Disardan gizlice okuyup takip eden arkadaslara sesleniyorum bende oyleydim ilk tedavimden once acaba yazsam mi diye dusunculerim oldu empati kurabiliyorum ben iyiki yazmisim iyiki uye olmusum diyorum cok sey ogrendim size tek bisey soyleyeyim çıkın çıkın gelin bacim bizim sayfada herkese yer var😉😉😉😉😉❤❤❤❤❤

hersey gönlünüze göre ilerlesin insallah🤲 temmyz-ağustos yoğunlaşıyor vallaa🤭
Aynen öyle görünüyor ,çoğunluk temmuz ağustos galiba ben özellikle yaz tatilin girmesini bekledim zaten kaç aydır beklemedeydim 😊.hamile arkadaslarimiz da çok sayfada inşallah bir daha ki ayda bizde onlara ekleniriz 🙏

Evet cnm doğru hatırladın, ben sana özelden yazmıştım ordan hatırlamışsındır 😊 evet geçen ay netleştirdim artık .Senin merkezdeyim gynolife da bende. enis beye haber vericem birazdan baslayalim tedaviye diye ,transfer bayrama denk gelir büyük ihtimal.
Kiz unuturmuyum daha sonra yazmadin dedimki herhalde karar vermedi kismet buguneymis seni gordugume sevindim sende benim dualarimdasin herzaman ben seni eylul ayi filan gider düşünmüştüm iyi yapmissin karar vermekle cok sevindim canim insallah hayirli olacagina inaniyorum ben yurekten🙏🙏🙏🙏

Aynen öyle görünüyor ,çoğunluk temmuz ağustos galiba ben özellikle yaz tatilin girmesini bekledim zaten kaç aydır beklemedeydim 😊.hamile arkadaslarimiz da çok sayfada inşallah bir daha ki ayda bizde onlara ekleniriz 🙏
Insallahhh kuzum bizlerde hepimizde ekleniriz hamileler listesine

Keske denk gelseydik sen karar vermemistin o zaman ben temmuz sonu orda olucam insallah
Ben 2 merkez arasında kararsızdım, özelden senle konuştuğum gibi 3 4 arkadaşla yazıştık, merkezlerle de görüşünce tekrar haziranda netleştirdim artık. Ben de temmuz sonu gibi dönerim heralde kıbrıstan, belki denk geliriz senin tarih belli mi

Kiz unuturmuyum daha sonra yazmadin dedimki herhalde karar vermedi kismet buguneymis seni gordugume sevindim sende benim dualarimdasin herzaman ben seni eylul ayi filan gider düşünmüştüm iyi yapmissin karar vermekle cok sevindim canim insallah hayirli olacagina inaniyorum ben yurekten🙏🙏🙏🙏
Tekrar rahatsız etmiyim demistim 😊bende bu sefer çok inanarak başladım,🙏geçen sene eylülde aslında ben gidiyordum kibrisa her şey hazırdı, uçak seferim iptal edildi o yuzden gidememiştim( o zaman başka merkezdeydim ).simdi tekrar başladık bakalım en baştan .inşallah hepimiz için en güzeli olur arkadaşım, ben senin adına da çok ınanıyorum bu sefer 🙏🙏

Tekrar rahatsız etmiyim demistim 😊bende bu sefer çok inanarak başladım,🙏geçen sene eylülde aslında ben gidiyordum kibrisa her şey hazırdı, uçak seferim iptal edildi o yuzden gidememiştim( o zaman başka merkezdeydim ).simdi tekrar başladık bakalım en baştan .inşallah hepimiz için en güzeli olur arkadaşım, ben senin adına da çok ınanıyorum bu sefer 🙏🙏
Rahatsiz etmek ne demek kuzum askolsun bildigim kadariyla herzaman elimden geldigince yardimci olurum . hepimiz bu yollardan gectik hepimiz birbirimizi cok iyi anlariz .cok sevindim tedavin icin insallah bu sefer bende unutluyum canim.

