KIZLAR YARIN P Ponciknasip 'İN TRANSFER GÜNÜ.CANIM ŞİMDİDEN ALLAH RAST GETİRSİN İNŞALLAH CANINA YAPIŞSINLAR.
P pandaaa CANIM KALP ATIŞI RANDEVUNU SONUCUNU YAZ BİZE İKİZ Mİ TEKMİ SENİN BEBİŞLER.
Canim❤ Allah razi olsun ins.. kizlar duanizda unutmayin ins🙏🥰

tedavi sürecine olumlu yada olumsuz etki anlamında yapılmış bir çalışma var mı?Ben olsam önce ona bakar ona göre karar verirdim.Belkide doktorunda bu sebeple pek ılımlı yaklaşmamış olabilir
İşte hiç bir çalışma yok 🤷🏻‍♀️
Neyse şu dönemde vücuda alışkın olmadığı bir şey vermeyeyim dengesi şaşmasın 😕

tamam işte orda 19.gün elena bakmış.Biz elenaya baktıramadığımız için bizde burdan ultrason istiyorlar.Öncesinde zaten baktırmaya gerek yok zazada baktırmamış tatlım.
Zirkam ama ben bir delilik yaptım😂
Ama onuda söyleyim,okadar çok hazırlık yaptımki artık nasıl olacağındanda haberdardım😄

aahh nasil hayranim sanA💪👏👏 azmin istikrarin vallaa sonuna kdar helal olsun♥️
ayricaaa her türlü kahve delisiyim😍 barista eğitimim bilee var🥰
Canim cok tesekkur ederim🥰🥰🥰🥰🥰 bebis icin gitti kilolar😊😊🤗🤗🤗🤗 bendeeeeee kahvesiz yapamayanlardanim insanlar spora termoslarla su götürür ben termos icinde kahve götürüyorum😁😁

Hanımlar bişi merak ediyorum bilgisi olan cevaplayabilirse sevinirim..
Kolajen (toz form) kullanmak istiyorum transfere kadar. Transferim eylülde. Ters bi tepki falan yapar mı?
Tamamen cilt canlılığı, dinçlik ve sporuma katkı için.. tedaviye katkı sağlayacağını düşündüğümden değil.. Ztn 2 ay boyunca bi ilacımda yok zoladexi oldum beklemedeyim..

Doktoruma sordum ne gerek var niye kullanıyorsun yaşın genç gibi bi yorum yaptı ama net bişi söylemedi kullan yanda kullanma gibi ama sıcak bakmadı pek bence.
Kollajen genç insanlara ek takviye genelde spor yapanlara veririm,ama senin gibi tatlı genç kızlar illa ki kollajen cildime istiyorum dediklerinde yine kırmam veririm🤣
Sadece çok yüksek doz alma
Aldıysan yüksek doz haftada 2 defa iç
Akşam saatlerinde tüket
Sabah saatlerindede probiyotik kullan🥰

Yol arkadaşlarım merhabalar ,bende gizli takipçilerdenim 😊sayfamız çok aktif yetişemiyorum bazen, ama okuduklarımın hepsine teker teker dua ediyorum Regl oldum bugün ve tedaviye başlayacağız hayırlısıyla artik o yüzden gün yüzüne çıkma vakti geldi 😁 dualarınızda bana da yer verirseniz çok mutlu olurum 🙏

Yol arkadaşlarım merhabalar ,bende gizli takipçilerdenim 😊sayfamız çok aktif yetişemiyorum bazen, ama okuduklarımın hepsine teker teker dua ediyorum Regl oldum bugün ve tedaviye başlayacağız hayırlısıyla artik o yüzden gün yüzüne çıkma vakti geldi 😁 dualarınızda bana da yer verirseniz çok mutlu olurum 🙏
Asya merve seni hatirliyorum daha once takipteydin karistirmiyorsam eger bir yorumda vardi senin begenilerde vardin tamam hatirladim tedavi icin karar asamasindaydin cok sevindim karar verdigine canim hayirli olsun cook sevindim buna dualarimiz seninle 🙏🙏🙏🙏

hayirli uğurlu olsun tedavin🥰 nerde baslıyorsunuz

Asya merve seni hatirliyorum daha once takipteydin karistirmiyorsam eger bir yorumda vardi senin begenilerde vardin tamam hatirladim tedavi icin karar asamasindaydin cok sevindim karar verdigine canim hayirli olsun cook sevindim buna dualarimiz seninle 🙏🙏🙏🙏
Evet cnm doğru hatırladın, ben sana özelden yazmıştım ordan hatırlamışsındır 😊 evet geçen ay netleştirdim artık .Senin merkezdeyim gynolife da bende. enis beye haber vericem birazdan baslayalim tedaviye diye ,transfer bayrama denk gelir büyük ihtimal.

Back
X