevinirim..
Kolajen (toz form) kullanmak istiyorum transfere kadar. Transferim eylülde. Ters bi tepki falan yapar mı?
Tamamen cilt canlılığı, dinçlik ve sporuma katkı için.. tedaviye katkı sağlayacağını düşündüğümden değil.. Ztn 2 ay boyunca bi ilacımda yok zoladexi oldum beklemedeyim..

Doktoruma sordum ne gerek var niye kullanıyorsun yaşın genç gibi bi yorum yaptı ama net bişi söylemedi kullan yanda kullanma gibi ama sıcak bakmadı pek bence.
tedavi sürecine olumlu yada olumsuz etki anlamında yapılmış bir çalışma var mı?Ben olsam önce ona bakar ona göre karar verirdim.Belkide doktorunda bu sebeple pek ılımlı yaklaşmamış olabilir

niye nick name yaptın o zaman canım.Allahım el alem deliye hasret biz akıllıya.Tamam canım sen nasıl seviyorsan söyle öyle deriz sana.Olmadı kazene yazarız. yazık bu kıza az şekerli içmezmiş deriz ( küstürmüyorum değil mi)
eskiden oyle icerdim cunku.zaten canim hitabini degistirmene gerek yok ben nick i degistirmeden😂 kazenlik bi durum yok,ben drgistirebiliyrm hem☺️yaziklik bi durumda degil yahuu😂😂😂

Arkadaşlar selam,
Bthgc sonucum:1954 çıktı. Galiba hamileyimmm 😅😅
Kısacası benim hikayem; Doktorumun Kasım 2020 de yumurta donasyonu önerisi ile başladı.. Araştırma yaparken karşıma kadınlar kulubü çıktı. Sessiz sessiz takip ederken, aklım Kıbrıs konusunda karışıktı daha da bi çok karıştı.. içime sinmeyen anlayamadığım şeyler vardı.. Öyle ki; eşim Kıbrıs'a materyal vermek için Havalimanına doğru yola çıkmışken; aradım ve geri dönmesini, bu tedaviyi istemediğimi, vazgeçtiğimi söyledim. 5-6 ay konuyu bir daha açmadık. Derken; siteye daha sık girmeye başladım, o sıralarda Zaza'nın mesajları dikkatimi çekti. Z Zaza74 'nın Kiev'e ilk ziyaret için gidişi, oradan yaptığı paylaşımlar, izlenimler sayesinde içime sinen zihnimde eğreti kalmayan bir şeyler oluştu.
Zazacığımın sayesinde biotexcomdan haberdar olduk, derken denemeye değer dedik ve biz de rotayı Kieve'e çevirdik.
Rabbim nasip ederse ki inşaallah eder bu yolculuğun keyfine vara vara yaşayacağız.
Rabbim sizlere de en kısa sürede bu mucizevi güzel mutluluğu yaşatsın inşaallah 🙏🙏🤲🤲🤲
Z Zaza74 Zazacım; kıymetli paylaşımların, yakınlığın ve ilgin için sonsuz teşekkürler 💐🙏💖
Ablacım maşallah, harika sonuc♥️💙
Abla senle taşıdığımızda hissetmiştim olacağını, cok tatli bir anne olacaksin Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin🤲

Kızlarcım ben bulantıların esiriyim şu aralar iki güne bir acildeyim bebişkolar beni ele geçirdiler🥺 pozitif haberi alanlara mutluluklar, transfer olanlara hayırlı güzel pozitif haberler, tedavi bekleyenlere bolca sabır ve tatlı heyecanlar diliyorum 😍 Yarın kalp atışına gidiyorum dualarınıza talibim ve dualarımdasınız🥰
Çok güzel, bizi de haberdar et lütfen, senin kadar olmasa da biz de heyecanla bekliyoruz güzel haberlerini. Bulantılarin da üçüncü ayda bitecektir biraz sabır bu da hamileliğin cilveleri işte 🥰❤️

Z Zaza74 cancağızım geriye dönüp bakma, o negatif enerjiyi kendine çekme. Bitti geçti o günler şimdi önünde şahane bir yol var sen o yolda önüne bakarak yürü. Üzülüp bebeklerini de strese sokma.
İyi aklında tutuyorsun o ilaç reçetesini ben olsam karıştırdım 😅 bir de bu kadar ilaçtan sonra hala yemek yiyebiliyor musun acaba 😁 insanın karnı doyar ya, bildiğin bir tabak ilaç 😆😆

Back
X