- 1 Kasım 2019
- 6.603
- 26.100
- 478
- 46
@pandaa
karnin diger gebeliklerden birazdaha fazla büyüyecek canim. 9. Ay in sorunsuz gecer insanlar ikili 3lu testlerin biraz fazlaca olacak kuzum ama inan sen mucize bebekleri tasiyorsun surekli kontrolde olman senin ve ucuzlerin icin cok iyi olacak inan bana bak. Biz kardesimin ucuzlerinde doguma kadar hastanelerdeydik kuzum.saglicakla kucagina almayi nasip etsin rabbimm

❤❤❤
Pandaaaaa canim coksevindim kuzum sen ucuz annesi olucan ayyyyy ne guzel kurban oldugum rabbimin hediyeleri onlar sana .üçüz annelerine mucize anne diyorlar kendimizden biliyorumm yasadik bizde bunu sen dikkat et kendine kuzum fazla hareket etmemeye calis .Kızlarcım merhaba , 3 bebişkonun da kalbi atıyor maşallah maşallahüçüz annesi geliyor
![]()
karnin diger gebeliklerden birazdaha fazla büyüyecek canim. 9. Ay in sorunsuz gecer insanlar ikili 3lu testlerin biraz fazlaca olacak kuzum ama inan sen mucize bebekleri tasiyorsun surekli kontrolde olman senin ve ucuzlerin icin cok iyi olacak inan bana bak. Biz kardesimin ucuzlerinde doguma kadar hastanelerdeydik kuzum.saglicakla kucagina almayi nasip etsin rabbimm