Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminnn cümlemize rabbim hayırlısı neyse onu versin onu yaşatsın bizler güçlü kadınlarız inanıyorum hepimiz anne olacağızİnşallah kendiliğinden olur canım hiç tedavilerle uğraşman gerekmez![]()
Canim❤ Allah razi olsun ins.. kizlar duanizda unutmayin insKIZLAR YARIN P Ponciknasip 'İN TRANSFER GÜNÜ.CANIM ŞİMDİDEN ALLAH RAST GETİRSİN İNŞALLAH CANINA YAPIŞSINLAR.
P pandaaa CANIM KALP ATIŞI RANDEVUNU SONUCUNU YAZ BİZE İKİZ Mİ TEKMİ SENİN BEBİŞLER.
Amin inşaallah, DenizcimAblacım maşallah, harika sonuc
Abla senle taşıdığımızda hissetmiştim olacağını, cok tatli bir anne olacaksin Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin![]()
İşte hiç bir çalışma yoktedavi sürecine olumlu yada olumsuz etki anlamında yapılmış bir çalışma var mı?Ben olsam önce ona bakar ona göre karar verirdim.Belkide doktorunda bu sebeple pek ılımlı yaklaşmamış olabilir
Hakkınızda hayırlısı olsun, Allah en kısa zamanda bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.hayır yapılmadı regl olursam inş tedavim başlayacak.Bende zaten menapoz sorunu var.Yumurta desen zaten yok.Tavuklar benden iyi yumurtluyor
Zirkam ama ben bir delilik yaptımtamam işte orda 19.gün elena bakmış.Biz elenaya baktıramadığımız için bizde burdan ultrason istiyorlar.Öncesinde zaten baktırmaya gerek yok zazada baktırmamış tatlım.
Sibrama soruyordum hiç bir belirtim yok diyordu,tutunma kanaması yok diyordu sonucu dün gördünüzBende de yok hatta ve hatta hicbirsey yok![]()
Canim cok tesekkur ederimaahh nasil hayranim sanAazmin istikrarin vallaa sonuna kdar helal olsun
![]()
ayricaaa her türlü kahve delisiyimbarista eğitimim bilee var
![]()
Kollajen genç insanlara ek takviye genelde spor yapanlara veririm,ama senin gibi tatlı genç kızlar illa ki kollajen cildime istiyorum dediklerinde yine kırmam veririmHanımlar bişi merak ediyorum bilgisi olan cevaplayabilirse sevinirim..
Kolajen (toz form) kullanmak istiyorum transfere kadar. Transferim eylülde. Ters bi tepki falan yapar mı?
Tamamen cilt canlılığı, dinçlik ve sporuma katkı için.. tedaviye katkı sağlayacağını düşündüğümden değil.. Ztn 2 ay boyunca bi ilacımda yok zoladexi oldum beklemedeyim..
Doktoruma sordum ne gerek var niye kullanıyorsun yaşın genç gibi bi yorum yaptı ama net bişi söylemedi kullan yanda kullanma gibi ama sıcak bakmadı pek bence.
Ufak bir karisiklik olmus sanirsam 29 temmuz gidişsenin transferin 20 temmuz değil mi?
Asya merve seni hatirliyorum daha once takipteydin karistirmiyorsam eger bir yorumda vardi senin begenilerde vardin tamam hatirladim tedavi icin karar asamasindaydin cok sevindim karar verdigine canim hayirli olsun cook sevindim buna dualarimiz seninleYol arkadaşlarım merhabalar ,bende gizli takipçilerdenimsayfamız çok aktif yetişemiyorum bazen, ama okuduklarımın hepsine teker teker dua ediyorum Regl oldum bugün ve tedaviye başlayacağız hayırlısıyla artik o yüzden gün yüzüne çıkma vakti geldi
dualarınızda bana da yer verirseniz çok mutlu olurum
![]()
Sor canim benimBugun başladım bir bardak ictim sadece
Eşimde kızdı ictim diye . Ben bi sorayım doktoruma.
Yepyeni donorle daha hayirli olacak tamaram bunu yurekten hissediyorumİyiyim canım 3 ay beklemem gerekiyormuş bekliyorum öylece. Dondurulmuş embriyom kalmadı herseye yeniden başlayacağım.
Hadi insallah hersey istedigin gibi olsun tatlim dualarim seninleCanim❤ Allah razi olsun ins.. kizlar duanizda unutmayin ins![]()
hayirli uğurlu olsun tedavinYol arkadaşlarım merhabalar ,bende gizli takipçilerdenimsayfamız çok aktif yetişemiyorum bazen, ama okuduklarımın hepsine teker teker dua ediyorum Regl oldum bugün ve tedaviye başlayacağız hayırlısıyla artik o yüzden gün yüzüne çıkma vakti geldi
dualarınızda bana da yer verirseniz çok mutlu olurum
![]()
ahhh insallaahh bigun kk partisi yaparizz bebekli- göbekli,belki ozaman iceriz karsılıklı hep beraberCanim cok tesekkur ederimbebis icin gitti kilolar
bendeeeeee kahvesiz yapamayanlardanim insanlar spora termoslarla su götürür ben termos icinde kahve götürüyorum
![]()
Evet cnm doğru hatırladın, ben sana özelden yazmıştım ordan hatırlamışsındırAsya merve seni hatirliyorum daha once takipteydin karistirmiyorsam eger bir yorumda vardi senin begenilerde vardin tamam hatirladim tedavi icin karar asamasindaydin cok sevindim karar verdigine canim hayirli olsun cook sevindim buna dualarimiz seninle![]()
Gynolife da murat bey de arkadaşımhayirli uğurlu olsun tedavinnerde baslıyorsunuz