Ben 2 merkez arasında kararsızdım, özelden senle konuştuğum gibi 3 4 arkadaşla yazıştık, merkezlerle de görüşünce tekrar haziranda netleştirdim artık. Ben de temmuz sonu gibi dönerim heralde kıbrıstan, belki denk geliriz senin tarih belli mi
Benimde canim 29 temmuz agustos basi orda olucam allah nasip kismet ederse canim

Bende sinsi sinsi okuyanlardanım :KK76: her duanıza en içten halimle amin dedim :dua: Neler yaşamışsınız ne emekler vermişsiniz son olsun inşallah :dua:Anne olmak uğruna emek harcayan göz yaşı döken tüm hanım arkadaşlarım emeklerinin karşılığını çifter çifter alsın inşallah :dua:
Bu arada eşimi de ikna etmişken 3-4 ay sonrasına bende aranızdayım ufak ufak notlarımı almaya başladım bile :KK76:

Herkese merhaba..
Ben İzmirli arkadaş.
Herkese umut olduysa ne güzel ne mutlu. Ben pek yapamıyorum böyle paylaşımlar. Ama her yazdığınızı gözlerim dolarak, merakla, umutlanarak okuyordum. Biliyorum Zaza74 saysinde (ben yazmasamda) dualarınızda bende vardım. Ama inanın sizde benim dualarımdaydiniz ve dualarimdasiniz.
evet sonucum 1354 çıktı. Teste kadar kanamaydı beklemeydi omuzlarımda tonlarca ağırlık var gibiydi. Sonuç’u öğrenmem ile sanırım bir anda bi hafiflik geldi. Farklı hisler farklı duygular şöleni yaşadım. Şimdi daha da fazla dualarimdasiniz. Allah isteyen herkese kucağına almayı nasip eder insallah.
Canım cok sevindik senin adına,inşallah sıkıca tutunurlar sana,Kiev de karsilasmistik cok merak ediyordum sonucu,umut oldun bizlere ♥️💙

Bende sinsi sinsi okuyanlardanım :KK76: her duanıza en içten halimle amin dedim :dua: Neler yaşamışsınız ne emekler vermişsiniz son olsun inşallah :dua:Anne olmak uğruna emek harcayan göz yaşı döken tüm hanım arkadaşlarım emeklerinin karşılığını çifter çifter alsın inşallah :dua:
Bu arada eşimi de ikna etmişken 3-4 ay sonrasına bende aranızdayım ufak ufak notlarımı almaya başladım bile :KK76:
perryy cim canim cok sevindim.netleştiniz mi🥰
insallaah 2022 de bebeklerimiz kucağımızda olur :dua: aaayyy yaşasınnn,gelsiin bebişler:halay::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Hemen
Sabah:
Prolutex25mg*1-göbekten
Estrofem 1
Probiyotik 1
Vitamin E 1
Folik asit 1
Duphaston 1
Utrojestan fitil 200 mg 1
Öğlen:
Estrofen 1
Utrojestan fitil200 mg 1
Cleksan 0.4 1 göbekten
Akşam:
Vitamin E 1
Coraspirin 100 mg 1
Prednol 8 mg 1
Duphaston 1
Estrofem 1
Gece:4.00
Estrofem1
Utrojestan fitil 1
3 günde bir oksiprogesteron 2 ampul popodan
Haftada bir İVİG serum
Birde transfer gününden haftada 1 Pregnyl 5000
popodan
Pregnyl pazartesi sonuncuydu
İvig serum 2 tane kaldı
Çok şükür oda bitiyor😳
abla bu ilaçlar ne kadar süre kullanilcak, yada doğuma kadar kullanacağın ilaçlar varmi burda?♥️💙

Gordum Beyzosum valla hayatimda ilk defa gordum murat bey saolsun gosterdi kiz ayni bana benziyor esim bile sasurdi nasil bulmuslar diye benzemesinden ziyade insallah bu sefer fazla yumurta cikar yasida gencmis 1 tane cocugu varmis oyle soyledi murat bey hakkikaten bu sefer anne yapmadan yollamiycam dedi desene baya kalicam orda😁😁😁😁😁
Olacak cnm bu sefer dualarimiz seninle, Rabbim tez zamanda kucağını doldursun,bekleyişin mucize ile son bulsun ♥️💙

perryy cim canim cok sevindim.netleştiniz mi🥰
insallaah 2022 de bebeklerimiz kucağımızda olur :dua: aaayyy yaşasınnn,gelsiin bebişler:halay::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Ben bayadır düşünüyorum aslında , artık son düşükten sonra eşimde ümidini kesti benden :işsiz: ben kiev konusun açtım Kıbrıs daha iyi değil midir en azından dilini biliyoruz tanıdıklarımız var diyor anlaşamadığımız tek nokta bu oldu şimdilik :dondurma:
2023 yılında çocuklarla toplu kamp yerinde tatil yapıyoruz salarız çocuklarımız oohh misss :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Cok güzel Rabbim yolunuzz acik etsin canim, Su gibi gecsin tedavin ve yavrularina kavus insallah🥰

Back
X