- 2 Eylül 2019
- 190
- 1.079
- 43
Aayyyy hadi masallaaahhh 12. Günün mü bugunnn kac transferin olmustu canim seninKizlaaar sonucum 4110![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aayyyy hadi masallaaahhh 12. Günün mü bugunnn kac transferin olmustu canim seninKizlaaar sonucum 4110![]()
Sag ol isabellacimAayyyy hadi masallaaahhh 12. Günün mü bugunnn kac transferin olmustu canim senin![]()
Ahh hadi darisi basima bekleyen herkesin basina olsunSag ol isabellacim13. Gün
![]()
AmiiiiiiiiiinnnnnnnnAhh hadi darisi basima bekleyen herkesin basina olsunSaglicakla gelsin yavrularin… bayramin son günü bende mujdeli haberi veririm insallah size
![]()
Maşallah canım gözün aydınKizlaaar sonucum 4110![]()
Valla bunlar 3 mü 4 mü bilemedim benÜçüzleeeeerrrrrr geliyoooooooo![]()
Insallahhhh insalllahhh dualarimiz seninle canimmm buradaki bu dua cemberimizleAhh hadi darisi basima bekleyen herkesin basina olsunSaglicakla gelsin yavrularin… bayramin son günü bende mujdeli haberi veririm insallah size
![]()
Maşallah canım gözün aydınkız kaç tane transfer ettiler sana
![]()
Ayyy çok şükürKizlaaar sonucum 4110![]()
canim hadi sen de bize güzel haber ver , cifte kutlama yapalim buralardaAyyy çok şükür
Gözüm aydın canım, sağlıkla kucağına al insallah![]()
Heycan yaptım resmen maşallah maşallahhKizlaaar sonucum 4110![]()
3 cüzler geliyor gözünaydın canimm☺3 tanecik
![]()
Yaaaaaaa super ama Superr..... gkzun aydin canim allah kucağına almayı nasip etsin. Sonuca bakılırsa ikizler geliyorrrrrrrrrrrrrKizlaaar sonucum 4110![]()
14.00 de. Sen sevincini yaşa, benimki sonracanim hadi sen de bize güzel haber ver , cifte kutlama yapalim buralardaInan olsun elim kalbimde bekliyorummm senden gelecek haberi . Kacta gideceksin?
Amaninnn 3 yavruda sana simsiki tutunsun insallaahhh allahimmm bebek cocuk diyince kafayi yiyenlerdenim gercekten3 tanecik
![]()
ohh umut olsun hepimizeHeycan yaptım resmen maşallah maşallahh, biran önce bende gitmek istiyorum
![]()
İnşallahAy @Tamara2, unutmamış ya... Valla çok duygulandım şu an. Çok tatlısın. Güzel haber olacaksa sizin dualarınızla inşallah.![]()